Dorim sa ne cumparam o casa...

Dorim sa ne cumparam o casa... | Autor: giulia71

Link direct la acest mesaj

intr-o zona buna prin partea de Nord a Bucurestiului (prelungirea Otopeni, 23 august).
Am tot analizat cu sotul meu toate variantele de a ne contrui o casa si nu avem cum pentru ca vom fi cu jobul departe de Bucuresti. Sinura solutie ramane sa ne cumparam o casa la cheie individuala .
Ideea e ca am vrea sa o luam direct de la firma de constructii, nu de la agentie ca "ne rupe" cu comisioanele
Va rog, daca cunoasteti firme de constructii care vand case la cheie, orientati-ne si pe noi ca suntem in ceata rau.
Va multumesc!

Sa auzim de bine ;)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

acum vreo 2 ani am tot umblat prin otopeni dupa teren , stiam toateee strazile, firme care construiesc si vand sigur sunt numai sa le stii, cel mai bine cauti in ziare, sau pe net pe anuntul telefonic sau pe run.ro imposibil sa nu gasesti

succes

sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Un din firmele care practica preturi bune este Triumf, vad insa ca nu le merge site-ul. Noi nu prea am fost interesatiu pentru ca am facut-o noi insa iti costa destul de mult si cel mai bine ar fa sa vorbiti inca din momentul in care incep constructia sau macar finisajele ca sa puteti alege cat de cat. In faza de proiect se pot face modificari multe.

Am mai vazut ca se construieste mult pe langa Romstal-ul din Pipera, sunt case, apartamente, mici, mari...oferta cat se poate de variata aproape pe terminate. Nu stiu insa cum se numeste firma/ firmele. Au utilitati si acum le fac drumul. Merita vazuta zona.

Sa o ajutam pe BARBYE

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Fetelor multumesc mult pentru raspunsuri.
Necazul e ca noi suntem aici , si de vazut la fata locului nu avem cum.
Am zis ca ne-ar fi suficient sa vedem proiectul si bineinteles structura casei!
Bineinteles daca ne vom opri la ceva serios, vom da o fuga in tara sa vedem care e treaba.
Pe net, fir-ar, am gasit numai prin agentii imobiliare si mi se pare inutil sa mai dam si astora un procent (care e imens, dupa parerea mea).
Mai astept raspunsuri de la voi!
Mulumesc inca o data!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Eu am vazut casele de la Triumf de langa Ana Aslan -Otopeni. Sunt case la metru majoritatea, functionale ca dispunere dar cu curte extrem de mica. Sincer nu stiu daca mai au pt ca i-am contactat in aprilie. Zona pare bunuta dar este mult zgomot. Am vizitat in diferite stadii ale constructiei casele din complexul Mamina - com. Berceni. D.p.d.v. al spatiului interior par mai bunute, chiar au fost izolate la exterior. Pret: 105miiE. Ce nu-mi place: locatia. Liniste este dar te gasesti practic in camp langa lacul Mamina care deocamdata arata ca o garla. Terenul aferent casei 350m2. La 260miiE tot cei de la Trend mai au case mai mari in Domnesti dar deja e un pret prea mare. Am vazut si zona Dobroesti care chiar mi-a placut, dar nu stiu nimic de ceva vile la cheie. Succes!

Mergi la inceput

Pe cei de la Impact si Triumf cam dorim sa-i sarim.
Intradevar preturile-s acceptabile, dar finisaje, dispunerea casei lasa mult de dorit.
AM gasit pentru moment ceva, suntem in tatonari si sa vedem.
Totusi, ne-ar interesa o medie a pretului/mp constructie , firma bineinteles, ce ziceti ma ajutati?

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

De Impact nici eu nu am auzit lucruri bune. In general pretul pe mp merge, in medie, intre 800-1000E. Spun in medie pentru ca depinde de zona si finisaje. La pretul acesta nu te poti astepta la cine stie ce finisaje...iti dai seama ca trag cat pot de unde pot. Promit ca ma uit dupamiaza cum se numeste firma care construieste langa Romstal, este un cartier enorm si casele sunt dragute. Nu stiu ca dispunere a camerelor cum stau, ca multi pun dormitoare cat cele de bloc sau chiar mai mici.

Sa o ajutam pe BARBYE

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Giulia,

un site util este

www.ansamblurirezidentiale.ro

gasesti acolo o multime de proiecte si informatii despre ele.

Succes!

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

MP la firma este in jur de 1000 euro/mp... mie mi se pare f mult, si pe noi ne batea gandul sa luam una gata facuta...numai ca am fost si am vazut ...si...am renuntat cum am intrat pe usa...finisaje groaznice..plus ca nu se tin decuvant cu predarea casei...era un subiet pe DC despre impact...in fine eu una nu as cumpara casa gata facuta...nu stii cum e facuta ...nu stii ce materiale au folosit...dar voi stiti mai bine ...eventual s-o cumparati la rosu si o finisati voi

sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

O sa vedem pana la urma cum vom face, partea proasta e ca nu avem timp sa ne ocupam de construirea unei case.
Suntem tot timpul plecati si nu cred ca poti construi o casa de la distanta:(
Poate gasim pana la urma varianta cea mai buna, desi sunt cam dezamagita in momentul de fata.
Va multumesc de sfaturi!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput