40 cu + sau - (cap.20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ma faci sa fac conserva aia maine. Eu nu ma omor dupa legume simple (decat zacusca o ador), dar voi incerca. Da' nu maine, ca maine am planuit orez cu legume.:)))

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Hmmm Nema..ma certai pe mine ca vb de c..... p.... dar tu ce faci???

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Ea vorbeste de legume, ca alea nu-s bune, nu ingrasa.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

ca bine zici. uite fac si eu ghiveci miine. deocamdata stau de vreo ora sa completez un formular de aplicatie de job pt. departamentul securitatii nationale... o firma in Washington DC. ce fac ei e ultra secret dar au o cerere de angajare de completez la ea de o ora si trebuie sa iau pauza ca m-am plictisit... trebuie cumva sa-mi fac firma mea ca cu astia mor in brate

Mergi la inceput

Bafta la completat. Uite, iti tin eu de urat o ora ca m-am trezit ca nu stiam ce ma arde pe maini si era fi-miu. Am incercat sa ii iau temperatura, dar nu prea a stat si a aratat 39,1 ca mai acum 6 ore. Dar cred ca este sarita de 40 lejer. Am invatat cam cum frige la 40-41 ca a avut de 3 ori asa.:( Si bineinteles ca stau sa il pazesc. I-am mai pus un supozitor, sosete cu otet, i l-am pus si pe "Tweety" pe calc, a vorbit, ras si dupa 3 minute a vrut in pat. Daca nu ii scade il chinui iar cu halatul plin de otet ca datile trecute. Off, viata, greu e sa fi mama in astfel de momente, cand nu ai putere sa iei durerea cu mana.:((

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Acum am vazut cat e ceasul, cred ca te-ai si culcat.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Oana, imi pare rau de cel mic, daca sare de 40 poate incerci impachetari cu apa rece

uite aici reteta de rattatouille provencalle - curat ghiveci!

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna dimineata. Am dormit bine.
Cine vrea o cafeluta?

Da' oare Mik, daca vrea se mai poate intoarce? Cu acelasi nick vreau sa zic,dar probabil ca isi poate face altul.
Bine ca "iarba rea nu piere"

A inceput toamna. O simt in aer, in lumina de afara...

O zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

zi buna si tie Kuki!

Oana, am uitat sa pun linkul, l-oi pune eu curind

Mergi la inceput

Neatza scumpelor! Eu nu beau cafea ca nu imi place, nici ceaiul, ciocolata calda s-a terminat, dar mai bine ca ingras, cred ca bag o tigare ca dupa aproape 2 ore de paza vad ca i-a scazut febra. Usurel, dar a scazut. Offf...nu imi vine sa cred, ca de fiecare data cand a avut asa, dura 3-4 zile. Ma asteptam iar la asta.

Nema, asta faceam, il impachetam. Sper sa nu mai fie nevoie. Merci scumpa! Reteta o pui cand mai ai tu timp.

Kuki, asa era, ca "nu piere"...Dar eu sunt cam cu capul in nori zilele astea, astept un raspuns decisiv pentru noi, aici, si numai la asta ma gandesc.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput