40 cu + sau - (cap.19)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Am ajuns in sfarsit acasa dupa o cearta zdravana cu sefa care s-a suparat ca nu stau mai mult de 2 ore (neplatite) peste program. Si care a inceput sa tipe, sa tremure si sa faca ca toate alea. Am trantit usa si am lasat-o plangand si zicand ca "cu ce-o fi gresit ea pe lumea asta sa lucreze cu toti tampitii"(si eu si colegul meu de birou care a refuzat si el sa ramana). Si nu va imaginati ca ar fi nu stiu ce situatie deosebita, sau vreo urgenta, ca nu sunt chiar asa tampita nici eu, am tot stat, dar pur si simplu nu mai vreau sa accept situatia asta.
Eram atat de nervoasa ca nici nu puteam sa conduc, imi tremurau picioarele, nici nu stiu cum am ajuns acasa.

Asa ca acum bantui pe site-urile de recrutare. Desi la cum merg lucrurile pe la noi tare mi-e teama sa nu sar din lac in put.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata gagici!
Multumim pentru complimente!
Mik ..nu erau sequoia! Niste copaci amariti din parc!
Craciunitza....daca ti-ai dat demisia inseamna ca ai stiu tu ce faci! Am incredere!
Kuki ...si celelalte ..sa nu va povestesc despre incompenta sefilor din US...sau s-o fac ca sa va mai treca din suparare? Sefa mea directa are program de voie...doarme la servici!Iar prostia este direct proportionala cu grasimea!
Eu va tin pumnii ..la cele care vreti /intentionati sa va schimbati serviciul...Ce stiu eu este ca in Bucuresti se gasesc...iar de salarii..ce sa mai zic...ieri am aflat ca verii mei (27 de ani)...au 4 000 euro/luna...dupa taxe..nu mi-a venit sa cred....
Gabi vazut pozele! Sa-ti traiasca baietelul cel frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

fetelor, bintuie virusul schimbarii locului de munca? Ca si mie mi-a venit prostia asta in cap vineri, dupa o discutie - amicala de altfel - cu seful!!! Noroc cu week-endul ca mi-a trecut, pentru mine cel putin nu e o solutie mai buna decit asta unde sunt acum, chiar daca e de moment...

Craciunitza, multzam de intrebare, fimiu a ajuns cu bine la scoala, ieri mi-a trimis email: " Mami, am ajuns, nu mai e nevoie sa suni la politie" - face aluzie la faptul ca acum un an cind a inceput scoala tot asa a plecat singur in US, nu-l astepta nimeni la aeroport, era prima data in Phila, asa ca seara, cind am vazut ca nu raspunde la numarul de telefon la care ar fi trebuit sa fie la camin, eu de disperare am sunat la politia campusului; ei au fost realmente dragutzi si s-au dus la camin sa vada daca e acolo dupa care m-au sunat inapoi sa-mi spuna ca a ajuns cu bine (deja dormea ca era trecut de miezul noptii) dar nu poate sa raspunda la telefon fiindca nu are aparat telefonic inca

va pup, ma bucur ca sunteti bine si bintuite de virusul schimbarii

plec la treaba - miercurea e o zi in care n-apuc sa respir si nici sa merg la WC

ce-o fi cu Liliana? O chinuie maseaua? Hei, da un semn - o virgula macar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nema, dar unde a plecat fiul tau la scoala? Eu va citesc dar mai ales in we..citesc tare repejor..asa ca nu te supara ca intreb
Adrienne, cind ai timp spune-mi si mie in ce parte a Caraibelor ai fost in cruise..parca ziceai tu odata ceva...Vrem sa mergem si nu ma pot decide...
Laura vazut pozele! Misto rochia si accesoriile..ai gasit sandale?

Mergi la inceput

kim- Phila! - Upenn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Bey..planuiti nunta fara stirea miresei?

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Mai sa fie, Nema, abia acum imi dau seama ca eram pe alta lume. Credeam ca postezi de acasa, aveam impresia chiar ca esti in Obor si voiam sa te sun cand am fost pe acasa sa te ajut cu covorul daca mai e cazul, cand colo, esti prea departe.

cicina

Mergi la inceput

cicina, thks!!! eram pe la Obor cind ai trecut tu pe-acolo, m-am mutat in US de 2 saptamini!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Hai ca m-ai lasat masca. Atunci faza cu inundatia era acasa?
Atunci daca ti se mai intampla, trebuie sa anunti macar cu o zi ininte sa pot ajunge.

cicina

Mergi la inceput

of course ca era la Obor si era a doua in vara asta - din placerile vietii la bloc ...

Mergi la inceput