Clubul moldovencelor de peste Prut (33)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

TORTU! UNDE-I TORTU????

Neata dragelor!
Cred ca toata noaptea m-am gindit la tort, simt si gust de tort. Trebu sa iau praji ceva sa-mi treaca...
Alincic, imi pare rau ca nu gasiti ceva... Sper sa se rezolve cit de curind.
Cornelia, ohoho ce preturi, te ia cu ameteli... Cred ca mai ieftin iese sa cosi ceva, nu? Dar cind e nunta si la cine?, ca nu stiu ce n-am fost atenta...
Cristina, ce mai faci?

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Rodica, tortul l-am facut aseara, dar abia acum urmeaza sa-l ornez. Asa ca nu pleca prea departe, peste vreo doua ore am sa azvirl cu o poza in tine
Du-sh maninca o lingura de zahar, ca sa-ti treaca ametelile

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Si eu astept tortul!Dar cred ca mai degraba as manca o mica prajiturica!
Rodica, te invidiez, ce as manca niste prajiturele de la noi.

Cornelia, preturi sunt cam piperate, nu ma asteptam. Dar tind sa cred ca arata trasnet rochiile acelea, ca altfel nu ar costa atat.

Mai stau o ora, si incep sa ma gatesc de nunta, deja m-am plictisit sa stau. Pe Alex il las la mama, sa avem si noi cateva ore mai libere, sa dansam oleaca, ca atunci cand am fost la botez de saptamana trecuta, ne-a facut capul patrat.

Sa vad pe unde va ateriza mesajul meu!
Natalia, daca e ceva, stii tu ce sa faci, sa-l muti unde ii e locul!

Alina

Mergi la inceput

Alinka, a aterizat unde trebuie mesajul tau asta pentru ca ai scris la diferenta mare de alte mesaje. Ca acum daca ai mai scrie unul, ar aparea mai sus, normal

Eu inca nu m-am apucat de ornarea tortului am asteptat sa vina tati cu Vlad de afara. Abia acum l-am culcat pe disturbatorul principal, ca sa am liniste pentru a putea crea

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Hehehe fetelor, eu nu mai am stare, de ar trece mai repede timpul.
Natalia, nu ne mai tine pe jar, ai facut tortik?
Lilia, cum merg pregatirile?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A78 spune:

Salut Fetelor,

multumesc mult pentru raspunsuri. Dar mai am o intrebare. Ce e mai bine de daruit pt bebe, hainute sau ceva legat de igiena(creme, biberoane, servetele, pampersuri)?

Cine a mers la zi de nastere cum a fost? Unde e torta?

Lia_c, vai ce preturi la rochii? Dar la cine mergi la nunta? Sau poate nu am citit eu bine?

Alicic, esti in SUA? Dar de ce nu schimbi flaguletul? Bafta, te inteleg f bine ce inseamna totul de la inceput.

Numai bine la toti.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Salut fetelor,
eu am disparut cateva zile ca mi s-a stricat incarcatorul de la calculator. Am fost ieri la doctor si totul e ok, dar el pleaca la un congres cand am eu DPN, si nu vreau sa risc sa nasc cu alt doctor, asa ca daca nu nasc pana vineri sau sambata, atunci imi provoaca nasterea, asa ca mi-a mai ramas mai putin de-o saptamana pana la marea intalnire. Sper sa fie totul ok. Mi-i fric de nastere provocata ca am inteles ca vin contractii foarte dureroase de la inceput si nici pentru bebe nu-i asa bine, dar la congresul asta pleaca aproape toata clinica, asa ca cine stie ce doctori vor ramane.
NicoletaCred ca putini is cei pe care i-ar deranja sa primeasca lucruri pentru bebe, pe care oricum nimeni nu le foloseste mult timp. Si eu am primit multe lucruri, si nu m-a deranjat delor, chiar m-am bucurat, ca numai bine ca nu va trebui sa ma cheltui eu.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 37+

Mergi la inceput

Sorry am plecat in graba si n-am facut poze tortului decit cind am ajuns la Lilia. Ne-am intors nu demult, acus pun poze.

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Iaka si tortul, si cum arata inauntru.

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Rodica Daca ai in vedere ca sotull are permis de sedere in Cluj (inainte ii spuneam legitimatie privizorie), atunci sotia tot isi poate face prin reintregire familie. Se face tot acolo unde ne faceam noi cand eram studenti, la biroul pt straini, in aceeasi cladire cu pasapoartele. Daca sotul are cetatenie romana cu domiciliu in Cluj, se procedeaza la fel ca si mai sus. Daca te intereseaza ce-ti trebuie pot sa-ti scriu, ca si eu sunt in situatia asta si nu demult mi-am prelungit permisul de sedere.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 37+

Mergi la inceput