Mamici casnice (66)
Raspunsuri - Pagina 18
mariussimiuc spune:
Un pupic pentru Cami cea harnicuta! ![]()
Da si io am fost harnicuta astazi.Am facut tort nemtesc cu branza,dupa reteta Nataliei.Pentru gustul meu e si asa si asa,ca n-are shucalata,dar Robert a papat de-a spart. 
Miha 
ana_maria222 spune:
lOmule grabit pe drumul acestei vieti , poposeste o secunda si apleacati privirea asupra
Mirelei (Brabye)…o fata al carei nume canta…si ascultai cantul trist... mult prea trist pentru frumusetea si tineretea unui suflet al carui zbor e frint.POZE
O secunda rupta dintr-o imensitate de clipe a fost neagra pentru Mirela (Barbye), atunci cind soseaua a mai cerut un tribut.Un accident cumplit a imobilizat-o intr-un pat de spital...
E frumoasa si tinara.Si viata a fost cruda pentru ea…avea un vis frumos…sa stringa in brate un pui de om. Acum lupta - cum numai cine iubeste viata poate - lupta sa invinga haosul in care a aruncat-o acel moment rupt din infern. Respira speranta prin toti porii deschisi catre Cer.
Plinge si ride in acelasi timp! Rade pentru ca traieste, e inconjurata de prieteni pe care nici nu stia ca-i are! Si totusi, in spatele ochilor luminosi se vad lacrimi – prea multe lacrimi pentru cei 29 de ani ai ei - e tintuita de pat, are nevoie de ajutor sa se intoarca, sa se spele, pentru ca impactul puternic i-a fracturat coloana vertebrala!....Povestea fara sfarsit
Despre copii a deschis un cont special pentru Mirela (Barbye)… daca vrei sa ajuti…
Pernes Marius
CNP 1671203054691
Banca Transilvania - Oradea
cont RON: RO87BTRL 0050 1201 783864XX
cont EURO: RO36BTRL 0050 4201 783864XX
cont USD: RO70BTRL 0050 2201 783864XX
cod swift BTRLRO22BHA pentru cei din diaspora...
Conturi paypal: ovidiu_m_b@yahoo.com si hippodancer@gmail.com
3 euro (sau 100.000 lei vechi) mi se pare o suma minima care e la indemana oricui, din Romania sau diaspora.
Ce conteaza mai mult este, asa cum stiti - actiunea si implicarea.
Toate picaturile formeaza un ocean.
Va multumim anticipat si nu uitati ca ea, Barbye, este una dintre noi...si daca nu facem NOI ceva pentru ea, atunci, cine?????...
Haideti sa-I redam speranta, haideti sa-I spunem ca visul se poate implini. Haideti sa-I aducem din nou veselia in cintecul numelui!
Va rog frumos confirmati primirea acestui mesaj si da-ti un raspuns, indiferent de decizia pe care o veti lua.
Va multumesc din suflet anticipat.
Dumnezeu sa va binecuvanteze !
Cu stima,
ana_maria222
Conturi paypal: ovidiu_m_b@yahoo.com si hippodancer@gmail.com
Pliculet Romania:
Ana-Maria Misu : Str. Mohorului, nr.1, bl.139, sc.B, et.1, ap.50, sector 6, Bucuresti (ana_maria222) si
Dimieru Gabriela
str.Nicolae Balcescu,nr.31
loc.Craiova,jud.Dolj,cod 1100
cod postal 200676 (Liana30)
VA MULTUMIM!!!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica
alexa si mami spune:
seara buna gagici!
cami, doina, pup iu harnicutelor.
doina, la ce fac. e catalin? sau a terminat-o deja?
io's racita cobza, si beleaua mare e ca nici cu "aspirina" nu-mi trece

alexa 
ange spune:
alinutza,insista,insista cu aspirina ca trebuie sa dea roade ![]()
miha,sunt topita dupa fitu.Atat de dulce e in poza aia cu pupicul!!!
Eu astazi am prestat acum pe seara prajitura aia turnata (cu mere) de pe culinar.E prin tot acum.Simplu si buna rau.E un fel de pandispan cu mere sau branza.Sa o incecati.
Astazi am calcat TOATA ziua daca va puteti imagina.Cred ca peste 20 de tricouri si tot atatea camasi si la el sunt dealea neica kilometrice 
Va puteti imagina ca aveam camasi necalcate dinainte sa plec in Ro?
Atunci eram cu gandul la duca si numai de camasi la dunga nu-mi era gandul.
Astazi mi-au iesit prin piele![]()
Mi-a ramas un munte de lenjerii si cateva tricouri si rochite deale Maiei.
Of! ce sa fac daca nu mi-a venit femeia la calcat astazi!![]()
beyyy si inca ceva.
la rubrica aia @la bucatarie" am citit eu zilele astea ca o tipa a facut conopida cu maioneza si ustuoi.Mi-am facut putina acum.Am lins si lingura.E dementiala.Sa incercati.
Mananc la 9 seara si ma vait ca sunt grasa!Cum naiba vine asta?!
pup iu.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
doinabita spune:
Alexa, Catalin e la Managementul Afacerilor in constuctii, e tot in primul an ,s-a inscris din nou caci nu l-au primit in multe examene din cauza absentelor, caci lucreaza cu norma intreaga la o benzinarie Agip din Bucuresti,lucreaza 12-16 ore pe zi si schimb de zi si de noapte...nu au vrut sa ia in considerare motivarile de la serviciu, si imi pare rau ca nu putem sa-l sustinem financiar caci are 5 examene luate cu 8 si 9 ,matematica, chimie, si cele grele...am incercat eu sa fac ceva dar era prea tarziu, ca sa-i motivez din absente.Asta e e rau ca a pierdut un an asa...si asa e greu caci trebuie sa merg sambata la Bucuresti sa rezolv la camin caci anul trecut au stat 6 in camera, si acum am promisiuni sa stea 3 in camera,dar tebiue sa merg eu caci el este de servici saptamana asta si altfel pierde cazarea...
Voi ce faceti azi? eu trebuie sa termin curatenia...si am o stare proasta in dimineata asta ,ma dor toate oasele...
Hai la cafea!
bita doina
andora spune:
Fetelor neata si o sapt superba, eu intru ca fulgerica sa-i zic Alinei sanatate mare si sa va pupic dulcic pe toate 
La noi vin astia de la Astral sa ne monteze cablurile, sper sa mearga netul la ei, sa fiti snatoase si harnice paaa 

site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
alexa si mami spune:
'neata!
andreea, bafta cu astralu', ca de RDS sunt satula
doina, multa bafta si putere de munca, pt toti!alexa e fii'mea, io's alina![]()
banano, da-ne de stire ceva. cum sunteti? alexandra?
alexa 
lunna27 spune:
Buna!
Ce liniste pe aici!!
Trebuie sa mai vina una ca Matilda ca sa mai 'infierbante' un pic subiectu'!

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)
ange spune:
neata.
mai dar ce cu linistea asta?
ati inceput toate munca?!![]()
astazi am program de shoping![]()
o iau de lenea 
o zi buna.
pup iu.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert