Mamici casnice (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

V-am citit si va in garaba.Fug la santier.
Flavia de vineri dupa amiaza incepem mutatul.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Miha,o sa-ti spuna educatoarea ce iti trebuie.
prietenele Alexandrei au inceput de luni si le-a dat educatoarea lista cu ce trebuie.
Georgi,muncesti acum ,dar cine se muta in casa noua si frumoasa?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bravo georgi, va miscati repede. deja sunt gata renovarile?
banano, mai spune ceva.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neatza.

banana,asa face mai o casnicuta model!trebaluieste toata ziua

olga,pai ieri am fost toata bagata in sertare si inca nu am terminat.Astazi trec la bucatarie si stii cum sunt bucatariile aici la noi cu zeci de sertare si sertarele.Nici nu vreau sa ma gandesc
Vorbim noi.Sa-mi termin curatenia ca-mi sta pe creier.

mmiha,nu stiu ces a-ti spun sa-i dai Mariei la gradi.Aici nu ducem nimic ca parinti a! doar copilul sa nu-l uiti acasa

georgiana,unde te muti mai?

alinutza,spor la treaba.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Miha,am inteles la ce te-ai referit,educatoarea lui Paul mi-a spus ca acum vreo 2 ani nora ei i-a facut copilului ei dosar de handicapat ca sa stea acasa 3 ani si ma intreba daca vreau si eu ca ma trimitea ea la un dr....

Pe moment ma batea gandul dar ne-am interesat ca nu cumva sa ramana copilul cu ceva pe la fisa,precum ca ar avea probleme ,ceea ce nu ar avea...si am renuntat,vorba ta...cum sa-mi fac copilul handicapat?

Oricum,cu concediu sau fara tot am hotarat sa raman acasa,asta e...daca ne-ar mai intra si un ban din concediu,bine ar fi,sa vedem...

Da,Flavia,am avut o rana,acum o sapt si ceva am fost sa fac excizie cu ansa pt ca nu mai scapam de ea(am scris aici dar nimeni nu a observat in afara de mmiha),peste o luna ma duc iar la control si sa aflu rez. la analiza

Daca citeste prietena ta la subiectul 'Cervicita' poate afla multe chestii,oricum ce va spune dr. e sfant

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Haide mai Cami chiar nu duceti nimic in afara de copil?Pai aici dam banii pt nush ce fond,rechizite,jucarii plus cartile pe care vor invata(deci e doar la gradi....iti inchipui la scoala)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lunna27
Da,Flavia,am avut o rana,acum o sapt si ceva am fost sa fac excizie cu ansa pt ca nu mai scapam de ea(am scris aici dar nimeni nu a observat in afara de mmiha),peste o luna ma duc iar la control si sa aflu rez. la analiza

imi pare rau.eu una nu am vazut cand ne-ai scris
nu sunt atat de insensibila la suferintele altora!
ce e aia "excizie cu ansa"?
banuiesc ca ai avut probleme ginecologice nu?
poti sa ne spui mai pe larg ca doar suntem femei si ar trebui sa fim interesate
sanatate max.

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

jur ca NIMIC.
eu le ceream la parintii care vroiau sa pastreze capodoperele copilului din timpul anului un caiet mare in care lipeam toate cele.Erau ani in care confectionam eu un "buzunar" maree din carton in care le puneam acolo toate desenele si lucrarile din timpul anului.La sfarsit de an parintii erau super incantati.
Aici nu duci decat copilul si taxa pe luna.Atat.
A! si paturica si cearceaful care sunt individuale nu?

fug sa trezesc copila.imi incep "munca"

foto

Mergi la inceput

Nu cred ca erai revenita pe forum cand am scris asta Cami,dar oricum nu conteaza,a trecut,sper sa fiu bine,e tot ce vreau.Da e vb de o rana pe care dr mi-a scos-o cu ansa diatermica(electrica),deci mi-a scos tesutul bolnav...nu mai stiu cum sa-ti explic,cred ca ai inteles,si l-a dat la laborator pt analize oricum nu doresc nimanui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

flavia ce mai fac dl doctor.mama ce dor mi-e de glumele lui.ai fost sa vezi daca s-a modificat ceva pt cand vine barza?

cuscraaaaaaaaaaa, pe unde esti????

cami, olga si mirela uit aici pt voi o fierbinte.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput