Cluj rulz!-59

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Baby-B.Felicitari fericito! Si eu invatam de zor pt. teatru, dar am avut opozitie puternica si...asta a fost. Visam regie, dar ma pregateam pt. actorie. Fain...chiar ca ma apuca jelea...

ps. povesteste-mi din ce au constat examenele. S-a cerut si coregrafie?

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by baby-boom

Am transformqtorul de la monitor ars, si acum ma chinui pe un laptop cu taste frantuzesti....e un chin, ca-s altfel literele....

....am vesti extraordinare, si vreau sa vi le impartasesc si voua: sunt in al 9-lea cer de fericire: am intrat la teatru, la locuri bugetate...am ajuns marti noapte din italia, examenul a fost miercuri si joi....a fost inuman de greu, sunt terminata, dar beata de fericire....e clasa condusa dz miriam cuibus...

...va pup si abia astept sa pove mai multeeee

poze cu noi

mi-e rau!!! bravo! extraordinar stimati telespectatori! asteptam de baut! !!!

baga detalii si tu, hai, dupa ce-ti revii o tzara...

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

waw baby asta da veste . sa fie intr-un ceas bun!!!!

felicitari

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

FELICITARI baby-boom
o DUMINICA FRUMOASA TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Buna fetelor. Am si eu o intrebare - vinde cineva patut pentru bebe? Daca da imi puteti pune pe net poza si/sau ceva detalii gen dimensiuni, stare, pret. Multumesc mult.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

No, fetelor, tot de la blestemata asta de tastatura scriu...
....suntem la nejte buni prieteni, si profit sa va zic cate ceva despre examen: a constat doar in probe practice, in 1-a zi a fost un repertoriu de 10 poezii de stiluri si facturi diferite, 3 fabule si 2 povestiri...care trebuiau memorate, of course....apoi ne-a pus sa facem variatiuni diverse pe una din povestiri(mie mi-a cazut sa povestesc intr-un atac de ras, un fanatism in Hyde Park, o anestezie puternica)....aici se puncta cu admis/respins....iar partea cea mai grea a fost joi, cand au lucrat cu noi aproape 4 ore, fara pauze...nici acum nu pot cobori scari...am facut niste incalziri, apoi niste jocuri simple de coordonare, apoi am dat viata diverselor parti ale corpului, am pictat un zid imaginar de sticla cu toate partile corpului(ne verificau miscarea scenica, armonia corporala) pe muzica, am dansat in oglinda( cineva dansa, restul imitau miscarile)....apoi ne_au testat aptitudinile vocale si ritmice: am cantat, am reprodus ritmuri, am reprodus vocal notele date la pian de profa de canto....mai apoi am prezentat primul monolog(eu am ales Helena, din Visul unei nopti....)....dupa aia al doilea monolog( la mine Ania, Livada cu visini, Cehov), si intr-un final proba de imptovizatie scenica, de care eu eram ingrozita( trebuia sa tragem un biletel cu o stare si unul cu un cuvant sau o fraza, si apoi sa alegem un obiect din mai multe etalate acolo)....mi-a nimerit agresivitate si fraza lumea asta-i o farsa, si obiect am ales o sfoara imensa...trebuia sa cream o situatie in care sa nu folosim alte cuvinte decat cele date, sa folosim obiectul si sa redam starea de agresivitate, cat si o alta stare opusa ei....si cam atat a fost, dar a fost epuizant....sunt super happy c-am intrat, ca-i visul meu de-o viata....m-am si pregatit cateva luni peste asta, stiti doar!!!!!

Abia astept sa ne vedem, sa va zic mai in detaliu

p.s. Roxu, iti dai seama ca se cere de baut!!!!!!!!
p.p.s. Svety, si nu te mai tenteaza????....

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Florina, pisi, ne mutzim nu alta!

Bebelushelor, va dati seama ca avem aici printre noi un viitor VIP?! Luati atitudine!

haloo, soro, pi unde umbli?!

bai daca m-ati vedea acum...arat ca din Star Treck...mi-am pus niste rame verzi in freza in dorinta de a-mi face parul cretz...va anuntz daca-mi iese...de fapt doar maine dimineatza...

pusi!
R-b

Cristina, io am un patutz de bb, e folosit dar e bun, hai da-mi un PM sa ne intelegem!

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Roxana ti-am scris PM.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

FELICITARI baby- boom! Chiar ca asta da veste!!!

Va multumesc de sfaturi! Dupa ce am postat, exact la un minut mi-a cerut olita!!! Am refuzat de dimineata sa ii pun si probabil ca nu a mai putut tine ca altadata! Si... VICTORIEEEE! Nu a facut mult, dar deajuns sa se laude toata ziua la toti ca a facut kk la olita!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Florina, crede-ma ca citeam ca nebuna monologuri si poezii, prietena mea ma asculta din Shakespear, dar m-am speriat de dans. Cantam deja in corul studentesc al catedralei din Cluj, deci nu ma temeam de canto. Dar sa dansez in fata cuiva...Toti mi-au taiat elanul mai ales cu vorba: "Vrei sa fii muritoare de foame?" Asa ca am facut asistenta sociala. Nici la litere nu m-au lasat ca bunica-mea ca profa a facut pareza vocala.
In fine, acuma bucuria mea e sa-l vad pe piliuta cum creste si chestii de astea. Poate voi da vreodata la litere, dar nu mai am forta...

Eu incep sa cam disper ca si casnica. E imposibil. Prca-s Sisif. Toata ziua fac ordine, strang, ies cu copilul. O rutina cumplita. Cred ca fac o depresie cat de curand.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput