40 cu + sau - (cap.19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Preluat legatura, citit tot, luat o gura de cafea, la munca cu mine !

Pup, mai vin
Predau legatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tocmai ce am crosetat si eu o cafea. N-am fost atenta si am pus cana la filtru aiurea si a dat si pe jos, am facut o tzira de smotru aici in birou.

Conversat cu bona la telefon, ala mic maninca de sparge...struguri. N-am vazut asa copil disperat dupa struguri. Simbata prin piata cind a vazut mormanele de ciorchini a inceput sa tipe si sa intinda mainile de nu stiam cum sa ajungem mai repde la cismea sa-i spalam citeva boabe. Aproape pe nemestecate ii inghite, ca n-are decit incisivii din fata, n-au iesit maselutele. Nu va zic ca multi ies la fel pe partea cealalta, in pampers.

Deja mi-e foame, ca n-am apucat sa maninc de dimineata, sa vad ce mai gasesc prin sertar, vreo juma' de sticks, ceva.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Buna dimineata , doamnelor !
Cum va simtiti azi ?

Eu am reusit sa dorm ceva mai mult in dimineata asta . E super !
Mi-am facut o cafea cu lapte si ma bucur de compania voastra.

Azi trebuie sa pregatesc casa , maine vine prietena mea din Anglia .
Nu e mare lucru de facut , dar gasesc eu ceva . Altfel nu ma simt bine

Fetelor din America (si nu numai), vin la voi cu jalba-n protap .
Cine ma poate ajuta ? Am nevoie de doua filme pe care nu le gasesc de cumparat aici . Le-am imprumutat de la cineva , le-am vazut impreuna cu copiii si acum ma roaga sa le cumpar sa le avem si noi acasa .
E vorba despre " Baby-boo" , un film despre trei tipi care se dau drept fotografi veniti sa imortalizeze pustiul unei familii bogate , si-l rapesc . Bebele iese pe fereastra in urmarirea unui porumbel si asa incepe aventura . Rapitorii il urmaresc pe bebe , ei trebuind sa-l recupereze pana seara , cand ar trebui sa-l restituie familiei contra unei sume de bani .
E o comedie super , daca una din voi are timp sa o caute si sa mi-o trimita , as ramane indatorata pana la sfarsitul zilelor !
Valabil si pt. filmul "Spirit" , despre un mustang ce nu se lasa imblanzit (asta e de desene animate ).

Va rog mult , daca vreuna din voi imi poate trimite aceste filme , o rog sa-mi spuna cat costa si trimit banii in aceeasi zi .
Multumesc anticipat !

" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

O zi buna tuturor. De azi dim de la 7 i-mi vine sa fac asa: Da dupa primul cucui ma opresc.Acum dupa ce toti au cheltuit banii in concediu pt mine e o perioada mai neagra si eu daca numuncesc nu-mi gasesc rostul sima enerzez sa stau in casa sa fac ordine. Si asa nu vine nimeni pe aici. Fa patul,aspira ,sterge praful uffaaa,ce plictiseala ! Nema eu borsul il fac cu otet si lamiie . Am si huste dar nu mai i-mi place gustul dupa atitia ani.Si apoi sefu ,bors ,muraturi ,verdeturi nu prea minca asa ca pt mine f.putin dar iese bun. incearca! Mai bine a apuc de citit . Intii maduc sa iau de mincare la mitza ca miauna de dim . Vrea carne nu crocantini!! las, ca ies eu din starea asta de vegetatie intelectuala (adica prea multe ginduri )Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Porumbel, este vorba despre filmul Baby's day out.
Este grozav, mi-a placut de fiecare data cind l-am vazut, cred ca de vreo 3 ori.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Gabitza , multumesc mult ! Exact asta e ! Acum ramane valabila intrebarea:cine-l cumpara pt. mine si sa-i trimit banii ?

Filmul cu mustangii e pe drum ( special pt. cineva special) , asa ca am scapat de o grija !
Cine ma scapa de a doua ? Nu raman datoare !

" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Buna dimineata, m-au chemat la munca
Ma doare stomacul de nervi si nu sunt in stare sa scriu nimic.
Azi este Sfanta Maria, la multi ani celor cu acest nume, familiilor si prietenilor vostri care poarta acest frumos nume!

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Sfanta Marie, azi? Sa deduc ca e deja vineri, Craciunitza? Ori am incurcat eu...

Stiu si eu filmele, amandoua, noi traficam pe internet iar dupa ce le vedem, le stergem din calculator. Pe cele mai interesante (Anca decide) le pastram inca o vreme. Daca te intereseaza o asemenea varianta... dau detalii (pe privat, ca-mi sar alde moderatorii in cap ca ei cica nu agreeaza furaciunea si ma trezesc cu vreun semn de exclamare )

Eu am bors in pliculet, dar nu place la nimeni. De obicei expira si-l arunc dupa un an.

Altele de spus nu am. Porumbel, spor la treaba, Soni la fel. Restul populatiei, la fel.
Si eu.

Pupu

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Mda, sunt nebuna de cap
Asa e, lu.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Craciunitza, a fost suuuper. Oricum la tine mereu trebuie sa fie vineri. Comanda speciala

V-am spus ca mie nu-mi place munca?

Mergi la inceput