Adela Popescu si Dan Bordeianu
Mai sunt sau nu impreuna? Am vazut ca vor juca intr-o noua telenovela de pe Acasa.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Raspunsuri
bufi spune:
Sunt impreuna si din ce am mai citit se pare ca Dan chiar se gandeste sa fac un pas "serios".
Stii ca nu ar mai fi impreuna? Unde ai citit?
Bufi
chiquitita spune:
Nu, eu nu mai stiu nimic, de aia am intrebat. Nu mai auzisem nimic de ei.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
lgireada spune:
Ar fi o nunta frumoasa si m-as bucura pt ei ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
danielac spune:
aseara i-am vazut la povestiri adevarate si pareau foarte fericiti impreuna si spuneau ca se iubesc foarte mult!
Dana
szaboali spune:
Da mai sunt impreuna , se iubesc mult dar inca nu se gandesc la casatorie,cica nu au timp de asa ceva, sunt prea ocupati cu filmarile de la noua telenovela.
Ali
danyelana spune:
imi place tare mult de ei, le sta bine impreuna si se iubesc. Sa le fie de bine
Dumnezeu sa ne ajute la toti
Raza de soare spune:
Mie-mi da de gandit faptul ca ea a inceput sa se dezbrace...ieri o fustita decenta, azi un pantalonas la limita bunului simt...si desigur, intr-o zi, parerea lui Dan despre asta...
Sper sa ma insel! Sunt tineri si frumosi...dar s-a dovedit ca telenovelele in care "trebuie" sa te arati aproape sau chiar goala, dauneaza grav relatiilor.
Nu sunt multi barbatii care accepta ca la femeia iubita sa saliveze toti.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
lgireada spune:
Eu zic ca o sa vedem si nunta ... si cred ca o sa fie ceva fastuos, cu multa publicitate si multe fotografii prin ziare.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
oanaDo spune:
Adela va poza nud intr-un pictorial.
Oana
"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"
danavasile spune:
Adela va poza intr-un pictorial dar nu chiar nud...si partial sa zicem. Mie imi place acest cuplu. Adela cel putin si-a schimbat culoarea parului si look-ul ii sta minunat !
sa le fie de bine si sa auzim de o nunta maaaaaaaaaaare !