Mamici cu fetite mici frumoase foc ! ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 21
OrbuGabi spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!tuturor Anderilor si Andreelor care isi serbeaza azi ziua 

.
Azi am si eu nepotica Andreea si mergem la petrecere.

OrbuGabi spune:
Ce faceti fetelor nu mai scrieti nimic?..........am ajuns la pagina 5 .
Va-ti pregatit de mos Nicolae,ce le aduce printeselor voastre.
Lui Alice ii aduce dulciuri multe si o preche de manusi(asa a cerut ea)Va pup si mai scrieti si voi ceva.
OrbuGabi spune:
Aloooooooooooooooo Fetelor mai sunteti pe aici?
Chiar nu mai vrea sa scrie nimeni nimic????
Alce saptamana viitoare pe 13 are prima ei serbare la gradinita unde o sa fie ratusca va pun o poza cu ea costumata
.
madau spune:
Mamici nu mai ziceti nimic, nu au mai facut fetele noastre nimic nou????
Miruna mea si-a perfectionat mersul, acum alearga deja prin casa...e tot timpul printre picioarele mele...da imi place![]()
![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar
madau spune:
Gabi acum am remarcat si poza....ce ratusca galbioara si frumoasa are mama...
. Bafta la serbare, sa-i dati gata pe toti!
Pupam fetele frumoase si pe mamicile lor, si va dorim un we minunat
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar
dialnyko spune:
Salutare, mamicutze... ma mai tineti minte???Sunt mamica aia zurlie cu 2 motate pline de pozne...
Am cam tras chiulu' pe forum
Ma credeti si voi acum, am avut niste lucrari nasoale care mi-au incarcat ziua mai mult decit vroiam...
Vad ca a mai venit o mamica noua in gasca, ca micutele noastre cresc..., se pregatesc de serbari...Suntem si noi in asteptarea primei sarbari la gradi, motiv pentru care m-am pus serios pe croit rochite de fulgisori, invatam poezii si cintecele...Ba mai nou Diana ma bate la cap sa-i impodobesc bradul, ca la gradi deja l-au impodobit! Ba m-am bagat chiar si la adunatul "donatiilor"pentru educatoare, asistente, ingrijitoare...Toti parintii zic sa stringem bani ptr educ. da nici unu nu vrea sa-i adune...ca sa nu mai spun ca nici macar nu dau banii...niste neseriosi... Dianei ii trebuie la serbare costum national...care e scump in dra..., costum de arlechin...Alexa are parada modei...ma doare capul doar cind ma gindesc!
In rest, voi ce alte vesti mai aveti??? Eu sunt putin sictirita...se vede nu??? mai bine ma retrag acum, pina nu va sictiresc si pe voi...
Aaaa, Gabi, cum a fost la serbare???Ia placut ratustei de mosu???
Pupici la toate si o zi super!
Life is short...and before you know it your feeling old!
My lady Di & Aly
www.dropshots.com/dialnyko" target="_blank">Filmulete
Filme noi
OrbuGabi spune:
A fost frumos la serbare,ia placut lui Alice de Mosul,doar ca a fost inghesuiala mare si copiii au fost speriati(nu si Alice)multi nu au spus poiezia,au plans ca nu vroiau sa stea pe scena.Oricum Alice a fost la innaltime demna de o printesa,a spus poiezia tareeeeeeee si frumos sa auda toata lumea.A primit cadoul de la Mosul ultima dar nu a fost suparata.Si a dansat tare frumos chiar daca nu a fost chiar in fata.
Va pun www.dropshots.com/day.php?userid=175706&cdate=20061213" target="_blank">POZE sper sa va placa
szaboali spune:
Buna dragele mele, e am fost cam absenta
a fost Iarina super racita dar acum mi+a plasat mie raceala
asa ca a scapat ea si am racit eu
.Am avut si multa treaba,curatenie si multe altele pe cap...acum mi+am facut putin timp sa va salut dar de citit...pauza dar recuperez eu cand mai prind putin timp liber![]()
Fetelor noi vreau sa le urez BUN VENIT la noi
si sa va traiasca scumpicile papusele

Sa aveti parte de Sarbatori frumoase impreuna cu cei dragi...v-am
pe toate...sper sa mai intru

pe toate mamicile si printesele.
Noapte buna.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
szaboali spune:
helauuuu, dar pe unde sunteti?
Am uitat

sa o felicit pe
Alexia Miruna
sa cresti mare si sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor, puiuta frumoasa.
la mamici si papusici.
ali
OrbuGabi spune:
szaboali chiar ma intrebam pe unde ai disparut........ma bucur ca printesa este mai bine,tu cum te simti,sper ca esti bine si tu .
La multi ani Alexia Miruna
Si noi suntem in pregatiri de sarbatoare,miercuri face Alice 4 ani,iar sambata mergem cu copiii sa petrecem la locul de joaca,abia astept.
Va pup