master-de care?

master-de care? | Autor: nadyana

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare, desi de obicei nu ma prea preocupa chestiile asteaVreau sa mai fac un master si nu stiu cam ce s-ar potrivi cu facultatea pe care am terminat-o.Eu am terminat dreptul si apoi am facut un master in stiinte penale.Acum asi vrea sa ma orientez catre ceva din "viata reala", poate ceva la FEA.Stiu ca sunt multi care au terminat aceasta facultate si va rog sa-mi dati si mie un sfat despre ce master s-ar potrivi facultatii pe care am terminat-o.De ex. a vazut ca au ceva despre managementul afecerilor.Ce spuneti?Eu vreau sa fac ceva care sa ma ajute in momentul in care vreau sa ma angajez,adica sa cantareasca greudaca tot dau un ban.Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu am facut masterul in momentul in care dupa vreo 2 ani de la terminarea facultatii am gasit domeniul in care sa lucrez cu placere si apoi m-am specializat cu un master in domeniul respectiv
n-are rost sa faci ceva paralel cu domeniul in care reusesti sa te angajezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Eu am ales sa fac masteratul la 3 ani de la terminarea facultatii, la 2 ani de lucrat intr-un domeniu. Si am ales functie de posibilitatile pe care le aveam de "viitor". (exemplu concret: lucrez in domeniu portuar, am terminat constructii si ase-ul si m-am orientat spre un master in domeniu economic portuar - daca pot sa-i spun asa, tinind cont ca ma "invirt" in acest "spatiu" si pot avea avantaje).
Parerea mea: hotaraste-te cam ce ai vrea sa faci, ce-ti si place si unde ai sanse sa ocupi un post si apoi pune-te pe invatat.

Multa bafta!

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

nu se pot urma cursurile mai multor masterate?

Adica... ma gandesc sa faci acum ceea ce te atrage, si apoi... ceea ce o sa-ti foloseasca... :P Nu stiu... intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

bineinteles ca poti face
atat timp cat te tine timpul si buzunarul

Mergi la inceput

Se poate daca te "tine" ... timp, bani, rabdare, chef de invatat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Ina78..ce masterat ai facut pe domeniul portuar?
Eu lucrez la Administratia Porturilor Dunarii Maritime..si vroiam sa fac marketing portuar...insa nu am gasit decat management portuar dar numai la zi.
Tu ce ai facut?
Mentionez ca eu lucrez la departamentul marketing(sunt sef serviciu).
Si stiu ca in general in Constanta se gasesc masterate pe domeniul portuar.

Mergi la inceput

http://www.anmb.ro/rom/files/admitere/master/index.html

- Management si marketing in transporturi, porturi, zone libere si burse - zi, dar nu am terminat...

Eu lucrez in transporturi feroviare - operator portuar. Stiu ca erau ceva pe profil si la Ovidius si la UMC. La Academie sint doar la zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Nadyana, povestea mea este identica, am terminat si m-am inscris la cursul post universitar in stiinte penale...de placere chiar. Acum sincer ceva mai pamantesc in domeniu este masterul in "dreptul afacerilor" ca cele in comunitar sau drept international iti dau posibilitati foarte limitate.

Ce mi-ar fi placut dar n-am curaj este un pater in psihologie...insa si aici merg pe gusturi si nu pe practicitate

Sa o ajutam pe BARBYE

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Exista vreo deosebire intre programele de masterat de doua semestre si cele de trei sau patru semestre? (Precizez ca am gasit astfel de programe la facultati acreditate pentru masterate si nu stiu daca durata studiilor este un criteriu potrivit pentru a face o alegere.)

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Catalin pe vremea mea(hehehe unde era bunica) masterele de 2 semestre se numeau studii aprofundate, iar de cele de 3-4 era master. Depinde ce vrei sa faci cu masterul. In tara nu cred ca are importanta de care faci, dar in afara e bine sa ai unul de cel putin 3 semestre.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput