Cluj rulz!-59

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Da!Stiam! Ca te-am vazut intr-o zi intrand in scara.Te- am recunoscut din poze!. Cum te uiti din bucataria ta (cred ca e bucataria) spre curtea interioara, la ultima scara (din fata ta), la etajul patru.

Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Mergi la inceput

Io fug la somn. Ca nu mai pot! Sper sa ne cunoastem in curand!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Bine, de acum voi fi cu ochii pe voi . Deci tu ai balcon fix perpendicular pe bucataria noastra. Bun, hai ca nu as vrea sa le suparam pe fete si sa umplem forumul cu locatia noastra . Ma duc acum la nani, dar am sa te urmaresc .
Noapte buna!!
PS: vezi Roxa ce mica e lumea, acum mi-am descoperit aici si o vecina

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Multumim pentru raspunsuri
Svety draga, acuma ne mutam si azi mi-am bagat hainele in dulap (o parte) dar merge asa greuuuuu. Ce film?
Creola, nu te mai vad online, pe unde umbli?

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

m-am intalnit eu azi cu creola si sara in parc...are calculatorul in service...trebuia reinstalat windowsul....acum tre sa astepte pana e gata....asta e...data viitoare i-l fac eu, ca doar si noi suntem vecine

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Mai, mai... ce de vecini, neamuri, preteni... super forumul asta!

Acum mi-am terminat si eu treaba si merit sa ma duc la somn. Trist e ca mi-a sarit somnul. La un moment dat, in timp ce-mi prelucram nunta, ma luase cu atipeli; motaiam o tura... mai puneam un efect...si tot asa pana m-a strigat Stefan (ca norocu`) cand mi-a sarit motaiala; sper ca mi-a iesit totusi ceva .

Arleena, despre voi nimic? Cum se simte Alex? Cand o mai vezi pe Creola spune-i ca o pup, ok?

Noapte buna!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza. Bravo Codruta!! Esti vecina cu Corina. Super, cand vin in vizita la voi impusc 2 iepuri . Mihai s-a intalnit cu Creola zilele astea si zicea ca n-are calculator. Arleena, oare noi nu ne-am cunoscut? Ca am fost intr-o vineri la Dana si am stat toata ziua pe capul ei. Ne-am plimbat si pe Calvaria. Intreab-o ce face vinerea viitoare. Ii vine sotiorul? Pe cand are calculator ca tre sa pove cu ea. Daca nu o sun eu.

Codruta arata-mi canapeaua Petrei. Cu cat o vinzi?

Stanca, cum te simti?

Cristiana a plecat in concediu?

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Codruta, nu avem balcon spre curtea interioara. Dar stam acolo unde ai inteles. Deci vezi numa geamuri, nu si balcon; adica te uiti 3 metri spre stanga.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

codruta, steaua ce bine m-am distrat cum v-ati intalnit voi in acelasi bloc, prietene de pe forum. hahaha. asa am si eu o foaaaarte buna prietena tot pe forum ne-am intalnit si tot foarte aproape de mine sta. dar chiar in acelasi bloc....sunteti tari

ma ajuta si pe mine cineva cu un medic endocrinolog bun? cunoasteti asa ceva?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ande spune:

va multumesc pentru informatii,m-ati ajutat f. mult,astept analizele si-am sa apelez mai mult ca sigur la dr.Miu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Eu fac mancare. O musaca - asa am primit comanda. Eu is cu spanac. Dani doarme si eu cam speram sa ploua ca nu prea imi venea sa ies cu piliutza afara.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput