Iasule, mandra cetate (40)
Raspunsuri - Pagina 19
ana_maria222 spune:
lOmule grabit pe drumul acestei vieti , poposeste o secunda si apleacati privirea asupra
Mirelei (Brabye)…o fata al carei nume canta…si ascultai cantul trist... mult prea trist pentru frumusetea si tineretea unui suflet al carui zbor e frint.POZE
O secunda rupta dintr-o imensitate de clipe a fost neagra pentru Mirela (Barbye), atunci cind soseaua a mai cerut un tribut.Un accident cumplit a imobilizat-o intr-un pat de spital...
E frumoasa si tinara.Si viata a fost cruda pentru ea…avea un vis frumos…sa stringa in brate un pui de om. Acum lupta - cum numai cine iubeste viata poate - lupta sa invinga haosul in care a aruncat-o acel moment rupt din infern. Respira speranta prin toti porii deschisi catre Cer.
Plinge si ride in acelasi timp! Rade pentru ca traieste, e inconjurata de prieteni pe care nici nu stia ca-i are! Si totusi, in spatele ochilor luminosi se vad lacrimi – prea multe lacrimi pentru cei 29 de ani ai ei - e tintuita de pat, are nevoie de ajutor sa se intoarca, sa se spele, pentru ca impactul puternic i-a fracturat coloana vertebrala!....Povestea fara sfarsit
Despre copii a deschis un cont special pentru Mirela (Barbye)… daca vrei sa ajuti…
Pernes Marius
CNP 1671203054691
Banca Transilvania - Oradea
cont RON: RO87BTRL 0050 1201 783864XX
cont EURO: RO36BTRL 0050 4201 783864XX
cont USD: RO70BTRL 0050 2201 783864XX
cod swift BTRLRO22BHA pentru cei din diaspora...
Conturi paypal: ovidiu_m_b@yahoo.com si hippodancer@gmail.com
3 euro (sau 100.000 lei vechi) mi se pare o suma minima care e la indemana oricui, din Romania sau diaspora.
Ce conteaza mai mult este, asa cum stiti - actiunea si implicarea.
Toate picaturile formeaza un ocean.
Va multumim anticipat si nu uitati ca ea, Barbye, este una dintre noi...si daca nu facem NOI ceva pentru ea, atunci, cine?????...
Haideti sa-I redam speranta, haideti sa-I spunem ca visul se poate implini. Haideti sa-I aducem din nou veselia in cintecul numelui!
Va rog frumos confirmati primirea acestui mesaj si da-ti un raspuns, indiferent de decizia pe care o veti lua.
Va multumesc din suflet anticipat.
Dumnezeu sa va binecuvanteze !
Cu stima,
ana_maria222
Conturi paypal: ovidiu_m_b@yahoo.com si hippodancer@gmail.com
Pliculet Romania:
Ana-Maria Misu : Str. Mohorului, nr.1, bl.139, sc.B, et.1, ap.50, sector 6, Bucuresti (ana_maria222) si
Dimieru Gabriela
str.Nicolae Balcescu,nr.31
loc.Craiova,jud.Dolj,cod 1100
cod postal 200676 (Liana30)
VA MULTUMIM!!!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica
herra spune:
buna dimineata!
Raluca, mai stii ceva? m-am gandit la Andreea toata noaptea...
Cristina si Vlad 
eloise spune:
Buna dimineata fetelor din Iasi. Eu sunt o mamica (tot ieseanca) din grupul Andreei. Postez si la voi ce am postat la subiectul nostru:
Am primit in dimineata asta mesaj de la
MEXXA
:
"Aseara la 19:20 s-a nascut comoara mea Sebastian de 2200g prin cezariana din cauza unor complicatii.va pup pe toate si nastere usoara celor care urmeaza"
Oh.... sper sa fie bine amandoi, bebe Sebi sa fie cat mai puternic si Mexxa sa se recupereze repede...
Eloise
34+ cu 
EU
Virsta bebe
herra spune:
multumim, Eloise! si multa sanatate mamei si puiului, din tot sufletul meu si al lui Vlad, care s-a nascut de 2250 de grame!
Cristina si Vlad 
ralnied1 spune:
Eloise mi-a luat-o inainte si aici
... Si eu am dormit in reprize si f prost tot gandindu-ma la Andreea. Acum am primit si eu mesaj de la ea:
"Sunt bine, am nascut aseara prin cezariana si azi ma simt tare slabita. Pupici si sper sa imi revin cat mai repede"...
FELICITARI, ANDREEA si sa ajungeti cat mai repede si cu bine acasa! Iar bebe sa fie sanatos, cuminte, sa pape si sa te asculte!
Deci se pot face modificari si in listuta, mai avem un flacau in Iasi: Sebastian! ![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
alexz spune:
quote:
Originally posted by eloise
Buna dimineata fetelor din Iasi. Eu sunt o mamica (tot ieseanca) din grupul Andreei. Postez si la voi ce am postat la subiectul nostru:
Am primit in dimineata asta mesaj de laMEXXA
:
"Aseara la 19:20 s-a nascut comoara mea Sebastian de 2200g prin cezariana din cauza unor complicatii.va pup pe toate si nastere usoara celor care urmeaza"
Oh.... sper sa fie bine amandoi, bebe Sebi sa fie cat mai puternic si Mexxa sa se recupereze repede...
Of, doamne, ce de-a evenimente! Nu poate omul sa-si ia o duminica liber, ca incep sa se intample zeci de chestii! Cate nasteri au fost sfarsitul asta de saptamana? Trei?
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by alexz
Of, doamne, ce de-a evenimente! Nu poate omul sa-si ia o duminica liber, ca incep sa se intample zeci de chestii! Cate nasteri au fost sfarsitul asta de saptamana? Trei?
alexz & Codrut
Ridente dicere verum
Trei in Iasi, in care au fost "implicate" fete de-ale noastre... Cu siguranta au mai fost si altele...
Dar tu, alexz, nu stiai ca aici se "munceste" la foc continuu?
E si maine o zi!
alexz spune:
quote:
Dar tu, alexz, nu stiai ca aici se "munceste" la foc continuu?Nu ai voie sa iti iei liber daca vrei sa fii la curent cu ce se intampla...
Mea culpa! In cazul asta, o sa cam trebuiasca sa-mi trag net si acasa.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by alexzquote:
Dar tu, alexz, nu stiai ca aici se "munceste" la foc continuu?Nu ai voie sa iti iei liber daca vrei sa fii la curent cu ce se intampla...
Mea culpa! In cazul asta, o sa cam trebuiasca sa-mi trag net si acasa.
alexz & Codrut
Ridente dicere verum
Neaparat!!!
E si maine o zi!
adi69 spune:
Felicitari proaspetelor mamici si recuperare usoara Mexxa!
Gabriela,spor la treaba in noul spatiu!
Tuturor va doresc o saptamana frumoasa si ne "auzim" dupa o saptamana.
Eu mi-am dat seama ca nu am ajuns la manichiura -pedichiura si nu mai am timp,asa ca voi lua cu mine trusa si oja .
Poate pana saptamana viitoare poate stabiliti si o data exacta pentru "cuconiada" care se tot preconizeaza si nu se finalizeaza...
Am descoperit zilele trecute la o prietena, o reteta de supa de telina bestiala...am facut-o si eu si Catalina nu se mai satura de ea. Pun aici reteta si poate o incercati si voi pana revin.
Supa de telina:
700 gr de carne de pui(eu am pus un piept si pulpele)
2 teline mari
2 cepe mari
1 morcov
2 linguri de ulei
1/2 cana faina
1 cutie ciuperci
1/2 lingurita cimbru
2 cani lapte fiert
sare si piper
2 si 1/2 litri apa
Se taie cuburi telina ,morcovul si carnea,se incinge uleiul se pun telina,morcovul si carnea se se prajeasca usor,se amesteca,se pune faina si se amesteca bine bine.Se toarna apa, se amesteca,se adauga ciupercile taiate feliute, ceapa tocata,sare,piper si cimbru.Se lasa la fiert 30-40 minute,cand sant fierte legumele si carnea se adauga laptele,se mai lasa un clocot.
Se serveste calduta ,cu frunze de telina tocate deasupra.
Sa aveti pofta!
La bunavedere!
Adriana
papa-bun