Mamici casnice (66)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dany, n-am uitat de voi, o sa mai trec, sper sa vin si cu vesti bune ca acum nu sunt prea optimista:)

Fete dragi, m-am simtit raspunzatoare intr-un fel da aduc unele clarificari si sa-mi spun punctul de vedere pt ca eu am initiat discutiile si nu vreau sa alunece pe pante nedorite, ci sa fie un subiect care sa multumeasca pe toata lumea. Cum am spus, nu suntem un cerc inchis, mereu ne-am considerat niste fete primitoare chiar dc nu toata lumea am simtit asta. Dar rautatea no inteleg si cu atat mai mult nu o aprob. Cu toti gresim o data, de 2 ori, dar nu vreau sa se intreaca masura. Daca doar eu am simtit asta, atunci e o problema a mea cu mine. Daca n-a fost asa, atunci as vrea sa se rezolve gasind cea mai buna cale.
Va apreciez mult pe toate, de la toate am invatat multe lucruri bune dar nu vreau sa le spun sa ziceti ca va magulesc:)
Multumesc mult tuturor care incercati sa destindeti atmosfera

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Mai... fete... ce mai faceti ca tare dor de voi mi-a fost! Sincer ca mi-a fost!
Vad ca sunt ceva tulburari pe aici, parca ultima data cand am scris tot in tulburari v-am lasat:) Poate si de aceea nu m-a mai tras inima sa scriu ca am vazut ca sunt scantei si nu am vrut sa ma aprind:) Ideea e ca nici mie nu imi place cand sunt asemenea discutii aprinse si simt ca si voi ca linistea,intelegerea si respectul fata de celalalt trebuiesc pretuite si intretinute:)

Flavia, Andora, pentru mesajele voasre de conciliere!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Flavia,Cami nu a vrut sa fie rea.
a fost mai dura si a spus ce gandeste. avand in vedere ca e de mult pe aici si cam stim cum e ea ,eu zic ca se putea trece peste comentariul ei cu o gluma sau eventual o tragere de urechi pe privat.
oricum tu ai reactionat bine la comentariul ei.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

va mai servesc cu o cafea?

hai inca un rand

sau un

eu va pupacesc pe toate si o tai la muncile casnice.

dany multumim de vesti si pe tine si pe georgy,chiar ieri m-am gandit la ea

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Dana ,ceva fara cofeina nu ai?
nu-mi mai dau dr astia voie sa beau cafea. barbata-miu zice ca mi-a expirat termenul de garantie.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dana, nu spun ca a vrut neaparat Cami sa fie rea, dar n-au fost putine comentariile din care reiese asta si daca era vorba doar de mine crede-ma ca as trece cu vederea.
Ba mai mult, la mesajele initiale toate i-am dat dreptate, ca doar nu suntem noi de vina ca am facut niste donatii pt care se dau inimioare, floricele, fluturasi si cred ca n-a vrut sa zica asta.
Noi am incercat sa explicam fiecare frumos punctul de vedere si nu cred ca am jignit-o.
Dar nu pot sa sar in sus de bucurie cand mi se spune ca va iau de fraiere, sau ca aici sa ramana Olga sau fetele care vor sa-mi tina companie.
Si nu suntem primele care am fost afectate de comentariile rautacioase si fara nici un motiv si multe fete au plecat suparate din cauza asta.

Sunt sigura ca voi care o cunoastet live o percepeti cum e de fapt, dar virtual e mai greu si trebuie sa ne gandim bine inainte sa scriem ceva tocmai pt faptul ca nu tot timpul poti fi perceput ca atare.
Sper ca nu am cerut prea mult.
O apreciez ca persoana si nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar ma deranjeaza anumite atitudini si nu doar pe mine.
Daca nu se poate altfel, respect decizia ei de a vb cu prietenele pe alte cai decat aici.
Imi pare rau dc am fost mai dura, dar directa

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

cum sa nu am dana acum vine fata cu

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Bananuto si nu mai papi tu deloc ciucalata nimic? Cum te mai simti?

Mai nene eu propun o noua intalneala unde sa ne luam revansa noi absentele de atunci, nici la mare nu v-am prins nici la munte nici nicaieri, o spune lumea ca nu vreu.... ma ofer mai inti pe tava Mihaelei si cretulinei Mariuci, ca tot e mami libera si-a zis ca ma face o Cora da' pun pariu ca apare ceva si ne vedem in postul Pastelui. E bine si atunci dak ma gandesc .
Miha tie nu-ti mai promit, dar eu zic ca te vad intr-o luna maxim

Flavia si Cami, eu ce ma fac ca va iubesc pe amandoua si nu pot sta cu una pe forum si una pe chat? . hai Cami inapoi, mai zi de pestisorii aia noi si de cursurile de dans
Flavia, hop si eu ca nestiutoarea, voi nu spuneati ca plecati undeva? Sau ati fost?

Plec si eu, revin la pranz, sa gasesc floricele si parfum pe aici

Mergi la inceput

Andora,ai dreptate.
Cami tre' sa vina inapoi ,ca fara ea e cam nasol pe aici.
cine ne mai da noua retete de bunatati ? Cami ,apropo de retete. astazi fac minipizza.sa vad cum o iesi ca toata lumea o lauda.
ieri am facut o chestie( tot dupa siteul cu pricina) cu brocoli ,cartofi si alte alea. nu credeam ca o sa-mi placa( o facusem pt barbat) ,dar cand am gustat-o am cazut jos. o chestie tare buna.

Dana

Mergi la inceput

pai se poate andora ma lasa-i singura pe chat?

sau ai plecat cu hartogaria la cresa.

may fetelor eu va apreciez mult pe toate chiar daca nu va cunosc personal asa ca hai sa lasam neintelegerile deoparte,eu nu concep ca sa plece unele dintre noi

si fugca am atata treaba.
Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput