40 cu + sau - (cap.19)
Raspunsuri - Pagina 6
cius22 spune:
Buna dimineata!
Moamaaa-ce am mai ras citind bancul asta pe net,in dimineata asta! ia vedeti:
De ce, atunci cand canta, Ray Charles se misca in stanga si-n dreapta?
Ca sa nu se loveasca de Stevie Wonder, care se misca in fata si-n spate.
Multzam de cafea,Kuki!
va doresc o zi super faina...acu' ma pun pe ganduri...sa vaz ce-oi gati io azi...
soni spune:
Neata.Caffè all'italiana ! va trezeste urgent, Carmi complimenti pt bb si pt kg si jumate! Laura brava pt examen. Ce mai combina pestisorul tau? Kuki ce carte citesti??? Ti-ai mai revenit ca ieri nu aveai chef! CIUS ia zilu mama ce ti-ar place sa minci ca am una din zecile de carti de bucatarie italiana pe lunga mine poate te ajut cu ceva. Si apropos de masa si bancuri:Ion si Maria lamasa. Ii vine lui Ion ceva prim minte sii trage un pumn in gura lai Maria,Aia stregindusi singele de la nas intreaba: Ba Ioane da a fost in gluma sau in serios? El:in serios! Ea: No,atunci e bine ca stii ca nu suport glumele proaste!!!! Eu am o zi goala(fara cliente ) da o umplu eu (sper sa nu fac ca Laura sa-mi piara cheful).Mai vedem. Pup si o zi buna!
ana_maria222 spune:
Mai e vreo cafea si pentru mine la ora asta? Dau si eu un Vogue aroma..
!
Pozeeee
Mancarica
soni spune:
Da iubita de tine ,pui mic si sperios ca nu gasesti job! Hai,Ana trage o fuga ca o fac espesso la minibar!!!
adrienne12 spune:
Fetele mi-am luat si eu o cafea. Sint moarta de somn. Azi e vineri, ma bucur de pe acum. Din pacate e frig si urit din cauza furtunii tropicale Ernesto care tocmai azi s-a gasit sa vina pe la noi. Miine va fi si mai si: ploaie si 12C. Numa bine da stat in casa cu pisicile….
cius22 spune:
Soni-multumesc ca te-ai oferit sa-mi dai idei...da' stand io asha pe ...ganduri...mi-a venit stralucita idee,ca de fapt n-am chef sa bucataresc...asa ca...am aruncat 3 vinete in cuptor,am facut o supa la plic si...GATA!...oricum,ala mic e mofturos si papa numa' ce vrea el...de 3 zile ne "omoara" cu "penia pata mota"...hihihi...traduc:paine cu pateu si mustar!...oare o sa se sature vreodata?
Carmi-bine ai revenit! Fabiano e suuuuuuper dulce!...las' ca acu' slabesti mai cu spor...uneori corpul se obisnuieste cu mai putin si se blocheaza...acu' daca ai rupt ritmul ,o sa se duca rapid kilele.
Laura-nu ne arati si noua rochitele frumoase???...petrecere frumoasa la nunta! cand? si unde?(dar mai ales CASA DE PIATRA surorii tale)
Adrienne-tin pumnii sa gasesti job-ul mult visat!
Kuki-ce citesti bun acolo?
In sfarsit a iesit putin soarele pe la noi-dar e frig inca...lumina asta mieroasa insa ma binedispune!
cius22 spune:
Aoleu-asta m-a dat gata! ia uitati-va aici:
http://www.maglavais.ro/articole/curiozitati/femeie_magician_care_ascunde_o_batista.html
Mik spune:
Trec sa va salut in oarece graba, mai trec duminica, caci sunt busy rau de tot.
Pupici la toate.
Mik.