Buna tuturor!
 Buna tuturor!
Vreau sa intreb daca stiti ceva despre aceastta scoala particulara,daca are cineva copiii acolo,sfaturi,pareri,merita pretul comparativ cu o scoala de stat?Multumesc anticipat.

adi_dalma spune:
adi_dalma spune: fetita unei vecine este acolo. Are 8 ani si e clasa a 4a !!!
Stie perfect engleza, turca si romana. Bietul copil a intrat la 6 ani in clasa I fara grupa pregatitoare. A muncit ca un student!
A fost f incarcata 2 ani, anul trecut mai putin iar acum, pt ca este printre cei mai buni nu va mai avea teme pt acasa...Dar primii ani au fost CRANCENI!

ribana spune:
ribana spune: Buna,
As vrea sa cunosc si eu ceva detalii despre aceasta scoala. Unde este, care sunt tarifele, daca primesc copiii romani sau sunt 90% turci (am citit undeva ca e turceasca scoala).
Mai stiti si alte scoli particulare in sectorul 1 despre care sa stiti ca sunt bune? mai bune decat cele de stat (adica sa merite sa-ti dai copilul acolo in loc de una de stat)
Va multumesc

Pegasis spune:
Pegasis spune: Eu as vrea sa capat mai multe informatii despre www.scoalaeuropeana.ro/" target="_blank">SEB. Are cineva copilul inscris acolo?
Octami, n-ai vrea te rog sa schimbi titlul topicului in (de ex.) "scoli private in Bucuresti"? Poate aflam mai multe si despre alte scoli... Daca nu, nu-i bai, pot sa deschid eu un topic nou. Multam.

adi_dalma spune:
adi_dalma spune:
quote:
Originally posted by ribana
Buna,
As vrea sa cunosc si eu ceva detalii despre aceasta scoala. Unde este, care sunt tarifele, daca primesc copiii romani sau sunt 90% turci (am citit undeva ca e turceasca scoala).
Mai stiti si alte scoli particulare in sectorul 1 despre care sa stiti ca sunt bune? mai bune decat cele de stat (adica sa merite sa-ti dai copilul acolo in loc de una de stat)
Va multumesc
Ribana