40 cu + sau - (cap.19)
Raspunsuri - Pagina 30
Mik spune:
Soni, merci de banc, am sa-l aplic intr-o miercuri cind stau acasa cu copilasii. ![]()
Carmi, pina acum ai avut un bebe mic, de acum ai un copil mic, ai sa fii nitel mai obosita ca inainte, dar ai sa vezi ce frumos e !
Un coleg a trecut pe la serviciu cu cei deo gemeni de 5 luni. Pe unul l-am tinut in brate si i-am dat biberon. Ce fain sa ai bebe mic !
Iar va pup !
PS : uitam, Soni, pentru gagicile care se vad/inchipuie grase masajul limfatic ar folosi la ceva ? cam cite sedinte ?
Mik.
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Aia mica, unde umbli? Ti-am trimis un PM, sper sa fi facut bine.
Soni, azi nu cuvanti nimic, unde esti? S-a racit canoiul.
Craciunitza, eu sunt debusolata rau de tot. Ati plecat deja la mare?
Iulia
Aici sunt..am fost la examen...am o durere de cap ingrozitoare.....suna telefonul in prostie si nu stiu ce am..chiar daca e ziua mea..nu am chef sa vb cu toata lumea!!!!!!!! Ma gandesc doar la Mirela....ce-o face saracutza?
EDIT: ca nu am zis esentialul...acum ma duc sa citesc PM-urile (11 la numar) si sa raspund la ele!!!!!!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica
gabibarta spune:
La multi ani, "aia mica"!!! Si pt celelalte Marii!!!!
E mortal bancul cu casnica, auzeam si eu textul "nu faci nimic toata ziua", pacat ca n-am procedat la fel. Acum asa procedez cand am chef, si nu-i pasa nimanui, nici macar mie:)))
Carmi, felicitari infantului mobil!
Va pup!
soni spune:
LA MULTI ANI MARIILOR !!!!! bAAA DA-TI DE BEUT??
CARMI.... sa-ti traiasca titirezul!!! gata cu bb acu e flacau!! Si chiar nu te supara . Am si eu un capos in casa de 23 ani si ai dreptate , dar noi glumeam ca deh , mai trece timpul! e drept ca nu se poate generaliza chestia dar in meseria mea daca ai sti cite mame se plind ca nu mai pleaca "ficiorul " din casa la 35 ani!!! Da vina e a lor asa ca degeaba se pling!
GABITA ma bucur ca ti-am dat o mina de ajutor cu un banc! Da eu fac asa de cind ma stiu :cind am chef intorc casa pe dos cind nu Chi se ne frega! Apropos inseamna cit de cit :cui ii pasa! dar in mod mai vulgarel!Adica depinde cum o spui , unde o spui si cui o spui ( ca poate si jigni)
KUKI--------cucuuuuuuuu-----!!!!! Ma provoci si dispari????
AIA MICA te-am mai pupat odata pt examen da te mai pup odata . Eu ador fetele destepte si care invata!
MIK daca se intimpla ceva in ziua cu pricina ( cin o sa faci NIK) NU DA VINA PE MINEEE!!
dACA TOT SINTEM LA ITALIENI ----- Hmmm Carmi rizi cu noi!
un italian agata o romancutza de-a nostra si in camera la hotel vede ca dupa ce s-a dezbracat se dadea cu o unsoare . Intreaba de ce Pai: sa alunece . El scoate ditamai lantul de la git si infasoara "jucarica" Ea :de ce? El: sa nu derapeze!!! hi hi
lu.more spune:
Multumesc, multumesc... De imbatat ma imbat diseara. Vorba vine.
Aia mica, La multi ani!
La multi ani si mamei Oanei, si tuturor Mariilor pe care le iubiti!
Ba pardon, va rog, Duamna Mik! C-al meu a facut burta, dar cica doar de cand ma cunoaste pe mine si a-nceput sa aiba viata regulata. Eu mai bat apropouri, dar el vad ca nimic, acu' ce sa-i fac, sa-l spanzur? Sau o fi (burta) de la faptul ca e jumatate italian, jumatate breton, ca francez nu pot sa-i zic (ca spui tu ca francezii n-au burta, cine sa mai inteleaga?)...
Carmi, stai usurel, nu te supara, suntem aici ca sa glumim, iar Adriana a fost prima care glumea! Si-apoi in aceasta zi frumoasa, cand a inceput baietelul tau sa faca primii pasi, tu sa-ti intuneci bucuria?
...C-aveam si eu un banc cu corsicani, nici nu mai indraznesc sa-l spun...
..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo
noemi marian spune:
Dragelor,io va tzuc si ma duc la nani pt c-am avut o zi crincena.
Vin mai tirziu.
Nomi
KUKI spune:
Soni, n-am disparut.
Am fost la tatal meu ca azi a fost ziua lui, il chema Marin.
Si printre alte bunatati mama mea a facut galuste cu prune. Nu m-am putut abtine, uite-asa
o sa ma fac.
Aia mica, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa.
Si multumesc, stii tu
Nomi, somn usor.
Mai vin