Hai Buzau... Buzau... Buzau!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anca, da "reply" la unul din mesajele noastre si ai sa vezi exact!
Iti explic eu acum (incerc sa fiu cat se poate de coerenta, ca nu ma prea pricep!)
deci: copiezi adresa albumului tau foto de pa Yahoo sau Webshots (cea care apare su "http://..." si ca sa-ti apara, sa zicem "album foto Anca si bb" faci asa
album foto Anca si bb

Cam atat ... sper ca ai inteles ! Apasa butonul "reply with quote" la mesajul asta !

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Ia uitati pe ce www.happybaby.ro/slex.htm" target="_blank"> scaun de masa am pus ochii! Nu-i asa ca e fain e vreo 6 500 000 dar cred ca se amortizeaza in timp ... pana la 18 ani !

Camy & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankutza_81 spune:

Mai Cami...eu sunt...!!!!
Am inteles,mi-am facut album pe yahoo ca nu aveam...si cu linkul http://...ce sa fac cu el?ii dau copy ?unde ii dau paste?la raspuns?sau unde?
mai explica te roooog odata ca eu nu am inteles prea bine

anca

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Gata si albumul meu!!!

Mergi la inceput

anca si bebe

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

No ca mi s-a terminat pauza.

Cred ca ce am postat s-a interpretat prea la modul cel mai serios. Eu nu m-am simtit exclusa, doar in plus, cateodata. Vineri am avut si o zi mai proasta, asa ca m-am descarcat si eu intr-un fel.
Scuze,Ileana. Ma bucur ca totul este bine. Imi inchipui prin ce emotii ai trecut.
Dana, multumesc de PM. Tu intotdeauna esti o diplomata. Chiar, oare nu ti-ai gresit meseria?
Cami, Alma si celelalte fete, multumesc si voua.
Gata, inchid floraria pe ziua de azi, nu de alta, dar dau faliment.
Anca-gravidutza, felicitari pentru baietel. Deci pana la urma ati simtit voi bine. Hai sa vin si eu cu propuneri ca la noi tot nu au avut succes. Mie imi place Mircea, Dan, Victor sau Horia.

Eu in weekend am tot lucrat. Organizatia din care fac parte a sponsorizat un evenimet care a avut loc in campus, asa ca am umblat sa cumparam diferite cadouri sa le dam ca premii, iar ieri am participat la eveniment. Asa ca mi-am cam neglijat familia si asa m-a enervat si sotul ca ce ma mai incurc cu organizatia asta ca e pierdere de timp si nici nu castig mare lucru. Are dreptate, dar macar simt ca mai fac si eu si altceva in afara de casa si copii.
Cu Ecaterina suntem cam dezorientati. Nu ii place sa scrie si sa invete, e numai cu gandul afara si nu se poate concentra nici macar cinci minute. Inca nu stim cum sa procedam cu ea, suntem numai nervi cand trebuie sa facem teme, sa citim, etc.
Peter are muci in dimineata asta, febra nu pare sa aiba, dar e cam somnoros.

Am sa ma uit si la pozele Danei de la nunta si la pozele Ancai.

Mergi la inceput

Diana, ma bucur ca ai revenit la ... sentimente mai bune! -ici!
Anca ai o bebelina de toata frumusetea cu ochii precum cerul ! Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!

Ileana, cum merge treaba ?! Of, mi-e dor de voi si de fetele cucuietele Danei!

Camy & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Diana, ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune. Eu am sa incerc sa nu mai pierd informatii pe drum. Pupicei. Eu zic sa aveti rabdare cu Ecaterina, e doar la inceput. Incercati cu vreo recompensa, ceva, dupa lectii, poate o stimulati in vreun fel...

Noi suntem cheauni de cap, mandra a avut colici de ne-a capiat zilele astea, Luk a fost obraznic si neascultator, aseara mai aveam putin de tot si ne luam lumea in cap si eu si tac-su.

Se pare ca facem progrese cu gradi, nu mai plange asa mult, doar cand il las acolo. Ideea este ca a inceput sa inteleaga ca mergem in fiecare zi, deci scapare nu mai are.

Camelia, nu am mai iesit dupa amiaza, ca a fost urat afara, am iesit cate putin pe la pranz, deci nu te-am mai sunat, ca nu aveam cum sa ne intalnim. Poate o mai tine vremea cu noi si reusim sa ne vedem si mai pe dupa amiaza.

Dana, ai fost o nasa frumoasa, m-am uitat cu placere la poze.

Ancutza, m-am uitat la pozele tale, nu te cunosc.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Deci...sa nu intelegeti gresit...nu e bebelina mea!!!Singurul meu copil e inca in burtica!Se naste abia in decembrie de Craciun!
Fetitza este a unei perietene f buna!este o scumpa si o iubesc din prima zi de cand s-a nascut!
Va pup!

Mergi la inceput