Cluj rulz!-59
Raspunsuri - Pagina 17
Moniland spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru informatii.
Sper sa fie un dr.bun si pentru noi.
romana, carrie, roxana

Monica
Loreena spune:
quote:
Originally posted by nana_sim
Se cheama www.pensiunealara.com/" target="_blank">Pensiunea Lara
Este foarte, foarte frumoasa curtea. Este scumpa mancarea, nu stiu de cazare. In weekend e plin ca la stadion, iar restaurantul functioneaza (doar in weekend) in stil "bufet suedez" adica fiecare persoana plateste 500.000 lei si isi pune ce doreste de pe masa, exclusiv bautura care se plateste la bar.
Aaaa, drumul e rau, prin iunie am mers doar cu viteza I pe acolo.
... cu inalte calificari de nasa si matusa.
merci mult mult de tot
pupici
si inca o intrebare....e ok daca as merge acolo cu fetitza mea de aproape 2 ani; e vreun loc de joaca amenajat???
Poze cu toata Familia
asi spune:
Prezent!
Zilele astea am fost obosita, stresata si fara chef.Nu vroiam sa va indispun si pe voi.
Cristiana asteptam cele 2 liniutze!Ti-am trimis pm.
Razvan e bine la gradi.S-a acomodat foarte bine insa a capatat un obicei foarte neplacut de la varul sau-loveste copii.Avand in vedere ca stie de Mos Craciun ca aduce cadouri si el isi doreste un excavator cu pedale l-am amenintat ca nu ii aduce nimic Mosu'.
Roxa pe Ravan il duc la gradi intre 8,30 si 9 depinde cum ne trezeste el.Cand ma duc il vad mereu pe Serbanica e tare fericit.La noi crizele au inceput in a doua saptamana de gradi.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Raluca sa-ti traiasca minunea mica Stefania.Sa fie fericita si sanatoasa.
Scuze de intarziere
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
mariana tache spune:

Roxana, normal ca am vazut pozele! Dar ce vroiai sa-ti zic
; ca ai fost frumoasa si in centrul atentiei? astea-s expirate; despre celelalte
pove cand ne intalnim.
Cu pariatul: la casa de pariuri daca nu se ofera altcineva; oricum stiu ca as castiga
.
Simona, f draguta cabana la care ati stat; si nu e f scump; mai zi-mi te rog, se fac rezervari sau te duci pur si simplu; si stii tu cum s-ar ajunge acolo mai usor? (pt unii care nu au masina!)
Romana, felicitari pt Matei; cred ca simti o mare usurare!
Stanca
; m-am distrat de faza cu mosu`; ma indoiesc ca ar avea vreun efect! Oricum mosul o sa-i aduca ceva, nu? Si zici ca Razvanel e bataus? Cred ca si de la Stefan a luat ceva
; ca si el era cocos cand erau impreuna.
Fug la treaba!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
steaua spune:
Mariana, am rezolvat problema cu Immunobaby. Mersik. Si zi, vrei la Plaiul Foii, ai? E super! Am fost ultima data in mai. Si nu cred ca mai ajungem pana la anu' in iunie (la nunta unor prieteni). E cam dificil de ajuns acolo fara masina. De mers cu doua trenuri, apoi cu ia- ma nene sau pe jos vreo 1o-15 km.
Simona, mi-ai facut o pofta de munte de mor!!!!!!!
Stefania, La Multi Ani!
Am o veste mare: Alex imi spune cand face kk. Adica dupa ce a facut, dar cred ca e un mare- mare pas inainte.
Corina &
Alex (11 iulie 2005)
pozici
jozsaerika spune:
ma prezint si eu pe aici...nu cumva sa ma stergeti din listutza ![]()
LA MULTI ANI!!! Stefania...insanatosire grabnica daca mai esti bolnavioara 
Cristiana va doresc o vacanta super si asteptam vesti daca te putem felicita in curand

Stanca si Roxana ma bucur ca puiutii vostrii nu au plans aproape deloc la gradi.
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
jozsaerika spune:
am dat din greseala Enter 
Mariana bine ai revenit...mi-ai lipsit 
Norbert este din nou racit deci nu serveste gradi sapt. asta...
va pup fetelor
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
mariana tache spune:
quote:
Originally posted by steaua
E cam dificil de ajuns acolo fara masina
Am o veste mare: Alex imi spune cand face kk. Adica dupa ce a facut, dar cred ca e un mare- mare pas inainte.Corina &
Alex (11 iulie 2005)
pozici
Ce dragut e Alex; cum te anunta?
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!