Adrian Pintea si Lavinia Tatomir
Raspunsuri - Pagina 3
oana cretu spune:
merci, merci, da...batranetea. Nu, dar eram prea mica pe vremea aia, cred, asta e scuza. Off, important e ca vroiam sa il iau de barbat cand cresteam mare. Da, da, si Domisoara Christina l-am vazut, cred ca joaca si Medeea Marinescu si Irina Petrescu in el. Hai, spuneti ca pe asta nu il confund si va las in pace.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
Criss75 spune:
In "Ciuleandra", a jucat un mare actor din Tg. Mures, ION RITIU, despre care din pacate nu se prea mai pomeneste nimic. Joaca pe scena Teatrului National di Tg. Mures, si cam atat.
Rolul lui Ciprian Porumbesc a fost jucat de VLAD RADESCU!
Natasa spune:
quote:
Originally posted by oana cretu
merci, merci, da...batranetea. Nu, dar eram prea mica pe vremea aia, cred, asta e scuza. Off, important e ca vroiam sa il iau de barbat cand cresteam mare. Da, da, si Domisoara Christina l-am vazut, cred ca joaca si Medeea Marinescu si Irina Petrescu in el. Hai, spuneti ca pe asta nu il confund si va las in pace.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
Perfect adevarat! A jucat in Domnisoara Cristina. Cel mai mult imi placea la teatru, mai ales in hamlet-ul pus in scena la Craiova.
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by Criss75
In "Ciuleandra", a jucat un mare actor din Tg. Mures, ION RITIU, despre care din pacate nu se prea mai pomeneste nimic. Joaca pe scena Teatrului National di Tg. Mures, si cam atat.
Rolul lui Ciprian Porumbesc a fost jucat de VLAD RADESCU!
Merci ca m-ai lamurit.:)
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by Natasaquote:
Originally posted by oana cretu
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
Perfect adevarat! A jucat in Domnisoara Cristina. Cel mai mult imi placea la teatru, mai ales in hamlet-ul pus in scena la Craiova.
Ufff...in sfarsit.:D
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
ralnied1 spune:
Categoria: Paranormal -- Senzational
Fenomenul Lavinia Tatomir
Autor (i): Lavinia Tatomir
Pret: 30,00 LEI
Editura: Univers
An aparitie: 2006
Numar de pagini: 280 pagini
Roxali spune:
Si eu l-am indragit...in Iancu Jianu...si ce bine mai calarea, c-a actor mi se parea super, real
Ali, mama baietzoiului Enrico
chiquitita spune:
O sa il vezi acu' pe Acasa intr-o telenovela.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
anyella spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
ea este energoterapeut ea este cea care l-a salvat din ghearele alcolismului
ai totalmente dreptate!!! si se iubesc neconditionat...LAVINIA nu e o fitoasa,e o fiinta sensibila si dezinteresata(o cunosc)...si atit!!!