camera lui Eric

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreah spune:

Eu nu stiu sa se gaseasca in magazine asa ceva, dar am o idee. La firmele de productie publicitara sau la centre de listat, sunt acele cutter-plotere, acele "imprimante" mari care taie autocolantul dupa forma data din calculator. Dar nu am nici cea mai vaga idee despre preturi.

inca nu sunt mamica dar sunt proaspata matusa a unui super baietel
http://img215.imageshack.us/img215/6505/ericrt0.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Felicitari Andreah! Absolut superbe!

O cunostinta a desenat peretii camerei copilului folosind .... un videoproiector. A gasit diverse imagini pe net si cu un videoproiector le-a pus pe perete si a facut conturul . Dupa aceea totul a fost simplu. Si a iesit super fain!
Poate fi o idee!

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu am vazut in vizita la o gradinita 2 tipi, tineri rau, care desenau pe peretii exteriori ai gradinitei, cu spray-uri, fara contur, doar cu poza in fata. Si iesise ceva grozaaav, nu imi venea sa cred daca nu ii vedeam cu ochii mei.
Andreah ceva de genul asta vreau si eu sa rog pe cumnatul meu sa imi desenze si chiar ne intrebam cu ce vopsele merge.
Vopselele de care spui tu sunt scumpe? Le folosesti ca atare sau in amestec cu ceva? Ma intreb cam cate zeci de tuburi ai folosit pentru aproape 2 pereti (asa pare a fi in poze).

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda141

Eu ma intreb daca nu se gasesc de cumparat colante cu astfel de desene , care se lipesc pe perete. Chiar ma intereseaza, daca ati vazut pe undeva sa imi spuneti si mie.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

La un alt subiect am gasit acest link http://www.funtosee.com/default.asp
Ce vad acolo ma tenteaza rau, mai ales Pooh...de aia si vreau sa fac o comparatie, cam cat ar fi vopseaua acrilica de care spune Andreah fata de colantele astea (care costa cat costa...plus transport inca pe atat inteleg).

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Un tub = 200.000 lei (sau eventual 250.000 lei, depinde de magazin). De exemplu la girafa, care este cea mai mare si este pe tot pretele de jos pana sus, am folosit cam un tub de galben in care am pus si foarte putin rosu ca sa fie portocaliu. Acrilicul nu se dizolva cu nimic, se "inmoaie" cu tempera in apa, se comporta la fel ca si tempera, doar ca acrilicul nu se va da jos la apa, ci rezista chiar si pe tesaturi la spalare. Ambii pereti au costat undeva in jur de 1.000.000 lei.

Mergi la inceput

Mersi mult de informatii. O sa plec in cautare de culori.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Revin deoarece mi-am citi inca odata postul si am remarcat o gresala:
" se "inmoaie" cu tempera in apa, se comporta la fel ca si tempera," vroiam sa zic ca "se inmoaie CA SI tempera in apa" , a NU se intelege ca se amesteca cu tempera!!! Scuze de gresala, sper sa nu fie prea tarziu; tocmai m-am trezit, imi beam cafeaua si eram can nauca inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Andreah, , foarte frumoasa camera. Cred ca bb Eric o sa stea numai cu ochii pe pereti pana cand s-o plictisi si apoi te va ruga mamica lui sa vii sa desenezi locomotiva Thomas, dinozauri sau mai stiu eu.
Sfatul meu este daca se gaseste in Ro cumpara un strat incolor protector pentru pereti.
Eu i-am facut baietelului meu camera cu "Finding Nemo" si am folosit exact metoda ta. Adica contur cu creionul, umplerea spatiilor cu vopsea acrilica, iar la sfarsit am vopsit peretii cu un strat incolor protector. Acum Luca e la varsta cand imi scrie pe pereti si una-doua pot sterge "desenele" lui. Ca altfel mi-ar parea rau sa stiu ca-mi mazgaleste munca mea de 3 luni.
Eric inca e mic (si dulce, ca tocmai am vazut poza), dar cand va incepe sa umble prin casa cu mainile murdare si sa "scrie" si el, ar fi pacat sa nu protejezi capodopera ta.
Si eu ma gandisem sa folosesc videoproiector, dar pana la urma a fost mai practica metoda maritului cu ochiul liber.
Un buchet de pentru tine.
Numai bine

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Andreah, minunate desene! Felicitari! Vreau si eu pt fetita mea o matusica asa talentata si draguta!!!
Pt o fetita de trei anisori ai idee cam ce desene s-ar potrivi? Ma tenteaza si pe mine ideea ta, mai ales ca renovam casa si Indra va avea camera ei noua cu mobila si tot nou si frumos. I-as face si o surpriza cu un desen, insa nu imi dau seama ce s-ar potrivi. Ceva sugestii?
Multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ECMI spune:

quote:
Originally posted by anda141

Eu ma intreb daca nu se gasesc de cumparat colante cu astfel de desene , care se lipesc pe perete. Chiar ma intereseaza, daca ati vazut pe undeva sa imi spuneti si mie.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Am vazut in Carrefour Orhideea (la raionul pentru bebelusi) brau autocolante cu niste ursuleti, ceva in jur de 500.000 lei un pachet -nu stiu lungimea - nu aveam timp sa ma uit (Ce prostie pentru ca si eu caut de multa vreme).

Chiar pe DC, la mica publicitate este un anunt cu o firma care se ocupa cu decoratiuni pentru camere de copii.

Dar mai bine s-o rugam pe matusica lui Eric sa inceapa o cariera in domeniu. Ce zici Andreah? Ne ajuti?

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput