La France (59)
Continuarea de aici: La France (58) 
Oana si Seb 
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
Raspunsuri
lu.more spune:
Pai ce sa povestesc eu? Ca m-am invartit toata dimineta ca un leu in cusca fiindca nu puteam fi cu voi si nu stiam ce se intampla? ![]()
Ce am inteles din povestirea sotului meu este ca in comparatie cu cei care au trecut inaintea lui, cazul lui George a fost "parfum de roses". Si ca judecatoarea, dupa ce a rezolvat cazuri de betivi care provoaca accidente la volan, recidivisti i tot ce-i mai rau, parera chiar jenata de povestea lui George (ca si cum si-ar fi dat seama ca el nu avea ce cauta acolo, dar daca politia a inregistrat "infractiunea", era obligata sa dea o sanctiune).
Sanctiunea este o amenda calculata in functie de veniturile lunare ale lui George, pe care o vor plati intr-un fel sau altul.
Una peste alta , au trecut cu bine acest examen nedorit si neprovocat de ei.
George cica a fost mut dupa aceea, tot drumul in masina, pana au ajuns acasa. Cred si eu, bietul de el! Iar tu, Oana, cu cele 3 ore de somn, banuiesc cat a fost de epuizant totul.
Acum lasati asta in urma si concentrati-va pe viitor.
Noi suntem in continuare cu voi.
..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo
oana cretu spune:
Et voila...de ce te-am lasat pe tine sa povestesti, ca ai facut-o cum eu nu reuseam sa o fac.
Si sa nu uit, eu m-am trezit dupa cele 3 ore de somn, apoi Séb, Geo ar mai fi dormit, saracul. Abia acum a inceput sa vorbeasca. A "vorbit" cu mama lui, de fapt zicea "da", "nu"...
Ehhh...asa e cand esti o persoana pasnica si cand te regasesti intr-o sala langa recidivisti, oameni care fac numai rele...Si primul lui proces, de fapt prima oara cand vedem un tribunal in interior. Séb l-a cunoscut de mic...
, sper sa nu mai aiba contact cu el. In fine...totul are un inceput in viata, bun sau rau, important e sa fie lectii de viata si sa nu mai repeti acele greseli, ca orice ar spune lumea, a facut o infractiune conducand cativa ani cu permis romanesc...Multumesc inca o data William si fetelor care au tinut pumnii stransi!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
kiss spune:
sorry, Oana ...n-am vrut sa tin fetele in suspans, dar abia acum am gasit pm-ul tau... uite-aici, si de la mine, te citez!:
"So...am stat 4 ore, ca au mai fost si altii inainte, a fost pedepsit "doar" cu 300 euro amenda, iar daca o plateste intr-o luna, are 20% reducere. Am zis doar, pentru ca la ce pedepse au avut toti ceilalti, bani multi + inchisoare sau suspensie de permis, bine, erau cazuri grave, accidente, beti la volan, recidivisti etc. Cand a venit randul lui (printre ultimii), judecatoarea nu stia ce sa zica, ca nu facuse mare lucru.
mami de pui
(23 sept 2004)
poze cu noi
oana cretu spune:
Da, magga, mai mi-a revenit la loc, a mai ramas un hop de trecut mai greu, dar momentan sunt zen.:) Merci pentru pumnisori!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
gabgabriela spune:
Bonjour tuturor,
Fetelor va dau si voua un nr de tel tarif local ptr Romania : 0811 022 888; Iar ptr cele care au Free un nr gratuit se pare ! Oauuu! 0821 61 48 48 . Mi s-a spus (eu am "nouale", deci nu pot profita) ca, desi te anunta ca un min costa 9 ctm , daca verifici , dupa convorbire , pe factura , apare 0 euro . Si merge de vreo 2 sapt . Pe bune !Asa ca ....Spor la vorba in Romania !![]()
Oana , grea incercare !Am fost si eu odata la o traducere la Tribunalul de politie si m-am ingrozit de amploarea pedepselor. M-am gandit imediat la al meu barbat care e mereu expus sa depaseasca viteza limita!
Un week-end placut ! Ca soare avem....
ralu spune:
OANA---FELICITARI!!!
Super! Bravo voua!!! Ma bucur tare mult pentru voi!! Acum ne indreptam gandurile pozitive spre dosarul de la prefectura!
Doamne ajuta!!!
Va pup si inca o data felicitari!
gabgabriela spune:
fetelor, revin cu o precizare: am incercat nr de tel la tarif local si dupa 3,5 min se intrerupe
Gabriela
cait spune:
Gabriela si eu am incercat si la fel s-a intrerupt asa ca am renuntat.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..