Dan (Taxi) si Melania
Pareau asa trainici la inceput...Am citit in reviste ca ea l-ar fi inselat si de aia au divortat, plus ca nu ea vroia copil. Acum apare si el refacut rapid dupa divort cu d-soara Paloma, co-prezentatoarea de la festivalul Mamaia de anul asta. Cea r fi vrut si presa, sa il vada distrus?
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Raspunsuri
nanna spune:
Au divortat??? Cand??? Sunt rupta de realitate....M-am gandit de cateva ori, in urma cu ceva vreme ca e doar o chestiune de timp...Pacat! Ma miram eu sa fie donsoara asa profunda incat sa il iubeasca...Hmmmm
CRIXIA spune:
Mai, noroc cu gura lumii! Asa mai aflam si noi noutatile!
Sincer, mie nu mi_a inspirat incredere de la inceput. Pare rece Melania!
Vom trai is 'om vedea unde si ce va ajunge Melania! Oare ce-i in capul ei?
chiquitita spune:
Exact!!! Si articolele alea in revista nu erau aiureli, tipa chiar il insela, cica o vorbeau si pe la Realitatea colegii... El chiar era hotarat sa se aseze la casa lui dar ea nimic...si acum presa spune ca ia uite ce repede si-a revenit el, de parca nu tot presa publica infidelitatile ei.
Mi-am adus aminte cum s-a lansat ea in TV. Era demult, demult o emisiune la Antena 1. Prezenta un concurs de rebus cu un baiat. Era tanara si inocenta si spunea intr-un interviu ca s-a certat cu parintii deoarece plecase de acasa si se mutase cu unu' insurat care urma sa divorteze. Nu stiu ce s-a mai intamplat. Recunosc ca si-a cladit o cariera frumoasa, bravo ei, mai e si frumusica, dar parca da un pic in gropi cand e vorba de viata amoroasa.
http://www.atentie.ro/stiri/vedete-si-barfe/dan-teodorescu-divorteaza-de-melania-2.html
http://www.7plus.ro/?arhiva=22/08/2006&id=5137
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
teo1970 spune:
habar n-aveam
ma uit des la stirile de pe Realitatea si de fiecare data cind o vedeam ma gindeam ce fata frumoasa si ce cuminte pare
daniela_daneza spune:
Din pacate unele stiri sunt deformate.O cunostiinta o stie pe ea si din pacate sau din fericire nu ea a inselat , ea chiar isi dorea copil, a pierdut si o sarcina, iar el o mai si capsa din cand in cand .
Personal cred ca nu se potriveau.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
carola spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Din pacate unele stiri sunt deformate.O cunostiinta o stie pe ea si din pacate sau din fericire nu ea a inselat , ea chiar isi dorea copil, a pierdut si o sarcina, iar el o mai si capsa din cand in cand .
Personal cred ca nu se potriveau.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
te-a mintit
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
sheherezada spune:
Mie imi place Melania si imi place la nebunie Dan si muzica lui.Si imi pare rau ca s-au despartit!Eu chiar ca sunt rupta de realitate pentru ca nu am auzit nimic pana acum!
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Cristina_C spune:
Eu am citit despre divort intr-un ziar VIP cand am fost vara asta in Romania. O stiu pe M de cand avea o emisiune in direct cu rebus, imi placea emisiunea si-mi placea si de ea.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
MirelaV spune:
mie imi plac amandoi..dar separat. el pt muzica lui, ea pt finete. fizic..chiar nu se potrivesc. bine, fizic..conteaza mai putin. dar se pare k nu asta a fost singurul impediment. presa mai spunea k raceala dintre ei a intervenit din cauza plecarii ei la bursa in state.
oricum..sunt multe barfe..si ideea e k numai ei stiu ce-a fost cu adevarat.
Sa facem ceva pentru Barbye!
MirelaV
pupicei pe burticei