Hai Buzau... Buzau... Buzau!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenavali spune:

Buna dimineata fetelor,

Am vazut ca va ganditi la o intalnire - probabil ca unele din voi v-ati mai vazut deja.
Cred ca este o idee buna - adica se poate discuta mai mult si mai usor cand esti fata in fata.

Multumesc pentru incurajari diana 12. Sper sa fie ok pentru ca efectiv m-am cam panicat si nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ilenutza, Luca e un scumpel !
Las' ca ne vedem noi !
Asteryaro, bine ai revenit pe forumul de Buzau!

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Oana ieri in prima zi de gradinita a dat un mic recital de plans fara lacrimi.
Am plecat destul de trista acasa, dar hotarata sa nu cedez.
Cand am fost s-o iau era bine mersi, laudata de doamna educatoare ca a fost cel mai mancacios copil din grupa. Eii, asta nu ma mira, dar sunt curioasa cat o fi manacat de fapt fiindca cica n-a acceptat sa-i dea cineva sa pape, a vrut s-o faca cu mana ei (de-aia era murdara de ciorba pana la brau ).

Azi dimineata a intrebat nemultumita de ce trebuie sa mai mearga si azi la gradinita .
Dupa munca de convingere din partea mea si dupa rugaminti si promisiuni ca nu va mai plange si-n dimineata asta, ce credeti ?
Ei bine, am avut parte de un adevarat circ: urlete, lacrimi de crocodil, batut di picioare, agatat de picioarele mele... ca ea VREA ACASAAAAA !!!!!!!!!!
Am plecat smulgand-o efectiv de pe mine...

Imi trebuie nervi de otel.
-------------

Cami, da, Roxana este de ieri la bunici. Nu as putea sa ma descurc zilele astea cu amandoua, sunt cu nervii la pamant.

Astery, ma bucur ca ai postat si aici .
Ce dor mi-e de voi... abia astept sa ma linistesc putin, poate reusim sa ne mai vedem
Si sa o cooptam in gashca si pe Ancutza.

Ancutza, eu stau pe Unirii in zona BIG, daca ai idee pe unde vine asta.
Nr. mele de telefon sunt: 726917 si pe Astral 0338-102469.
Saptamana aceasta sunt foarte agitata din cauza gradinitei Oanei si a cununiei de sambata. Dar in saptamanile viitoare sunt pro-intalniri.
Ne putem vedea in Crang, fiindca e aproape pentru amandoua.
Tot acolo ne putem vedea si cu Astery, cu Cami, cu Ileana...

Mironna, cum a reactionat Andrada ?

Diana, ce bine ca ai dat iarasi semne de viata .
Ma bucur sa aud ca va plimbati, ca sunteti ok.
Pupici pentru Peter cel dulce .
Prin Buzau cand veti mai ajunge ?

Incerc sa adaug cateva poze, stati sa muncesc putin... Va anunt cand sunt gata.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Iata AICI putieti vedea cateva poze din primele zile de gradinita. (Sa vedeti ce schimbare clara de dispozitie... ).

(O puteti vedea si pe Ilinca mica-mica...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Andrada a reactionat neasteptat de bine. Nu a varsat nici o lacrima. A invatat si o poezie. Azi s-a trezit singurica si chiar foarte devreme, am spalat-o, am schimbat-o dupa care ma intreaba "hai, nu mergem?". Era cam devreme, am rugat-o sa se mai uite la desene. Ii place foarte mult. Ma gandeam ca o sa urle pentru ca ea era numai cu mine era invatata.
Am trecut cu bine, sunt multumita.

Mirona si Andrada (20.03.2003)

POZE PROASPETE

Mergi la inceput

Mironna, ma bucur ca Andrada a reactionat asa de bine. Tot ianinte !

Haideti sa stabilim o data pentru intalnire.
Eu nu pot weekendul acesta si ma gandesc sa fie intr-un weekend ca sa poata veni si fetele care lucreaza.

De exemplu, SAMBATA 30 SEPTEMBRIE cine ar putea veni la CRANG, sa zicem ???

Sau.. astept alte propuneri.

(Oana, haideti, mobilizati-va si voi, ca mi-e dor tare de tine si de Robi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Oana, tare greu trebuie sa fie !!! Am o colega la servici al carei baiat a intrat acum clasa 1 si cica a plans azi-noapte pana la 12 incontinuu ! Of, of greu e cu copii astia ! Nici pe mine nu m-a lasat Daria sa dorm azi-noapte; s-a trezit din ora in ora si nu se oprea din scandal decat cand avea tzatza in gura! Azi dimineatza imi venea sa plang cand sa plec la servici!

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankutza_81 spune:

Voi probleme cu copii la gradinita....eu probleme cu racealaStiti ce as putea sa fac?imi curge nasul si stranut intr-una...si nu pot lua nici o pastilaCe sa fac?

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Neatza!

Ce activitate in dimineata asta pe aici...
Deci avem pitici care au inceput gradinita...Se zice ca primele doua saptamani sunt cele mai grele, iar primele zile cele mai usoare.
Eu imi aduc aminte ca Ecaterina a fost tare incantata in primele ei zile de gradinita. Dar dupa trei zile cand si-a dat ea seama ca programul devine acelasi pentru fiecare zi nu prea i-a mai placut. Si urla ca din gura de sarpe ca nu vrea la gradinita. Biata educatoare, cred ca de fiecare data isi punea mainile in cap cand ne vedea. Dar tot educatoarea, femeie draguta, a observat ca daca o duce taica-sau la gradinita nu mai urla asa tare, asa ca m-a rugat daca se paote sa o aduca sotul, iar eu sa o iau. Si ne-a asigurat ca dupa ce noi plecam se opreste din plans si se joaca cu copiii, participa la activitati, etc. Oricum, la noi problema a fost un an de zile, e greu de imaginat, dar fata mea in primul an de gradinita urla in fiecare dimineata.
Asa ca Mirona, Ileana, Dana, nervi de otel. De fapt vad ca Ileana si Mirona sunt relaxate. Lasa Dana, o sa treaca, important e sa nu cedezi. Pupicei pentru piticii care au inceput gradinita.
Elenavali, nu trebuie sa te panichezi. Trebuie sa gandesti pozitiv si o sa vezi ca va fi bine.
Astery si eu ma bucur ca ai scris si aici.
Camelia, tare greu trebuie sa iti fie si cu serviciu si cu Daria. Lasa ca va faceti voi mari.
Alma, vezi ca cine deschide capitol nou e obligat sa scrie macar un mesaj la doua zile.Mai pove si tu de Diana si despre tine.
Dana sunt superbe pozele. Pe bune ca mi-au dat lacrimile cand i-am vazut pe Luca si Oana tinundu-se de mana. Se pare ca Oana e pe maini bune.Iar Ilinca e o duleata mica.

Si acum sa trecem la treburi serioase.Eu nu mai poci de invidie cu intalnirile astea ale voastre.Cred ca e prima oara cand imi pare rau ca nu sunt si eu in tara. Off, nu poate omul sa le aiba pe toate.

Pupici cu lipici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Anca, ceai si lamaie la greu. Dar muuuuuuult.
De ce nu poti lua pastile? Nici macar jumate de paracetamol? Sanatate multa si s ate faci bine repede.

Mergi la inceput