Suceava (12)
Raspunsuri - Pagina 9
eveline spune:
Wow Doina sa fie intr-un ceas bun....super veste....ma bucur pentru Dan si pentru tine!
Ana si Bianca-iubita
doinabita spune:
Hai sa savuram cafeaua!Apoi ma apuc de treaba , cred ca termin azi cu totul, m-am saturat de atata zapaceala...dar a iesit frumos,zugravit ,vopsit,toate curate dar si cate oase rupte...
bita doina
eveline spune:
Mai fetelor dar ce mai faceti voi...stati mai mult pe afara se pare sa profitati de ultimele zile calduroase ale anului...
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
cam mare linistea, intr-adevar..eu mai am 10 zile si scap de licenta cu totul..deocamdata numar invers si recapitulez..burtica a inceput sa-si ia avant la crescut
..dar inca nu l-am simtit de junior
..am 17s si 2 zile...mai e timp!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
doinabita spune:
Meg, multa bafta la licenta!Iti tin pumnii, sa o iei ci 10!Multa sanatate bebelusului si tie , caci eu cred ca e greu si cu sarcina si cu invatatul.
Fetele, ce e cu linistea asta?
bita doina
doinabita spune:
Hellooooooooo, unde sunteti?hai la cafea!Va invit eu!Cum mai e Suceava toamna? ca mie tare dor...
bita doina
carmen spune:
Buna,
suntem pe aici dar sunt tare ocupata la servici si acasa nu mai apuc sa ma asez la calculator
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
carmen spune:
Oau, cat am cautat, pe pagina 4?????????!!!!!!!!!!!!!Rusinica rusinica
Ieri m-am intalnit cu Zamfiruc si a lui mamica care arata bine bine, a slabiiiiit.
O zi senina tuturor.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
megbeng spune:
..si eu sa stiti ca sunt bine,cu burtica cu tot doar ca..pe ultima suta de metri...fac grilele pentru licenta (la noi examenul e grila)..pupici tuturor!
azi poate o sa fie mai multa activitatepe la subiectul nostru, ca e sarbatoare si poate diseara intru si citesc povesti frumoase, cine-stie!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
doinabita spune:
Si eu tot pe pagina 4 am gasit postarile noastre...dar cu pregatirile pentru scoala pentru fata si pentru sot ,cu mancare de facut ,cu treburi prin curte nu am reusit sa intru azi, era si aglomeratie pe la calculator caci a venit prietenul lui Dan si au mai lucrat la siteul lui Dan, ca sa-l termine in cateva zile, nu aveam cum sa dau baietii la o parte sa intre "baba" la calculator!Maine va astept sa bem cafeaua impreuna!
bita doina