Cum dau cautare de poze pe google?

Cum dau cautare de poze pe google? | Autor: oana cretu

Link direct la acest mesaj

So...pot sa fac intr-un fel sa caut poze dupa o poza care o am in calculator? Exista posibilitatea asta?

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

daca poza e in calculator undeva dute si fa asa:

klik START -->search (are o lupa langa) --> for files or folders --> *.* jog --> Enter

iti va aparea o lista cu toate pozele din PC tau... iar pe net, gasesti poza dupa nume daca ai noroc

toate cele bune

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci Gabriela, eu pe net vroiam sa stiu daca o pot gasi. Ma gandeam ca poate exista vreo modalitate, asa cum bat un cuvant pe google, si gasesc rezultate, sa bag poza si sa gasesc. Dar eu cred ca visez cai verzi pe pereti. Cand s-o inventa poate isi aduce aminte cineva si de mine si imi spune cum se face.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

cum am spus eu iti gaseste orice poza din calculatorul tau... iar pe net dute pe google la linkul asta si scrie numele la o poza si iti vor dar rezultate la ce va gasi:
http://images.google.com/imghp?hl=en&lr=&rls=GGLJ,GGLJ:2006-35,GGLJ:en&sa=N&tab=wi&sourceid=tipimg

dar acest link nu va fi instare sa gaseasca pe google ce ai tu in Pc tau salvat

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
- Plato

Mergi la inceput

Nuuuu, de exemplu o imagine dintr-un film, o am de pe net de la cineva si vreau sa o gasesc tot pe net, dar la proprietati nu scrie nimic ca este pusa prin imageshack, un program de descarcat poze. Nu stiu daca ai inteles ceva, ca e cam tarziu si fi-miu are febra mare, m-am trezit din somn, stau paznic, dar dorm in continuare tastand.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

am inteles acuma... vauta dupa cuvinde asemantoare,. daca filmul e despre nasteri, sc fil cu nasteri, daca e despre pinguini scrie folme free cu pinguini, poate gasesti.. mai sc dimineata si al meu pitic e cu febra .. sanatate la piticu tau

- Plato

Mergi la inceput

Merci pentru idee. Sanatate si la puiutul tau. Merci, vad ca i-a mai scazut febra.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

ai gasit ce cautai, despre ce e filmuletu, poate il gasesc eu sau ceva asemanator.
Sanatate la piticu tau , am meu e ceva mai bine

toate cele bune

- Plato

Mergi la inceput

Nu, Gabriela, ca nu aveam acum nevoie, am avut de multe ori si nu stiam cum sa fac sa caut, si ieri mi-am adus aminte si am zis sa va intreb pe voi. Pup puiu' La almeu ii scade, ii creste temperatura, acum se joaca, acum plange si e molesit...:( si asta de cand a dormit dupa masa. Ne-am dus cu el in parc sa il facem sa mai uite. Moamaa, ce off-topic suntem.:D

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Initial creeata de oana cretu

So...pot sa fac intr-un fel sa caut poze dupa o poza care o am in calculator? Exista posibilitatea asta?

Oana, ai si alternativa Google Desktop Search. Instalezi o data, iti indexeaza o data tot continutul calculatorului si apoi cauti prin documente de orice fel (poze, Office, muzica, filme), mailuri, istoricul web... ...

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Merci Cata. Waw, si mi l-ai dat dej ain franceza.:)

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput