Racusori, la apel! (20)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by Menna

'neata si de la mine
Am o leneeeeee in mine de urlaaaaaa ...sa nu mai zic ca eu inca mai dorm la ora asta pe mine !
Am baut o cafeluta acasa cu al meu uom, dar tot nu imi ajunge ...la birou n-am zahar, so astept sa isi faca aparitia colegul meu cu sugarul ca sa pot sa absorb a doua portie de cofeina.
Cookie , sa stii ca eu te inteleg si iti motivez toate absentele cu conditia sa fii mai darnica in detalii
Azo ... Mire, io zic ca nu e rea ideea ta, dar astept confirmare de la Mona ...zau asa, ar trebuii sa o comitem o data!
Mona ni te oferi de ghid ?!
Cat despre Cris, las ca e bine ca sunteti tot la stadiul de nedespartiti ...e bine,bine, e foarte bine (vb cantecului )
.............
Fetele dispar la munci

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Menna, m-ai bine dispus ...

Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

buna fetele! si eu fuguta prin zona!
nu ma certati ca sunt de neiertat!ca am promis ca vam sa scriu mai multe ,dar am motive un pic serioase,cu sotul,nu stiu de ce am impresia ca intru cat de curand in clubul burlacelor,dar nui bai ca nui nici primul si nici ultimul barbat din lume,partea nasoalla e ca eu inca imi iubesc sotulsi pe deasupra zic ca toate fetele ,efectiv muncesc ,muncesc si iar muncesc!viki nu e bine ,e bolnavioara ,merge la cresa si cam asta este !nu stiu cand mai intru,vreau sa recuperez tot ce am pierdut pana acum si sa stiti ca nu v-am uitat si ca imi este fff dor de voi ,doar voi si fata mea ati ramas iubitele mele !va pupic pe toate si va iubesc ca existati !!!!!!!!!! fug la nani ca e tarziu!!!!!
ROXY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello fetele! N-are voie oama sa mai absenteze ca ia uite cate lucruri se intampla!
Bone, ce se intampla? Imi pare rau ca ai ajuns la concluzia asta, dar poate nu e totul pierdut, mai ales daca iti iubesti sotul. Tine-ne la curent sa stim de tine!
In rest, ia uite ce se programeaza aici! Chiar nu e idee rea!Numa ca suntem asa de imprastiate prin tara si o sa fie tare greu sa ne adunam toate odata! Plus ca toate muncim si ar trebui concediu in aceeasi perioada!Deci fac lista de visuri pt munte?:
Mire
Menna
Angela
Iulia
Mona ?
Mai asteptam doritoare de plimbari prin munti singure si nebune!
Cristina, pe tine nu te-am trecut ca ai spus ca sunteti la faza cu nedespartiti. Si aici e club exclusivist! vicki, Cookie, Bone, Geo si Ramona?
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Cristina mersi mult de cafea.

Bone eu zic ca e doar un moment de criza in cuplu si ca totul va reveni la normal.Atunci cand iubesti poti trece peste multe.
JUly vedem noi cum facem cu concediul.Rezolvam noi problema asta.
Mire,Menna pe unde umblati astazi???????

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!! Cafeluta va asteapta!!!

Bone sper ca totul sa se rezolve si sa revina la normal . Pupici " cretulinei" si astept numai vesti bune.
July, am inteles perfect.
O zi buna si spor la treburi tuturor.

Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Fetelor bine v-am regasit! Nu am apucat sa citesc din urma, nu am avut cum, deci nu prea sunt la curent cu ultimele evenimente. La servici nu prea am cum sa intru pe net, iar acasa nu am avut calculator mai bine de o luna... Mi-a fost dor de voi. Sper ca sunteti bine, sanatoase toate.
Eu sunt in saptamana 27 si ma apropii cu pasi repezi de concediul prenatal. Sarcina decurge normal, sunt sanatoasa si bb e miscator. Sper sa reusesc sa intru mult mai des pe-aici cand voi fi in concediu.
In rest ce sa va mai spun, va doresc un week-end placut si odihnitor tuturor.

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

mi-am terminat treaba si am venit sa beau o gura de cafea cu voi (cafeaua de seara)
bone, imi pare rau pt ce aud..stiam k nu-s probleme si k lucrurile stau cu totul altfel. ce a intervenit atat de rapid sa va faca sa luati hotatarari asa de bruste si radicale?
angela, sunt prin zona insa am avut zile f aglomerate..si ma pregatesc pt un week end prelungit (adika si sambata si duminica..de altfel..neobisnuit la mine)
ramonaa, ma bucur sincer k ai dat semne..chiar traiam cu impresia k sarcina ta e mai maricuta. sa ajungeti cu bine la final..la marea intalnire!
cristina, buna cafeaua. te rog..nu uita pt data viitoare..eu o beau cu laptic
menna..las' dragam k mona ne primeste. si daca nu ne plimba ea..calm k are cine
iulia...muneceste dom'le...sa o sustinem!
gata..cred ca o intind spre casa mea...
va urez week end placut, linistit si cuminte!

Sa facem ceva pentru Barbye!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

hello,
iar am aparut......din pacate am cam lasat-o mai moale ca am iar multa treaba la job.Au fost zile in care am ajuns acasa pe la 1 (noaptea).Bine ca am un barbat intelegator. Azi fiind vineri am ajuns si eu cam "devreme" ca sa-i spun asa, adika la 18.
Mai am de recuperat 8 zile din jumatatea de concediu pe anul asta dar se pare ca nu reusesc sa le iau.
cele 2 M&M !!!!! ce spuneati de mine? unde sa va plimb??? Ca doar nu veniti la Cluj? .
Ramona, multa sanatate si iti tin pumnii sa ai o nastere cat mai usoara.
july, daca incepi sa faci lista sa ma inscrii si pe mine...din oficiu, ca deja m-am obisnuit sa merg solo oriunde.
boneca, sper ca problemele tale sa nu fie chiar asa de mari precum spui.Certuri intr-o casnicie exista..inevitabil, ca doar oameni suntem. La Viki, numai sanatate.
Sa ne tii la curent (daca vrei).

Se pare ca n-am somn.Oare nu e luna plina ?????
Da ceva legat de luna tot e, ca altfel puteam sa dorm la ora asta.
Sau poate ma ramolesc???? asa devreme????
Ok, gata ca va plictisesc.
Pupici la toate si un wek. placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

nu, nu e ninik legat de luna.
M-a apucat durerea de masea. Aoleu.....dentistul ma paste.

o sa fie o noapte alba la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

buna iubitele mele!
normal ca vreau sa va zic ,altfel cum ma mai descarc de energia negativa!sincer nu stiu ce sa cred,noi nu ne certam dar si tacerea e un raspuns ,e cam ciudat de la o vreme ce se intampla cu casnicia mea el e un pic egoist ,gelos ,chiar si pe viki,MIRE nu pot spune ca e rau e ff rau ,nui comvine ca viki plange noaptea,copilul e copil,e mai mataita acum pana se obisnuieste si ea la cresa cu trezitul dimineata e greu ptr ea si eu inteleg ,dar al meu sot incepe si tipa la ea si ma scoate din sarite ca normal copilul se sperie,a inceput sa bea si mie sila de mirosul de bautura ,si tind sa cred ca incepe sa moara iubirea mea ptr el sunt multe si multe care acum le vad cu alti ochii,ori unde eu nu mai sunt acasa toata ziua sa vad ce face si a inceput sa-si faca de cap sotul meu,azi de ex a fost liber ,eu am lucrat si l-am rugat sa stea cu viki azi ,nu a vrut sub nici o forma deci el azi bine mersi acasa odihnit mancat si ma ia pe mine de buna ,acum ziceti voi sa nui dau una in cap,dar prefer sa intru in clubul burlacelor ,nu as fi ni 1 si nici ultima mamica singura cu un copil,si sunt sigura ca ma descurc destul de bine din toate punctele de vedere,nui asa?cam asta e pana acum am obosit sai tot tolerez tampeniile!
RAMONA sarcina usoara in continuare si un bebel sanatos!
FETE nu mai rezist de somn,si mai am si o durere groaznica de cap,fug la nani ca maine am o zii plina !va tuk mult si dulce,si va tin la curent cu ce se mai intampla!
ROXY

Mergi la inceput