Prietene din 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Oana cum e Leti?

Ellinia dar voi cum sunteti? Ati scapat de mucisori?

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

buna dimineatza! Si multumesc mult pentru felicitari

Oana,cum sunteti? sa stii ca m-am gandit des la voi.Imi pare rau ca au revenit mucii mai ales dupa episodul acela cu injectii. Probabil ca are imunitatea scazuta si de aceea se intampla toate. Incearca muuuulta vitamina c.Astept vesti imbucuratoare dinspre voi,a pupam cu drag
ankn-ai de ce sa te simti rau. Daca nu erai stapana pe tine si pe situatie,crezi ca era mai bine sa faci ceva....mai superficial(pt ca daca nu puteai tine ritmul limbii,aici s-ar fi ajuns). Eu zic,ca ai destula tarie sa recunosti si sa iei atitudine intr-o anumita directie chiar daca nu e cea pe care ai inceput-o. E extraordinar. Vei mai face un curs de limba,apoi poti sa inveti ce vrei.N-avea sens sa te chinuiesti aiurea. Si apoi...m-au intrat zilele-n sac.Hai,capu' sus
despre lovit: Brien cand se enerveaza tipa,da din maini,ma loveste(bate)si arunca in capul(meu sau al persoanei enervatoare)cu ce apuca.Sau se tranteste pe jos si incepe sa urle si sa se zbata.
Zilele trecute am primit o masinuta de fier in ochi, mi-a aruncat mobilul in perete(era sa-l sparga de tot,asta e motiv ca nu am mai vrut sa i-l las in maini, ca mi l-a ros, stricat, descentrat tot).Ne-am dus in centru la porumbei,s-a suparat ca nu l-am lasat sa intre pe o portiune de iarba(de unde cu o zi inainte ne scosesera jandarmii cu avertisment ca incalcam spatiul verde),si ce crezi??A inceput sa urle ca injunghiat si s-a trantit de pamant. L-am lasat sa-si faca numarul,cum altcumva sa intervin??
Faptul ca-mi da peste mana si ma ataca tragand de haine,de par,lovindu-ma...deja a devenit obisnuit.II spun doar:"termina!"(pe ton categoric suparat-nervos)si cam atat. Ce sa fac altceva???Sunt unele momente(cand sunt tensionata,nervoasa sau cand am fost bolnava si ma simnteam raaaaaauuuuuu) ca-mi venea sa-l....
anca micaela ai fost la doctor? Sunteti bine? abia astept vesti bune. Haite pupam,sa nu-ti faci griji,ma bucur si eu ca "ti-e rau".Tine-o tot asa(Doamnbe,cum suna?! )
adseana ce fain de voi,cumparaturi in ungaria!!cat faceti din oradea pana la debrecen???Poate,cand ne-om acomoda cu conducerea(acum incepe si Mircea scoala,azi se inscrie)venim la oradea la prietenii nostri,ne intalnim si cu voi sa cunoastem nora oficial si poate tragem si noi o fuga pana in ung.Au ikea?

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

DECI,spre marea mea disperare,temerile mele s-au adeverit.Azi noapte mucii au coborat si acum tuseste si harcaie.Dr nu mai vrea sa-i dea antibioatic ca numai ce a terminat injectiile si eu sunt tare speriata.De Letitia nu va mai povestesc...saracuta,cum tuseste o apuca plansul ca ii e frica sa nu se inece si sa vomite.Sincer,nu mai pot,dar va multumesc ca sunteti alaturi de noi,parca mai capat un picut de putere.

An-k,e grozav ca ai fost lucida si sincera cu tine insati si ai luat hotararea asta.Cum a spus si Daria,e mult mai bine asa,sa o iei incetisor si sigur,decat sa te chinui degeaba.Mult succes in continuare si fii sigura ca vei reusi in tot ceea ce-ti doresti.

Anca Mihaela,imi pare rau ca ai probleme,ca sangerezi.Sper sa nu fie nimic alarmant.Asteptam vesti bune.

Daria,ce masina ati luat?Logan?Ce culoare?Abia astept sa vedem poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

oanamc, am citit despre problemele pe care le aveti.
Nu stiu daca folositi sirop de tuse, dar daca te hotarasti sa incerci, pt situatii asemnatoare, adica tuse cu flegma si inecat a mers fff bine siropul din muguri de pin.
Asta dupa ce incercasem patlagina si nu avea nici un efect!
Acum folosim unul combinat, pin, ienupar si propolis care pare ca are efect!
Sanatate va doresc!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Oana imi pare rau sa aud ca Leti e asa. Off Doamne cat trebuie sa indure saracuta, si tu cu ea.Te inteleg perfect, ti-am mai zis, ca si noi tot la dr suntem. Si i-a dat dr. ceva acum? Iti mai zic un leac babesc, care la noi functioneaza...o batista mica o faci cu spirt, si ii faci ca o compresa pe care o pui la gat (o legi cu una mai mare).Calmeaza tusea, e pe probate, pe bune. Alexandra asa dormea noaptea ca altfel nu putea din cauza tusei. Si mie imi faceau la fel cand eram mai mica, si am inceput sa ii aplic si sotului cand e racit, ca nici el nu poate dormi cand tuseste. Multa, multa sanatate Letitiei, iar tie nervi de otel!

Daria wow ce fain ar fi! nu stiu daca au Ikea, nu am cautat niciodata la Debrecen. Noi mergem la Cora sau cand vrem sa ne "holbam" prin magazine, la Plaza. Pana la Debrecen sunt cam 50-60 de km parca, nu stiu sigur. Ajungem destul de repede.De abia astept de la anul, sa nu mai avem nevoie de carte verde de fiecare data cand iesi din tara si atunci, sigur, vom merge mai des. Au produse mai de calitate un pic, chiar daca nu sunt mai ieftine decat la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Multumim mult pentru complimente

Noi suntem bine, sper ca in curand sa pot pune mai multe pozici si sa va mai povestesc despre noi.

V-am pupat

Madalina si Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Multumesc! Deja ma simt mai bine citind raspunsurile voastre Azi am fost la scoala de liba, fu bine... dar iar am gargauni in cap, vreau la Leuven! Am intrebat-o odata pe oanamaria luiza, si gabi g tot acolo a facut si e mult mai avansat cursul de limba, dar n-am carnet deci nu prea am cum sa ajung... multe mai vreau, nu-i asa?

Oana, ti-am scris pe mes tespre vics. Va tin pumnii sa treaca fara antibiotic.

Daria, in Ungaria au ikea am vazut-o io din masina, dar cred ca pe la Budapesta era.
Ligia, multa sanatate si voua!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

An-k ai dreptate. La Budapesta este sigur Ikea, dar la Debrecen...nu cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Oana,imi pare rau sa aud de asa ceva,siropul de muguri de pin este bun[verificat medical],ia-i un aparat de aerosoli[vezi ca rrox este experta care,cum si ce fel],frectii cu vics sunt super[ti-a zis ank si le-am probat de multe ori,doar ai grija s-o infofolesti bine apoi,altfel fac mai mult rau decat bine],leacul"babesc"recomandat de adseana il folosim la toti pacientii care au fost intubati,mai ales copii,dupa anestezie dupa ce le scoatem sonda din trahee.Deci ai multe solutii in afara de teroarea antibioticului,aplica-le cu incredere,cate 2,pana scapati!Si cat mai repede!Uitede la noi!
ank,sunt la unison cu fetele,n-are sens sa repet!Felicitari pentru onestitate si alegerea solutiei optime ptr.acest moment!
Daria,vezi ca de curand a inceput un scandal urias cu Ikea,care era "cea mai buna firma" de pe piata nu prin calitatea net superioara celorlalte firme serioase,ci santajand firmele concurente pana la faliment!rusine lor!
Dar chiar,abia astept sa vad poze cu soferita in masina noua!Si nu-mi vine sa cred,dulceata de Brien are manifestari de barbatel suparat?!Nu rezist sa nu vape amandoi!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

wow, Mamacita chiar se foloseste acest leac? Ca eu cand am facut prostia sa ii spun dr. mele ce imi pun la gat sa imi calmez tusea, m-a intrebat "de unde stii prostia asta?", de m-am fastacit cateva minute, nestiind ce sa ii raspund la o asemenea intrebare...

Mergi la inceput