Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău ! (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata la fete zabauce va ofer o si cate o iar pe daniela o astept sa vedem cu ce suc ne serveste astazi ca in ultima perioada ne-a cam rasfatat.
Bravegirl bine ai revenit te asteptam cu impresii din calatorie si bineinteles pozici
Gabibarta cum ramane cu cozonacul ala pana la urma nu ne dai si noua cate o bucatica din el? lasa ca o sa fac si eu prajitura cu miere si tie nu o sa iti dau.
Addinel daca tot mergi la munte sa te relaxezi si pt noi astea care inca nu am ajunsn inca chiar daca te duci la seminar
Krelia daca neuronu meu asta a inteles data viitoare o sa fiu mai atenta.
Daniela sper ca nu ai intrat in concediu deja? uite aicipozele cu dormitorul denisei si sifonierul de pe hol

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Fetelor, alta incercare... azi dimineata pe la 6.30 am incarcat aparatul pt. urmatorul cozonac... Sper sa va gasesc in fata usii cand ajung acasa:))) Haideti, urcati in tren, poate mai prindeti cate o felie... daca nu, ma apuc de urmatorul:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neaza zabaucelor!

Teo , sar*mana de cafea .Tare aromata ! Yam-yam ! si punem langa ea si o felie de cozonac de la Gabitza ....iar acum va ofer eu un suc de mere si pere .....Sa stii ca e foarte draguta camera Denisei si imi place si usa de la intrare , iar akolo am vazut si catelusa nazdravana !

Corina, bine ai revenit printre noi! Asteptam fotoase si impresii ....

Anamaria , au mai ramas 2 zile pana la , unde va fi petrecerea si cand, ca daca e amna plekarea in concediu si vin

Adina , nu te stresa! Bafta cu fumatul, adika cu renuntatul si distreaza-te la munte ! Merge si sotul ?

Nu mai retin cine ma intreba cand plek in concediu, de luni sunt in concediu 2 saptamani , si de plekat pplek in Moldova si mai vedem pe unde imi ajung pasii!

Va pupacesc pe toate , fara discriminare !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele mele,

Dany...io eram aia "nu stiu cine intreba"! Concediu placut si distractie faina!

Gabi...eu nu mi-s pofticioasa deloc, dar acush chiar ma sui in masina si vin la Oradea sa-mi dai cozonac. Da' sa fie cald, ok?

Corina bine ai revenit! Cum fu' in Cipru?

No...va pup si ne auzim mai incolo!

p.s. Si Hai Steaua! Liana...diseara esti iar la aparate, ne-am inteles? Ca io vreau sa crap cu tine in direct!

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Nasica , scuze ca nu am remarcat ca ai fost tu! Sper ac nu te-ai suparat! Nu sunt in cea mai buna forma.Hai STEAUA! TE sarut!

Dany

Mergi la inceput

Pe tine sa ma supar???? Niciodata, stai linistita! Glumeam si eu!

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Nasica , scuze ca nu am remarcat ca ai fost tu! Sper ac nu te-ai suparat! Nu sunt in cea mai buna forma.Hai STEAUA! TE sarut!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna la opti!

daniela, nu, la munte nu merge si sotul meu. ar fi existat varianta sa ne platim noi camera, dar eu nu am decat vreo 2 ore libere pe zi, in rest sunt la seminar. asa ca nu avea rost sa vina. ramane acasica.

pupici pe botici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Salutare!
Pe scurt Ciprul a fost FFFF SCUMP. Hotelul m-a dezamagit putin...era vechi, iar camera in care am stat nu avea balcon...iar de la geam vedeam un frumos supermarket. Nici marea nu m-a impresionat....pt cine a fost anul asta in mamaia cand nu erau alge in mare la fel era si acolo apa...plus ceva alge suparatoare.Mancarea a fost buna iar plimbarile seara pe faleza amenajata erau superbe....in curand sper sa pun si poze. Acum eu sunt la Constanta, iar sotul la Sibiu, asa ca nu are cine sa puna pozele...
A...am baut cea mai scumpa apa minerala...aprox 9 euro o sticla de 0,7.Toti romanii am fost socati de preturile de acolo.
Cam atat, ca va fac capul patrat...
Pupici

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutaaaaaari...
Sunt in vizita si am sarit direct pe calculator sa va puuuuup.
Mi-e dor rau de voi...dar pana la 1 oct n-am net ...mama lui de net

Va pup pe toateeeeeee......

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Iupiiiiii....mi-e dor de tine fato! Ti pup si io mult, mult si ne auzim dupa 10 oct!

quote:
Originally posted by georgi75

Salutaaaaaari...
Sunt in vizita si am sarit direct pe calculator sa va puuuuup.
Mi-e dor rau de voi...dar pana la 1 oct n-am net ...mama lui de net

Va pup pe toateeeeeee......

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput