Hai Buzau... Buzau... Buzau!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mirela, te inteleg perefect, cu toate ca nu am trecut prin asa ceva inca, insa nu mi-ar placea sa invete cineva copilul sa fie "bataus"!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Aseara Oana mi-a facut temperatura. I-am dat Panadol si i-am pus sosete cu otet asa ca peste noapte a fost bine. Spre dimineata insa avea iarasi putina temperatura.
Deja acum ii dau Ospamox. Greseala e a mea . Ieri nu m-am inteles cu ea si i-am dat un iaurtel Milli cam rece (n-a avut rabdare sa se incalzeasca prea bine). Of !
Sper sa ii treaca repejor.
Am stat cu teama si sa nu stea prea aproape de Roxanica.

Azi i-am scos la biserica pe fini. Abia ne-am intors de la restaurant. A fost bine.
... Am cam scapat de obiceiuri.
De-acum abia astept sa ne revedem fara stresul unor momente speciale, ci sa ne intalnim degajati, cu placere.

Diana, cred ca mai greu e sa va acomodati voi (parintii) cu sistemul lor de invatamant. Ecaterinei ii va fi bine, sunt sigura.
Peter ce mai face ?

Mirela-oprietena, stii ? Chiar acum la sedinta cu parintii de la gradinita noua ne-au explicat educatoarele ca NU E BINE SA LE SPUNEM COPIILOR SA RIPOSTEZE ATUNCI CAND SUNT LOVITI. Spune-i si soacrei despre asta.

Alma, sa ii treci si pe Mirela si Rares in listuta cand ai timp .
Ce parere are Diana despre mutarea in Bucuresti.. la alta scoala, alti colegi...?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
Dana, imi pare rau sa aud ca Oana a facut febra ! Sper sa scapati repejor de belele ! Abia astept sa ne mai intalnim, mi-e dor de printzese!

Eu ma gasesc in aceeasi dilema, care a ramas nerezolvata ... ca de obicei! Sincer, eu inclin spre a ramane eu acasa cu ea pana dupa sarbatori, sa o salt un pic cat sa mearga singurica si sa o alaptez in continuare, insa sotul, nici nu vrea sa auda ... I-am spus ca pentru mine copilul e prioritatea no. 1 si mi-a raspuns ca trebuie sa ai ce sa-i oferi, daca e propritar ! Treaba e, din punct de vedere obiectiv, ca ne descurcam si cu indemnizatia aia si salariul lui fara probleme ... insa, ce sa mai zic ... no comment! Probabil ca o voi lasa pana la urma la maica-mea in timpul saptamanii, insa nu vreau sa o intarc (am si eu un pitic pe creier )! Vom vedea !

Cami mami & Daria
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Mai Cami, dar pune si tu piciorul in prag si rezolva problema asta cu al tau. Daca tu zici ca va descurcati rezonabil cu indemnizatia si salariul lui, stai fata acasa cateva luni si gata. Apoi, dupa un an, e mai usor, mai baga un lapte de vaca, se mai mareste si nu mai e chiar asa solicitanta...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Ileana, multumesc de raspuns ... oi vedea eu ...!

Ce mai faceti voi? Luca, Ilinca ... sunt bine? Asteptam vesti!

Cami mami & Daria

Mergi la inceput

Ileana, multumesc de raspuns ... oi vedea eu ...!

Ce mai faceti voi? Luca, Ilinca ... sunt bine? Asteptam vesti!

Cami mami & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cami, desi sunt PERFECT DE ACORD cu Ileana, eu nu pot fi atat de franca in raspuns. Asta pentru ca tu stii cel mai bine cum sa abordezi problemele intre voi doi.
Dar daca as fi in locul tau m-as intoarce acasa sa stau cu fata. Greul este numai si numai pentru tine si e clar ca sotul tau nu intelege asta.
Te pup si-ti doresc sa fii foarte inteleapta si sa gasesti cea mai buna solutie.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Buna dragelor, ce mai faceti ?
N-am mai intrat de mult pe forum dar o sa incerc sa recuperez .
Am fost si foarte prinsa si am avut si probleme cu netul, dar sper ca le-am rezolvat.
Am citit nazdravaniile piticilor vostrii , foarte haioase.
I-mi doresc si eu un pitic mai repede, dar prolactina asta a mea nu ma lasa... ..o sa albesc...
La Buzau , am reusit sa dau o fuga intr-un weekend ...si prietenii se supara pe mine ca nu am timp sa-i vizitez pe toti, fac si eu cu randul, dar...
Ileana sa va traiasca mandreatea ,sa fie sanatoasa si fericita!
Dana frumoasa nasica
Alma cand te muti la Bucuresti si in ce zona o sa stai ?

Pupici cu lipici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Cami, daca te-a deranjat raspunsul meu franc, imi cer scuze. Diplomatia nu e punctul meu forte, recunosc.

Dana, cum se mai simte Oana? Ai dus-o azi la gradi?

Luk ne serveste niste smiorcaieli sentimentale in fiecare dimineata, dar se calmeaza dupa ce il lasam acolo. Participa chiar la activitati si e vesel cand il luam acasa. Dar dimineata sustine hotarat ca lui nu-i place la gradi.

Ilinca si-a dat seama ca are voce, drept urmare urla taaaaare de cateva seri, aseara a fost apogeul, a urlat vreo 4 ore. A fost prima seara cand si eu si tac-su ne-am intrebat de ce naiba ne-a mai trebuit alt copil.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adameasca

'neatza!

Cami, daca te-a deranjat raspunsul meu franc, imi cer scuze. Diplomatia nu e punctul meu forte, recunosc.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Ileana, fii serioasa! Doamne fereste, cum sa ma supar pe tine!!! Voi aveti dreptate, teoretic, insa nu e chiar asa de simplu ! De fiecare data cand incep discutia, nu stiu cum face, ca intoarce totul in asa fel incat iese ... ca are el dreptate !

Imi pare rau sa aud ca Ilinca isi exerseaza vocea pe timpanele si nervii vostri ... am trecut si eu prin asta! Nu stiu ce sa-ti spun, poate ceva ce deja stii ... o sa treaca! S-a gasit expertul sa te imbarbateze !

Cami mami & Daria

Mergi la inceput