Prietene din 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

fetelor,io mai am o propunere-rugaminte,daca e deplasata,v-as ruga sa-mi atrageti atentia,asa,ca intre prieteni.
nu inteleg ,sincer, de ce trebe' sa e scuzam atat daca un mesaj e mai lung,cuprinde o mai larga tematica sau ne zicem 1-2-3-80 de "of"-uri.
Am impresia ca nu ar trebui sa existe o regula(e o formalitate care ma scoate din pepeni- deja a devenit lait motiv) care sa decida cat de lung/scur ar trebui sa fie un mesaj,sau ce subiect trebuie discutat.
Ne cunoastem de atat amar de timp,am impartit si bune si rele si apoi...daca discutam numai despre un anumit subiect,nu ne putem considera prieteni ci numai persoane care impart o anumita latura. In rest fiecare cu....
parerea mea,dati cu rosii daca aveti de dat(mai bine asa decat sa tineti in voi),io tot asa vad problema

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

mamaaaaaaaaaaaa! acum am primit vestea: luni am examen. ora o voi stii abia duminica.
:))
vai de zilele mele,nu am nici jumate din orele de conducere efectuate. Macar de as reusi sa ma aliniez la gandirea politieneasca si sa iau sala,apoi orasul poa' sa-mi ramana si pe mai incolo.

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Ai perfecta dreptate, Daria, aici suntem intre prietene si putem discuta orice, nu numai despre copilasii nostri. Daca nu discuti cu prietenii despre problemele, framantarile sau bucuriile tale, atunci cu cine?

Ellinia imi pare rau si sa stii ca te inteleg perfect. Si eu sunt non-stop cu Alexandra si de multe ori ma simt epuizata atat fizic, cat si psihic. Noi stam foarte aproape si de ai mei si de socrii, dar...ai mei sunt la serviciu, iar socrii......nu le-am cerut ajutorul niciodata, pentru ca, efectiv, habar nu au sa se ocupe de Alexandra. Mergem la ei destul de des, si Ale numai caraie si maraie cat suntem acolo. O lasa se umble pe unde nu are voie (a se citi prin dulapul cu mirodenii pt mancare, sare, pipe, zahar), intr-o zi am vazut cand i-au dat o cutie de chibrituri in mana, sa nu va spun cum am reactionat eu, alta data si-a varsat cafeaua macinata in cap, arata de parca era un negru de pe plantatie, dar avea saraca si in ochi, si in gura, si in nas si in urechi, ce mai, toata era cafea, umbla cu ochelarii lor, deci numai prostii si numai cu ce nu ar fi voie.Soacra-mea ar tine-o vesnic in brate, de imi vine sa , nu intelege ca nu mai e bb mic, care sa stea intr-un loc. Nu stiu, poate ma acuzati ca vorbesc sau gandesc asa despre ei, ca doar, in fond, au crescut un copil, pe scumpul meu sotior, dar...asta a fost cam demult. La ai mei e OK, poate si faptul ca sora-mea are doar 17 ani, ca fiul nasilor, care au stat inainte de a se muta in Ungaria, cu un etaj mai sus fata de ai mei (in aceeasi scara) are doar 10 ani, deci nu chiar asa de mult, s-au mai ocupat cu copii mai mici. Acolo ii place si Alexandrei, se joaca frumos, nu umbla pe unde nu are voie, dar ei sunt acasa numai seara...In concluzie, e toata ziulica numai cu mine. Simt si eu nevoie, din cand in cand, sa scap, sa plec, sa evadez si sa uit de tot. dar...tot acolo ajung...Na, uita ca acum ma intinsei eu la povesti

si mai revin, numai ca s-a trezit printesa

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Daria iti tinem pumnii sa iei examenul!

si FELICITARI surorii tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Pai si mie mi se pare normal sa scriem romane intregi aici(in limita timpului disponibil)fara sa ne tot scuzam,ca doar asa ne mai spunem ofurile.Deci,sa nu va mai prind cu scuze pe aici si dati navala la scris.
Daria,succes la examne,vei vedea ca nu e chiar atat de greu pe cat pare,ideea e sa faci cat mai multe teste inainte si ore de condus ca traficul e absolut infernal.Eu am destula experienta in condus,dar am facut pauza cand am fost gravida si cand Leti era micuta-micuta pentru ca stateam in spate cu ea,chiar daca era in scaunel.Mi-a fost extrem de greu sa revin in circulatie.Si acum evit sa conduc la ore de varf.
Ellinia,m-am gandit mult la voi.Eu am fost disperata cand mama a fost plecata in vacanta si ma supar crunt pe soacra-mea daca nu vine macar o data pe saptamana sa stea cu Letitia.Mama vine cam de doua ori pe saptamana cateva ore,dupa-masa,iar soacra-mea o zi pe saptamana vreo 2 ore dimineata.Si mi se pare ca viata e minunata chiar daca in orele alea fac curatenie,sau ma epilez sau merg la piata(deci fac treaba).Ma gandesc ca Stefan e asa de agitat pentru ca te simte pe tine obosita si nervoasa,ii transmiti starea ta.Eu cred ca ar fi bine sa gasesti pe cineva sa vina sa stea cu el macar o zi pe saptamana sa te poti duce la coafor,in oras la cumparaturi sau macar sa bei o cafea la o terasa.Poate o vecina sau o matusa...Eventual poti sa il duci la o gradinita doar cateva ore sau sa gasesti un loc de joaca unde copiii sunt supravegheati de persoane calificate.Prietena mea are un copilas ce tocmai a facut 2 ani si sta cu soacra ei deci are cu cine sa lase copilul,dar a gasit o gradinita care il ia de la varsta asta.Il duce doar 3-4 ore pe zi sa socializeze cu alti copii,timp in care soacra-sa mai face curat,mancare,alea-alea.Cica e foarte bine,ala mic se distreaza de minune.

