40 cu + sau - (cap.19)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Soni, merci de banc, am sa-l aplic intr-o miercuri cind stau acasa cu copilasii.

Carmi, pina acum ai avut un bebe mic, de acum ai un copil mic, ai sa fii nitel mai obosita ca inainte, dar ai sa vezi ce frumos e !

Un coleg a trecut pe la serviciu cu cei deo gemeni de 5 luni. Pe unul l-am tinut in brate si i-am dat biberon. Ce fain sa ai bebe mic !

Iar va pup !

PS : uitam, Soni, pentru gagicile care se vad/inchipuie grase masajul limfatic ar folosi la ceva ? cam cite sedinte ?

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by KUKI

Aia mica, unde umbli? Ti-am trimis un PM, sper sa fi facut bine.

Soni, azi nu cuvanti nimic, unde esti? S-a racit canoiul.

Craciunitza, eu sunt debusolata rau de tot. Ati plecat deja la mare?

Iulia

Aici sunt..am fost la examen...am o durere de cap ingrozitoare.....suna telefonul in prostie si nu stiu ce am..chiar daca e ziua mea..nu am chef sa vb cu toata lumea!!!!!!!! Ma gandesc doar la Mirela....ce-o face saracutza?
EDIT: ca nu am zis esentialul...acum ma duc sa citesc PM-urile (11 la numar) si sa raspund la ele!!!!!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

La multi ani, "aia mica"!!! Si pt celelalte Marii!!!!
E mortal bancul cu casnica, auzeam si eu textul "nu faci nimic toata ziua", pacat ca n-am procedat la fel. Acum asa procedez cand am chef, si nu-i pasa nimanui, nici macar mie:)))
Carmi, felicitari infantului mobil!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

LA MULTI ANI MARIILOR !!!!! bAAA DA-TI DE BEUT??
CARMI.... sa-ti traiasca titirezul!!! gata cu bb acu e flacau!! Si chiar nu te supara . Am si eu un capos in casa de 23 ani si ai dreptate , dar noi glumeam ca deh , mai trece timpul! e drept ca nu se poate generaliza chestia dar in meseria mea daca ai sti cite mame se plind ca nu mai pleaca "ficiorul " din casa la 35 ani!!! Da vina e a lor asa ca degeaba se pling!
GABITA ma bucur ca ti-am dat o mina de ajutor cu un banc! Da eu fac asa de cind ma stiu :cind am chef intorc casa pe dos cind nu Chi se ne frega! Apropos inseamna cit de cit :cui ii pasa! dar in mod mai vulgarel!Adica depinde cum o spui , unde o spui si cui o spui ( ca poate si jigni)
KUKI--------cucuuuuuuuu-----!!!!! Ma provoci si dispari????
AIA MICA te-am mai pupat odata pt examen da te mai pup odata . Eu ador fetele destepte si care invata!
MIK daca se intimpla ceva in ziua cu pricina ( cin o sa faci NIK) NU DA VINA PE MINEEE!!
dACA TOT SINTEM LA ITALIENI ----- Hmmm Carmi rizi cu noi!
un italian agata o romancutza de-a nostra si in camera la hotel vede ca dupa ce s-a dezbracat se dadea cu o unsoare . Intreaba de ce Pai: sa alunece . El scoate ditamai lantul de la git si infasoara "jucarica" Ea :de ce? El: sa nu derapeze!!! hi hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Multumesc, multumesc... De imbatat ma imbat diseara. Vorba vine.

Aia mica, La multi ani!
La multi ani si mamei Oanei, si tuturor Mariilor pe care le iubiti!

Ba pardon, va rog, Duamna Mik! C-al meu a facut burta, dar cica doar de cand ma cunoaste pe mine si a-nceput sa aiba viata regulata. Eu mai bat apropouri, dar el vad ca nimic, acu' ce sa-i fac, sa-l spanzur? Sau o fi (burta) de la faptul ca e jumatate italian, jumatate breton, ca francez nu pot sa-i zic (ca spui tu ca francezii n-au burta, cine sa mai inteleaga?)...

Carmi, stai usurel, nu te supara, suntem aici ca sa glumim, iar Adriana a fost prima care glumea! Si-apoi in aceasta zi frumoasa, cand a inceput baietelul tau sa faca primii pasi, tu sa-ti intuneci bucuria?

...C-aveam si eu un banc cu corsicani, nici nu mai indraznesc sa-l spun...

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Lulu, vrem banc ! vrem banc ! [emoticon cu copil care bate toba pe pupitru]

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Dragelor,io va tzuc si ma duc la nani pt c-am avut o zi crincena.
Vin mai tirziu.

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Soni, n-am disparut.
Am fost la tatal meu ca azi a fost ziua lui, il chema Marin.
Si printre alte bunatati mama mea a facut galuste cu prune. Nu m-am putut abtine, uite-asao sa ma fac.

Aia mica, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa.
Si multumesc, stii tu

Nomi, somn usor.

Mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

cap.20

Mergi la inceput