Mamici cu fetite mici frumoase foc ! ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

buna claudia
se pare ca in ultimul timp numai noi si aly mai suntem pe aici
pupici pentru tine si printesa ta frumoasa
Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Intru si eu sa va salut,eram tocmai pe pag.5
Noi suntem bine,dar nu prea mai reusesc sa deschid calculatorul.
la toate printesele si mamicilor lor.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dialnyko spune:

Neata, frumoaselor! A venit iarna peste voi? La mine n-a mers net-u de joi, e de inteles lipsa mea! Dar voi? Sa va gasesc taman pe pag 5??? In mijlocul saptaminii??/ Rusinica! Hai, dezghetarea! Or astepta ale mele iarna sa se dea cu sania, dar chiar asa??
Noi am tinut-o tot we intr-o petrecere! Plecam de la una la alta...Si cind a venit duminica seara parca era inmormintare!
Papusile voastre ce mai fac? Cum se impaca cu gradi si cu educatoarele? Ale mele nici nu mai vor sa vina acasa! Ma duc dupa ele, sa le iau, si ma trimit acasa...sa ma intorc dupa o ora!!! De parca o ora le-ar ajunge sa se joace!!! Problema e ca mai ramin copii la gradi, si cum sa plece ele si sa-i lase acolo???

Pupici, si o zi buna!

My lady Di & Aly
www.dropshots.com/dialnyko" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Salutare,dar pe unde sunteti ca iar eram pe pag 4.
dialnyko printeselor tale cuminti.
Eu sunt cam suparata ca s-a imbolnavit bona care avea grija de Rebeca si nu stiu cum o sa ne descurcam pana luni.
la toate mamicile si printeselor lor.

poze Rebeca

Mergi la inceput

Tare nasol e cind ramii fara bona Eu ma gindesc cu groaza la vremea rece care se instaleaza si aduce dupa ea numai raceli si muci! Nu stiu ce am sa ma fac cu ele cind or raci! Fata care mi-a stat cu ele in vara a inceput scoala si nu mai pot apela la ea. Soacra-mea e o ...doamna si nu sta cu ele(ca nu e sluga)! Asta e! Sper sa nu raceasca prea curind, ca deloc e imposibil! Deja s-au infiintat la gradi muciosi! Si tare nu-mi convine...
la mamici si papusici!

My lady Di & Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

buna mamici!
noi am inceput scoala in forta...clasa a doua cu teme gramada...cu viroze respiratorii si muci cum spunea dialnyko, cel mic a avut pb cu stomacul si a slabit saracul ca nu-i place mincarea de regim ...dar de vreo doua zile e mai bine

in alta ordine de idei azi implinim 10 ani de casatorie si sotul m-a asteptat acasa cu masa gata si sampanie rece, Andreea avea toate temele facute, iar Adrian dormea cumintel....lucruri marunte dar care pe mine m-au emotionat si mi-au placut mai mult decit orice cadou mi-ar fi facut...
pupici
Doina

Mergi la inceput

Doibebei LA MULTI ANI! WOW, 10 ani!!! Frumos din partea sotului tau ca s-a ocupat de copii pina ai ajuns tu acasa! Poate ca ar trebui sa aniversati mai des ziua casatoriei!

My lady Di & Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

DoibebeiLa cat mai multi ani fericiti si sa va aduca bebeii cat mai multe bucurii.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Mai fetelor imi cer si eu scuze ca am lipsit dar eu am fost cu mutatul si nu am avut net 1 saptamana pana mi-au facut astia transferul dar acum am net...

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

doibebei LA MULTI ANI SI MULTA FERICIE!
LA TOATE SI NOAPTE BUNA!

poze Rebeca

Mergi la inceput