Mergi la inceput

Na,ca l-am trimis din gresala inainte sa termin.
Asaaaaaa,
Ellinia,sper sa te gandesti bine si sa iei o decizie care sa te favorizeze.Trebuie sa fii si putin egoista,e adevarat ca,copiii sunt acum prioritatea nr1 in viata noastra,dar ei devin nefericiti daca mamica lor e nefericita.E foarte clar ca nimeni nu o sa ingrijeasca copiii asa cum facem noi,mamele,dar nici nu e o tragedie daca sta cu altcineva cateva ore pe saptamana.Trebuie sa iei atitudine,vei vedea ca si Stefan se va schimba.
Adseana,super faza cu Alexandra la bunici(socrii tai).Adevarul e ca si mie imi e teama sa o las pe Letitia la ai mei(socrii)cam din aceleasi motive...nu am lasat-o decat de vreo trei ori si atunci nu mai mult de 2-3 ore si a fost ok.La mama o las fara grija toata ziua.Soacra-mea e foarte agitata si o agita si pe leti de nu ma pot intelege cu ea apoi.In plus nu are rabdare sa ii dea sa pape...dar e bine ca o scoate la plimbare in parc.socrul meu e pensionar si mi-as dori sa vina zilnic sa o duca la plimbare,din pacate nu vine niciodata.

Mergi la inceput

Oooo,am uitat,Gegea,drum bun si distractie placuta.Pupici printesei.

Mergi la inceput

Din ciclul peripetiile Alexandrei la bunici (a se citi la socrii mei) azi episodul linguritele: am fost azi dupa masa la plimbare si am urcat si pana la ei. Dupa ce s-a jucat fata mea cu pliculetele de ness, cu cutii de medicamente, a ajuns cu vreo 5-6 lingurite in mana. Va dati seama cam ce galagie era, printre maraielile si caraielile ei obisnuite, cand scapa linguritele pe gresie . I-am dus o punga mare de jucarii acolo sa aibe fata cu ce sa se joace, dar, nuuuuu, soacra-mea nu le scoate din dulap daca eu nu ii spun . Asa ca...

Oana si eu o mai las, dupa masa la ai mei, pana ma duc la piata, sau pana mergem la mall sa facem cumparaturi, sau pana ma duc si eu la coafor, sau mai stiu eu ce. Si ii place, sunt si eu linistita, am lasat-o chiar si de dimineata pana seara, cand au fost ei in concediu, dar asa de repede trece vremeaaaa...e adevarat ca raaaaar, o mai lasam si la socrii, ca deh, trebuie, dar , vorba ta, e asa de agitataaaa cand ajungem dupa ea. Nu ma mir, daca face asa prostii cand sunt eu acolo, oare ce fac cand sunt numai ei?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

wow
ce activitate aici

Gegea, distractie placuta, sa va intoarceti sanatosi si cu multe poze superbe:)!

Elinia, imi pare rau ca treceti prin pasa asta, cu toate ca Bia merge la cresa intaleg stiu cum e. Nu pot decat sa subscriu celor scrise de Oana, si sa va recomand gradi/ cresa, este locul unde copilul invata sa socializeze, invata ca nu orice este permis, sa-si astepte randul, sa imparta... papa jucarii... etc+ timpul pe care tu il castigi, in care te relaxezi si iti pui ordine in ganduri. Ai sa vezi, dupa cateva ore, cu cat dor va vedeti si va jucati iar timpul petrecut impreuna va fi acel 'quality time' despre care se vorbeste atat. Noi ca si inconveniente mersului la cresa am avut racelile, a racit Bia mea intre 6 luni si 1 an.... de nu mai stiam ce sa fac, acu' sunt bucuroasa ca datorita multiplelor raceli s-au inzdravenit anticorpii, si in afara de un rosu in gat odata cu aparitia maselelor, dupa Revelion nu a mai racit deloc. Va urez tot binele si multi pupici de la mine si Bia.

Adseana, asa e cu bunicii, le place sa rasfete. Atat mama cat si matusa sotului care ma mai ajuta(mama lui este paralizata), o iau si o intorc pe toate fetele, o iau in brate, cu ele papa tot felul de biscuiti.... si nu odata i-a dat matusa biscuiti inainte de masa... ca uita.... ca vine masa. Oricum , e bine sa avem pe cineva din cand in cand sa ne ajute. Cu lingurite ne place si noua, noi la masa tinem o lingurita in mana si cu alta ne da mama.:)

Daria, multa bafta la examen. Acu simt nevoia sa ma scuz din nou, ca io am inceput cu 'intinsul ca o placinta', imi place sa citesc mesaje lungi. Si nu va mai scuzati, lungiti-va, ca-mi place

Noua ieri ni s-a ars motorul... sper ca maine sa ne dea masina de la service ca sa putem ajunge sambata la Dana asa cum am stabilit.

Pupici

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

An-k ahaaaaa...deci iar o puneti de o intalneala? ce frumos! Dar sa nu uitati de pozeee, incarcati-va bateriile din timp! Glumesc, sper ca iti dai seama, dar, serios vorbin acum, mai faceti ceva poze ca mi dooooor de voi! De Danna nici nu mai zic, ca ne tot promite de ceva vreme niste pozeCum e cu mama la voi? E bine, asa-i? Imi pare rau pentru masina, sper sa puteti rezolva si sa mergeti la Danna!

Mergi la inceput