Pastrarea fecioriei in ziua de azi

Pastrarea fecioriei in ziua de azi | Autor: elenus22

Link direct la acest mesaj

Am auzit tot felul de comentarii despre ce inseamna pastrarea fecioriei in ziua de azi. Voi ce credeti? Eu zic ca este cel mai mare dar pe care il poti fae sotului tau si lui Dumnezeu. Ce poate fi mai frumos decat sa imbraci acea rochie alba care reprezinta puritatea ?E greu intr-o relatie sa te abtii dar lupta e mare si rasplata sufleteasca zic eu ca e pe masura!Nu stiu voi ce credeti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Nu stiu ce inseamana pastrarea fecioriei pentru tine sau pentru altii,insa personal o consider nesanatoasa pentru viitorul cuplu casatorit.Divorturile provocate de nepotrivire sexuala sunt din pacate reale si suficient de numeroase incat confirma ca pastrarea fecioriei este...ceea ce este:o prejudecata,si-atat.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by Veve

Nu stiu ce inseamana pastrarea fecioriei pentru tine sau pentru altii,insa personal o consider nesanatoasa pentru viitorul cuplu casatorit.Divorturile provocate de nepotrivire sexuala sunt din pacate reale si suficient de numeroase incat confirma ca pastrarea fecioriei este...ceea ce este:o prejudecata,si-atat.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Subscriu, este cat se poate de adevarat.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mie mi se pare o mare prostie (sper sa nu te superi, e parerea mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Initial creeata de elenus22
Eu zic ca este cel mai mare dar pe care il poti fae sotului tau si lui Dumnezeu.

Si... si...? Ntz, se cam bat cap in cap. Sotul face parte din cele lumesti. Daca vrei sa`i daruiesti ceva lui Dumnezeu te faci maicuta...

quote:
Ce poate fi mai frumos decat sa imbraci acea rochie alba care reprezinta puritatea

Poate sa semnifice si puritatea sufleteasca, nu trebuie luata simbolistica din punct de vedere strict fizic...

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

A considera acest lucru o prejudecata nu este altceva decat ... o prejudecata. Acelor cupluri care divorteaza din motiv de nepotrivire sexuala le lipseste cu totul altceva. Si relatia lor inseamna ca se reduce numai la acest aspect.
Cu dragoste se poate trece peste toate nepotrivirile, dragostea ne face sa ne potrivim intru toate. Acolo unde nu ne potrivim, invatam sa ne potrivim, asa cum invatam o limba straina. N-a zis nimeni pana acum ca nu trebuie sa ne casatorim cu o persoana, daca nu ii cunoastem limba, nu? Invatam, daca vrem sa ramanem impreuna.
Ce te faci daca toata viata nu intalnesti persoana cu care sa te potrivesti dpdv sexual?
Am auzit odata niste cuvinte care mi-au ramas in minte si in suflet pt totdeauna : "Frumusetea miresei numai mirele ei o va cunoaste".
Cei ce nu s-au bucurat de acest mare dar, nu isi dau seama de ce bucurie au fost lipsiti.

Nu incriminez pe nimeni care n-a reusit sa faca acset lucru, dar ii consider lipsiti de o negraita bucurie. E un esec in viata lor, de care poate nici nu-si dau seama.

Parerea mea. Atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nepotrivirea poate fi si de ordin fizic pur si simplu (nu de libidou) si atunci ce si cum inveti? Ca e ceva ce nu poti schimba, nici invata... Nu de alta, dar stiu cazuri. Si oricat am incerca sa ne ascudem dupa deget, relatia sexuala e foarte importanta intr-o casnicie, nu spun ca e pe primul plan, dar e foarte importanta si poate genera frustrari si conflicte. Si da, ne-a fost data de Dumnezeu, ca sa ne apropie de partenerul de viata, nu-i o chestie de "perpetuarea speciei"...

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu zic ca e ideal sa fie asa.in sensul ca alegerea ar fi mult mai responsabila..
nu sunt neaprat de acord cu Irina ca multe esecuri li se intampla celor care nu procedat asa...pt ca, si dpdv religios, prima treapta e pocainta...deci...

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Barbatul care are pretentia sa se insoare cu o virgina este si el la virgin?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

quote:
Originally posted by Sabina

eu zic ca e ideal sa fie asa.in sensul ca alegerea ar fi mult mai responsabila..
nu sunt neaprat de acord cu Irina ca multe esecuri li se intampla celor care nu procedat asa...pt ca, si dpdv religios, prima treapta e pocainta...deci...

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, chiar n-am vrut sa zic asta, departe de mine gandul asta.
Insasi faptul de a nu-ti pastra fecioria il consider un esec, deci nu generatorul altor esecuri. Nu stiu de ce am folosit pluralul, poate gandindu-ma la mai multe cazuri, la mai multe ... intamplari. Scuze pt malentendu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus22 spune:

Da nu va contrazic viata sexuala este importanta intr-un cuplu dar vorba Irinei Ceea ce la oameni nu e cu putinta la Dumnezeu e cu putinta.

Mergi la inceput