Fam. Iovan - parinti de fandoseala
Raspunsuri - Pagina 4
paula_mea spune:
Familia IOVAN, hm....familie de doi nebuni,alti copii nu au dupa ce bea apa si lor le arde de suzete aurite,se dau mari si tari ca ei au de toate...nu au srupule in ei,nu au suflet si nici mila de ce care nu au,lasa ca urmeaza palma Domnului care este atat de grea...incat nimeni,absolut nimeni nu-i va putea ajuta,daca au bani ei cred ca au detoate....dar se inseala amarnic,sa ai bani dar sa nu ai suflet...este unul dintre cele mai mari pacate din lume,ei nu au frica de Dumnezeu iar cei care nu au frica de Dumnezeu sunt oameni fara suflet-fara mila,acest gen de oameni nu pot iubi cu adevarat niciodata-n viata lor,sunt oameni falsi-de suprafata,fetelor in viata sa-i ocolim si sa n-e "ferim de asfel de oameni"
Eu bag mana in foc ca acel bb nu este facut cu Domnu Iovan,unde sa mai pomenit ca o femeie gravida(deci in perioada sarcinii) sa-si insele barbatul?Sa ma ierte Dumnezeu dar cred ca Amantul este Tatal Copilului
Scuzati-ma ca m-am bagat ...dar nu mai puteam tacea
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
A NASCUT ROMANITZA! Un baietzel de 3,200 kg....frumusel foc.....chiar de ziua ei!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.
Am vazut la Povestiri Adevarate! Etare frumusel baietelul!
Sa le traiasca si sa le aduca numai bucurii!
MIRELA
ana_maria222 spune:
A NASCUT ROMANITZA! Un baietzel de 3,200 kg....frumusel foc.....chiar de ziua ei!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.
alinaxeni spune:
Pun pariu pe orice ca ea a ales ziua asta,mai ales ca a nascut prin cezariana,deci putea sa aleaga ziua cand va naste.Acum va iesi pe sticla si se va vaita ca a nascut cu 3 saptamani mai devreme din cauza stresului la care a fost supusa in urma scandalului cu adulterul.Oare chiar a nascut mai devreme sau......????
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
tomecica spune:
quote:
Originally posted by alinaxeni
Pun pariu pe orice ca ea a ales ziua asta,mai ales ca a nascut prin cezariana,deci putea sa aleaga ziua cand va naste.Acum va iesi pe sticla si se va vaita ca a nascut cu 3 saptamani mai devreme din cauza stresului la care a fost supusa in urma scandalului cu adulterul.Oare chiar a nascut mai devreme sau......????
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
pui pariu si castigi dar doar referitor la faptul ca ea a vrut sa nasca pe 3 . dar nu pt a se vaita ci pentru ca si ea s-a nascut tot pe 3 oct.
mai lasati rautatile .
sa le traiasca bb si sa fie sanatos.
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by paula_mea
Eu bag mana in foc ca acel bb nu este facut cu Domnu Iovan...
Nu iau apararea nimanui, dar ce usor e sa arunci cu venin...
S-a nascut un copil, asta ar trebui sa conteze!!!
edit: ca nici eu nu mai pot sa tac...la fel s-a aruncat cu noroi in Monica si Irinel, dar cand au ajutat un copil, s-a incercat stergerea noroiului. Degeaba! Nici cel mai bun detergent nu curata rautatile spuse. Probabil se asteapta vreo donatie, ca sa nu se mai comenteze al cui e bebelusul. Urat!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
mira_m spune:
Sa le traiasca, dar pe mine ma cam dor urechile cand aud de dumnealor.
Ieri cand am deschis net-ul am auzit ca sta sa nasca, dupa aceea, nascuse etc, etc
Oare chiar e o stire de interes national?
Am citit ca inainte sa plece la spital a vb cu ziaristii, de parca se ducea la Cannes!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
asiza spune:
Intr-adevar a nascut de ziua ei, pentru ca a optat pentru cezariana, putand astfel alege data nasterii....Au un baietel frumusel foc, iar tatal mi s-a parut in al noualea cer...o fericire imensa se putea citi pe fata lui!!!! Bravo lor! Sa le traiasca!
Intr-adevar nu e frumos ce-a facut Luminita,dar cine suntem noi s-o judecam...fiecare-si croieste viata personala asa cum doreste!
Oana 28+ cu Denis Cristian
brendamitran spune:
Se da prea multa importanta unor oameni care,la urma urmei nu contribuie cu nimic la "istoria" societatii ramanesti,in nici un domeniu....
Sa le traiasca! ca de fapt,toti copiii care s-au nascut ieri!
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran