Prietene din 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

an-k m-am uitat pe album dar pozele nu apar!

Mergi la inceput

gata acum le-am vazut, ce frumoase sunt pustioaicele noastre, zici ca sunt surioare imbracate aproape la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

danna_j, an-k ce fete dragutze aveti. (Adevarat ca au si cu cine sa semene). Super
Pe Sara intr-adevar nu as fi mai recunoscut-o.
An-k mi-a placut tare bluzita Biei!
Ce mai, veselie, cred ca v-ati distrat f bine. Iar brinzele alea, hmmm, ce pofta mi-ati facut!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

fetelor,am reusit sa vad niste fetite absolut adorabile.
Sara a crescut teribil,seamana fffffffffff bine cu mamica,o frumoasa. Dana esti tare scumpa si mi-era imens de dor de voi. casa voastra e tare frumoasa, s-o stapaniti cu mare placere si sa fiti numai ferici in ea.
Bianca,ma topeste de fiecare data. Mi-a placut extrem cum manevra mini -polonicul. Si bluzita ei e ceva....Si-mi mentin parerea: tu arati tare bine
sonia doamne ce dor mi-a fost sa va vad si pe voi. A crescut e tare frumoasa si extraordinar de expresiva. Seamana tot mai bine cu tata,dar are ochii fascinanti ai mamei.Foto cu domnisoara serioasa,purtand ochelari sunt de revista.
din pacate,in albumul adrianei nu exista poze noi,dar le-am revazut cu placere pe cele de la bazinul cu bile
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Ligia, daria ma bucur ca v-au placut pozele noastre, asta ma motiveaza sa pun mai multe... Sa aveti tuturor o seara placuta!Daria, multumesc de urarile pentru casa, si voua va doresc asemeni si tine mult succes la examen! Sunteti frumosi, am admirat si eu nu doar o data pozele voastre, Brien e un scump iar voi niste parinti minunati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Anca Mihaela,ma bucur din suflet pentru voi.Sa fie intr-un ceas bun!Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si frumos!
An-k si DannaJ,am vazut pozicile de la mica voastra petrecere.Fetitele sunt absolut minunate si voi doua mamici frumoase.Se vede ca va simtiti tare bine impreuna.
Daria,tinem pumnii la examen.
Adriana,eu tot nu reusesc sa vad pozele voastre cu petrecerea....

Si acum sa va spun surpriza: marti Letitia a terminat cu injectiile,vineri am fost din nou la control si era ok,iar azi dimineata i-au dat mucii.Eu nu mai pot.Mi se pare incredibil asa ceva.Si am mare grija de ea,o imbrac bine,nu sta in curent,nu ia contact cu copii bolnavi,chiar nu mai stiu ce sa fac.Maine dimineata merg iar la dr. ca doar avem abonament....Ce e mai curios e ca de fiecare data cand se intampla eu am ca un fel de premonitie.Poate ziceti ca sunt nebuna,dar azi noapte am visat atat de urat ca m-am trezit tremurand de spaima.Eram sigura ca se intampla ceva rau si uite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Vai,oana,dar chiar aveti ghinion!Abia ce citisem de Raducul ligiei ca tot intr-un muc o tine,ceea ce m-a dus cu gandul la ceva polipi,si aud de voi,care ati patit-o mult mai urat!Si la episoadele astea repetate,dr.ce explicatie va da sau ce sfaturi de "stil de viata",cum spun americanii?Ca nu prea gasesc explicatie...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Ei,scleroza,am vrut sa te intreb,danna,voi cum va descurcati sa nu aveti accidente cu scarile?Ca si noi avem tot scari destul de abrupte,fara balustrada,el le urca si le coboara cu ajutor,dar ma gandesc ca peste vreo jumatate de an va fi jale!
Mai ales ca este si foarte incapatanat!Citeam azi de metodele aplicate de daria ca sa-l tina departe pe Brien de obiecte strict interzise;ei bine,parca descria mot-a-mot ce fac eu,doar rezultatul este diferit.Cand Alexutu' aude a mia oara povestea-explicatie,tot a mia oara ma pandeste sa nu fiu atenta o secunda ca s-o zbugheasca inspre "fructul interzis",chiar daca trebuie sa astepte si jumatate de ora,interval in care eu cred ca a uitat complet de intentie!Suntem cu toti senzorii in alerta,dam explicatii peste explicatii si rezultatul este,invariabil,acelasisi cu zambetul pe buze.Chiar nu pricepe,desi am incercat sa-i apropiem si manuta de caldura,i-am pus-o pe un bec cald,dar nu fierbinte si nu i-a placut,ei bine,nu pricepe ca nu este joaca.Poate cand va mai creste 1-2 luni sa priceapa,deocamdata unul dintre picii topicului stiti-voi-care este foarte incapatanat

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

da... eu o intrebare buna!noi am inceput de micuta sa-i spunem ca nu are voie la lucrurile periculoase si dupa care ne-am mai extins la aparatura, gen laptop, televizor, telecomanda, etc. In primul rand suntem fermi cand ii spunem, scurt fara sa radem si amandoi fara voce ridicata si iritanta, ci cu un ton jos si constant aceleasi cuvinte: Nu e voie, Nu, nu e voie... Ea intelege foarte bine ceea ce i se cere si de cele mai multe ori se conformeaza pentru ca gaseste la noi la amandoi aceasi feritate si seriozitate, si nu are nici o sansa sa ne pacaleasca. Odata cand i-am spus la un lucru nu, nu a ramas si acum! Ideea e ca la noi functioneaza, chiar in seara asta s-a indreptat spre laptopul meu care era pe scaunul la bucatarie si noi ne-am uitat amandoi la ea si i-am spus: Nu, nu e voie! S-a oprit din intentie, a renuntat relativ usor si fara sa protesteze! Eu am incredere in ea, stiu ca ma asculta pentru ca nu-i cer des lucru asta, nu abuzez si unde nu e voie nu e! Noi nu o lasam pe sara nesupravheghiata in living nici o secunda, asta din cauza scarii si nu numai. Daca vreau neaparat sa merg sus, ca jos peste tot e dupa mine, o pun in scaunul de la masa, si ii repet sa ma auda ca 'vine mami' si nu am treaba, e cuminte. NU mai are tendinta sa urce scarile, s-a lasat de sportul asta in ultimul timp, ideea e ca nu e sigura scara si asta nu e ok, insa ea e sub supraveghere tot timpul. Cand s-a urcat cateva scari am lasat-o singurica sa cada, sa vada ce se intampla daca urca scarile, ideea e ca vreau sa o invat sa le coboare singurica in 'in patru labe' cu spatele. Sunt sigura ca Alex va reusi sa inteleaga ca atunci cand mama si tata zice ca nu e voie, nu e voie si nu e loc de negociat! Cred ca persistenta si rabdarea fac minuni!Il pupam pe alexutu!

Mergi la inceput

imi pare rau Oana pentru ca Leti e mai sensibila in perioada asta. Sincer pe mine niste 'muci' nu m-ar speria prea tare, la noi se intra in alerta daca are copilul febra mare... in rest se trateaza bolile mai mult cu indiferenta...Va dorim multa sanatate si sa scapati usor de data asta!

Mergi la inceput