Rahova sau apropiere (20)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ce cautam fetelor pe pagina 4?
Ieri mi s-a blocat calculatorul cand incercam sa copiez reteta de cornulete. Multumesc, Cristina!

V-am zis ca Tudor e ceva mai bine? Mai tuseste usor, mai are nasul infundat putin, dar e mai bine. In schimb nu mai sta la medicamente. S-o fi saturat si el saracul.

Lexi, am vazut ochisorii. Frumosi! Ma bucur ca s-a facut bine printesa.

Andreea, mami de baiat cucuiat (muuuult prea des) - 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
ma bucur ca au inceput sa se simta mai bine toti copialshii...Doamne ajuta sa fie sanatosi
lexi, mi-au placut toate pozele, dar cel mai mult mi-au placut cele din landou...Doamne ce frumoas doarme parca e o paushica, parca iar mi-e dor de un bb mic
(pls sa nu te superi pe mine cdar eu sunt mai paranoica de felul meu ai grija cu acul de sigurantza sa nu se deschida si sa se intepe in el...ii poti pune funditza undeva la carutz sau legata la piciorush)asa am mai vazut pe la bbicii micutzi
numai bine sila mamici si la bbici

ps.oare andreap ce a rezolvat cu bona?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monica, multumim de sfat. Ii mut fundita:)
Noi aseara am avut show pana la 2 noaptea din cauza de colici si diaree...Acum se pare ca e mai bine.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Are mama o fetita, cat un ghemotoc,
Are mama o fetita, frumusica foc,
Vesela si harnicuta ....

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

ANdreea azi vede 2-3 bone la o agentie, inca nu a rezolvat.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Super, Cristina! Mi-a zis Tony ca a filmat-o. Gata, ai scapat de smotru .

Fetelor, cica vine gerul si zapada. Brrrrrr!!!!

Mergi la inceput

Am uitat. Vreau si eu catalogul Quelle. Cum pot face rost? E prea tarziu pentru jucarii pentru Craciun?

Mergi la inceput

Doamne cristina, am ras de m-am prapadit...mai dar ce atenta este Ale, nu numai ca stie cum sa spele pe jos, dar muta si galeata, incearca sa stoarca mop-ul...gata, ai scapat de facut treaba in casa...fetitza frumushica si vrednicutza foc, foc...nu ma mai satur sa ma uit la filmuletz
andre-ea, nu stiu ce sa zic...fetele de la sub cu mamici unde mais criu eu se plangeau ca ajung cam greu comenzile, dar poate totusi pana de Craciun ajung.
lexisi sanatate micutei tale
alex a inceput sa tuseasca iar asa...din cand in cand dar cred ca la noapte iar nu ma lasa sa dormi-am dat siropelul pentru alergie si sper sa-l lase sa se poata odihni si el.
ruxitza este bine, sper din tot sufletul sa nu o apuce si pe ea ceva...ca prea bine le fusese in ultimele 3 saptamani...
va pup pe toate si pe copilashi
numai bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Noi azi suntem cumintele atat cat ne permit colicii.
Aissa, super dulce Ale! Am ras de m-am prapadit, oare asa o sa faca si fii-mea peste 2 ani?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta

Mergi la inceput

buna fetelor
noi am fost cu totii astazi acasa, alex nu a mers la gradinita si nici maine nu merge asa ca suntem intr-o mini vacantza pana duminica
azi noapte nu a tusit dar in schimb azi dimineatza cand s-a trezit il durea in gatceea ce inseamna ca nu e de la alergiesperam sa ii treaca repejor
va pup pe toate
numai bine

monica

Mergi la inceput