Cum scot guma de mestecat dupa blugi?
Cred ca am stat in masina cu fundu pe o guma folosita de-a lui fii-mio si acum un crac de la blugi e facut ferfelita!
Va rog, imi spune si mie careva cum scot dracia aia de guma?
Pupici si multmesc!
Sa auzim de bine ;)
Raspunsuri
katty spune:
O metoda incercata si care a dat rezultate, se uda blugii si se baga in congelator! Poate intr-o punga. Dupa ce s-au intarit, se scoate guma destul de usor!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by katty
O metoda incercata si care a dat rezultate, se uda blugii si se baga in congelator! Poate intr-o punga. Dupa ce s-au intarit, se scoate guma destul de usor!
Poze aici
varsta lui Andrei
Exact varianta asta am auzit-o zi eu (nu am incercat-o), dar am crezut ca-i poanta. Daca zici ca merge, am sa tin minte (daca va fi vreodata nevoie)!
Petro
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
alayna spune:
Eu am mai auzit o varianta (n-am folosit-o) peste pata respectiva pui o hartie alba si tii un pic fierul de calcat incins.Ca si cum ai calca acea parte
Incearca,n-ai de pierdut
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
roxana1974 spune:
nu hartie alba ci hartie igienica sau sugativa! eu am testat asta, dar am scos guma din dantela, nu din jeans....eu as incerca faza cu congelatorul si daca nu iese de tot as aplica si faza cu fierul incins aplicat pe pantalon cu hartie igienica!
No, vidiazni!
giulia71 spune:
Merci mult, o sa incerc toate variantele ca erau blugii mei favorirti!
Va multumesc frumos!
Sa auzim de bine ;)
katty spune:
Sa ne zici daca ai reusit!! Bafta!
Poze aici
varsta lui Andrei
lavi02 spune:
Metoda cu congelatorul am incercat-o si eu cu o camasa (dar nici macar nu am udat-o inainte, am pus-o pur si simplu) si a functionat. Tot de pe forum.
Ce nu s-a luat cu mana, s-a luat in masina, la spalat. Ideea e ca guma mestecata, bagata la congelator devine mai sfaramicioasa.
angy11 spune:
Metoda cu fierul de calcat am folosit-o dar pste tesatura am pus ziar,apoi fierul incins,functioneaza si la ceara de la lumanare.
alintaroma spune:
Hi,
daca nu merge cu nici una din variantele date de fete mai sus poti incerca si cu alcool sanitar. Eu asa am procedat cu o pijama de'a fica-mi ... ca a adormit cu guma'gura .
Pur si simplu am spalat local cu alcool si se duce pe loc ... apoi in
Bafta ca stiu cum e cu hainele preferate ...
„A scapa cu invatatura dintr-un necaz e mai folositor decat absenta necazului insusi” Blaga
diplodocus spune:
GIULIA-daca ai incercat toate metodele date de fete, si n-ai reusit, ca pt o ultima instantza iti spun eu cum sa scoti guma de pe blugi.
Cu foarfeca