La France (59)
Raspunsuri - Pagina 27
spic de grau spune:
Georgiana - eu stiu un cuplu de romani care au luat acu in toamna rezidenta. Insa ei sunt "propitari". Voi sunteti? Cica da bine la dosar sa arati ca ai prins radacini p-aci.
Am depus si eu anu' asta cerere, ca asa m-a sfatuit nenea de-acolo, ca cica sunt "propitareasa" si cu copil nascut aici...si nu aveam decat 4 ani. Io n-am crezut ca imi vor rezidenta..si se pare ca nici ei nu m-au crezut, ca nu mi-au dat-o. 
Dar mai fac o cerere la anu'! sic!![]()
Didita - ma plec in fata curajului sotului tau
! Mama ce l-o fi durut bietul de el
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.
Chuny spune:
Apropo de Francofonie si soferii bucuresteni !
http://www.youtube.com/watch?v=KOzG8UTLkBs
Trop fort !
Sibylle
39 +
Pozele mele Poze noi
oLo spune:
georgiana: fa recurs. si mie mi-au refuzat fara motiv CR prima oara, si am facut recurs si mi-au dat-o.
Spiculetz: tanti de la farmacie ti-a zis ca daca ai acasa, potzi sa iei, e treaba ta. dar sa-ti dea tzie medicamentele fara retzeta, e treaba ei, poate fi rau pt ea. adica pe ea o durea fix in 14 ca tzie ti-i rau, dar ii pasa ca ea sa nu fie sanctzionata. Cu Elena ai vorbit? ea ti-ar da medicamentul fara retzeta? Si nu te mai supara asa usor, ca nu face bine la samburel...
didita spune:
Sib, mare dreptate ai... trop fort!
si nu te mai uita dupa luna ca astea sunt gogorite... si eu am sperat dar asa cum a venit asa a si trecut si tot cand a vrut muschii lui (si un pic ai mei
) a venit bebe.
ralu spune:
Buna fetele!!
Fetele vreau sa va intreb si eu ceva: cartea de rezidenta (CR) este acelasi lucru cu titre de sejour pe care il luam anual de la prefectura?, sau este visa pe 10 ani? Sunt in ceata rau
!
Va pup
spic de grau spune:
Olo - cu Elena nu am vorbit.. ca ea sta in Nanterre acu'. Pana ajungsa iau pastilele de la ea se face weekendu'. Iar azi in sfarsit o sa vad si eu generalistul.
Maine se duc baietii la salonul auto?! Sa se uite dupa masini sau dupa fete?
![]()
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.
lorena_andreianu spune:
Ralu, eu am pe 10 ani si e tot Titre de Séjour, la fel ca cele anuale... numai ca e cu poza, nu mai e lipit pe pasaport si e tiplat.
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
gabgabriela spune:
Buna fetelor,
Am vazut pe site-ul KLM bilete de avion ptr Paste din provincie (cel putin ptr mine de la Bordeaux asa era)la 200 euro . Nu am vazut niciodata la asa pret. Ma bate gandul sa merg si eu, caci cu 5 bilete economia facuta e mare!Singurul bai :"E vacanta prea mica!"
Poate va duceti voi!Tu Oanaparca... Eu sper la vara!Ca sa ma satur de pepene verde!
Va pup pe toate!