master-de care?
Raspunsuri - Pagina 3
nadyana spune:
aaaa, acum am inteles, Anca.Atunci iti uram multa bafta.
lulu, si colega mea vrea sa se inscrie tot la resurse umane in caryl FEA si a terminat dreptul, iar fostul ei prieten tot master la resurse umane face si a terminat facultatea de ..sporteci nu cred ca este vreo problema.
Alina, la ZI este 1000 RON\semestru si la ID este 950 RON\semestru.
nadyana spune:
quote:
Originally posted by mess0804quote:
Originally posted by nadyana
Sisteme inormationale pt. afacer (master)-2 ani (ZI si ID)
La asta nu te baga daca nu ai cunostinte de info... sau daca nu ai multa vointa... se fac baze de date, retele, si nu e doar de citit dintr-o carte... tb sa ai calc, sa faci proiecte
Am vazut ca la specializarea Afaceri internationale si Administrarea afacerilor este si un obiect "dreptul afacerilor".
Obiectul asta ii apa de ploaie, l-au pus ca suna bine, se face si la fac la zi
In rest, parerea mea despre master: am observat ca in ultima vreme aproape toata lumea face master (in concluzie din toamna m-am inscris si eu numai ca la fara taxa); sunt mai multe categorii: cei care vor sa mai lungeasca timpul facultaii pe banii parintilor, cei care il fac ca poate o sa trebuiasca la ceva, cei care il fac in domeniul lor ca le tb pt job.
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
Ai dreptate, poate eu fac parte din categoria aceea care vor sa mai lungeasca facultatea pe banii parintilor.Si eu asi vrea sa fac fara taxa, bineinteles.Cine nu ar vrea.Doar ca, locurile la fara taxa sunt f. putine si iti trebuie o nata f. mare la licenta, pe care, unii o au, altii nu.Si eu cand am sa ma inscriu sper sa intru la fara taxa(asta daca au locuri fara taxa), sau poate am lasat impresia ca vreau sa cheltui bani asa degeaba?
In alta ordine de idei, ma adresesz tuturor cu o intrebare:sa fac sau sa nu fac acest master?Un master in FEA mi-ar putea face meseria de jurist un pic mai "paminteana"?
Ce specialitate sa aleg?
Luni incep inscrierile.
mihaser spune:
Salut!
Nadyana si eu m-am confruntat cu o astfel de decizie de curand...Eu am terminat facultatea in 2003...si daca tot stau acasa cu bebe am decis sa fac totusi un master online la ase Bucuresti ptr ca de la anul vor face mastere cei cu 3 ani de facultate si se spune ca se schimba materia (desi m-as mira!)
Eu te sfatuiesc sa nu faci Audit si Contabilitate ca nu o sa fie deloc usor...nu stiu daca o sa intelegi mare lucru...eu fac de mult timp studii economice si tot mai am multe de invatat.
Nu stiu daca o sa te ajute masterul....eu am fost la un interviu si mi-am ales masterul in functie de cerintele de acolo, ptr ca un astfel de post as vrea sa obtin.
Tu esti singura care poate lua decizia...nici pe mine nu m-a ajutat nimeni!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mess0804 spune:
Nu prea au treaba au masterele de la FEAA, care sunt axate pe economie cu meseria de jurist (sau nu mi-am dat eu seama).
In rest, nu stiu de ce ai luat-o personal, eu doar mi-am expus parerea despre master, si despre motivatiile oamenilor de a face master. Nu cred ca am spus nicaieri ca tu vrei sa cheltui bani degeaba.
In alta ordine de idei fara taxa locuri sunt doar in vara si doar in continuare pe specializarea pe care ai facut-o (deci nu prea ai ce alege), de fapt nu e chiar master (cel putin la mine sunt studii aprofundate de 3 semestre, echivalent master academic, cel putin asa scria acolo).
Si o alta parere personala: nu stiu cat de "greu" poate sa cada la angajare un CV cu facultate si 2 mastere, dar fara experienta...
nadyana spune:
mess,nu am luat-o deloc personal, spuneam doar si eu parerea mea, nu te supara pe mine poate aici nu cantareste greu, dar in afara cantareste si poate, intr-o zi va fi si aici la fel.Nu stiu ce facultate ai terminat tu, dar cu dreptul nu prea ai ce face, iar masterul in stiinte penale l-am facut, vb. ancai mai mult de placere.Si ma gandeam ca un master mai "pamintean"ar putea face mai "paminteana"aceasta meserie si asi putea sa ma angajez in cadrul unei firme mai usor
inca o data te rog sa nu intelegi gresit ce am scris anterior
mess0804 spune:
si tie.
Am terminat FEAA acum 2 ani, asa ca daca mai ai intrebari in legatura cu asta sa-mi spui. M-am inscris si eu la master pt ca am vazut ca toata lumea face si cei care au sa ramana fara o sa fie mai fara mot (si cum am spus merg pe domeniul pe care l-am terminat pt ca era unicul pe care l-as putea face la fara taxa. Cand o sa-mi permit taxa as vrea sa fac o adoua facultate, pentru ca intre 2 ani master si 3 o alta facultate m-ar tenta inca o fac... si sa vezi atunci decizie grea de luat...
Kittie spune:
mihaser tu ai inceput acum, master online? Sau il urmezi deja de o vreme? C-asta ma-ntrebam, cum e? nu neaparat fata de cel 'clasic' ci este chiar online? (ca raport comparativ, idd nu e chiar asa de la distanta..).
, mami de ( 13oct04 )
nadyana spune:
quote:
Originally posted by mess0804
si tie.
Am terminat FEAA acum 2 ani, asa ca daca mai ai intrebari in legatura cu asta sa-mi spui. M-am inscris si eu la master pt ca am vazut ca toata lumea face si cei care au sa ramana fara o sa fie mai fara mot (si cum am spus merg pe domeniul pe care l-am terminat pt ca era unicul pe care l-as putea face la fara taxa. Cand o sa-mi permit taxa as vrea sa fac o adoua facultate, pentru ca intre 2 ani master si 3 o alta facultate m-ar tenta inca o fac... si sa vezi atunci decizie grea de luat...
Stiu mess, asa este:decat sa faci 2 ani master mai ca lumea este sa faci 3 ani facultate.Doar ca se zice ca in cazul faciltatii de 3 ani,masterul este obligatoriu.Nici nu mai inteleg nimic.La ce master te-ai inscris, draga mea?Si..la ZI sau ID?
nadyana spune:
Si..scuze, am uitat.Merci mult pt.ajutor.Poate ma ajuti si pe mine sa inmteleg ce e cu facultatea asta si cu masterul la FEAA, ca imi este asa de greu, de parca am cazut din elicopter
mess0804 spune:
quote:
Originally posted by nadyana
Si..scuze, am uitat.Merci mult pt.ajutor.Poate ma ajuti si pe mine sa inmteleg ce e cu facultatea asta si cu masterul la FEAA, ca imi este asa de greu, de parca am cazut din elicopter
La zi sper sa ma descurc si cu servici si sa ajung pe la ore... (dar iarasi asta era singura posibilitate de a face la fara taxa).
Cat despre faptul ca e obligatoriu dupa facultatile astea de 3 ani sa faci master, eu nu cred ca e chiar obligatoriu, adica primesti o diploma si dupa 3 ani, numai ca nu faci pe specializare (cumar fi la FEAA nu termini banci, contabilitate sau management) ci ceva general, si nu e obligatoriu sa faci masterul (specializarea) insa e cam necesar...