Suceava (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetele. N-am mai intrat de mult si acum cautand subiectul m-am speriat ca nu mai exista....era pe pag 4...

Am inceput cursul. E super. Facem teorie cu legile despre drepturile copiilor, despre etapele cresterii copiilor, ne jucam ca si copii, cantam, ne relexam, am invatat sa fac masaje pentru copii, e frumos ce sa mai.......

Nu reusesc sa-mi fac programare la Barcelona sa-mi faca histeroscopia aia....daca-ti sti cat de nervoasa sunt...cat de irascibila.....ma gandesc ca mai trece o luna si inca n-am facut nimic....

Simina,.......sincer as vrea sa stie toata lumea ce mi-a facut mie doctorita savescu, sa nu mai merga nimeni la ea, sa nu mai pateasca nimeni ce am patit eu.......nu vreau sa-mi mai amintesc, ca si asa sunt nervoasa....am mai zis....

Ma duc sa calc putin, sa mai uit.....
Va pupacesc pe TOATE.

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Da, o sa postez la "Discutii generale"..........poate, oricum sunt cu moralul.........poate mai incolo..

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ce ai facut la scris?Meg?au sesizat colegii pe bebe in burtica?
Ce faceti fetele?eram codase...

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

iliuta, pe mine dr.Savescu insista sa ma opereze de extrauterinaprin 1998...eu aveam un chist pe ovar(tratat naturist apoi la Sovata)...i-am facut 3 teste de sarcina (ideea mea) ca sa-i demonstrez ca nu sunt insarcinata...ca altfel ramaneam fara trompa...

Meg, asteptam...

Cunoaste cineva pe un constructor de seminee...care sa stie sa-l monteze si amenajeze?

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

TEO
POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Simina sa inteleg ca ai focarul si iti mai trebuie finisajul?
Eu am auzit de oameni care si-au cumparat doar focarul, fara finisaj ca si ala costa destul, si finisajul l-au facut cei ce construiau casa, cei din echipa. Se pare ca ei il si montau si apoi finisau dupa indicatiile proprietarului....intreaba la o echipa care a mai facut case cu seminee, s-ar putea sa ai noroc. Si sa-mi spui daca ai aflat ceva ca si eu sunt interesata....sa stiu daca pot face muncitorii asta intr-adevar sau daca trebuie sa vina unul ce se ocupa special cu asa ceva. Stiu ca si la Romstal se vand focare, si aia ar trebui sa se priceapa sa monteze, cel putin (de finisaje nu cred ca se ocupa, ei le vand de-a gata), dar daca tu crezi ca ti-ar folosi un om de pe acolo, daca nu gasesti pe altcineva, sa-mi spui caci am pe cineva care ar putea arunca o vorba pe acolo...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Si inca ceva....fetele cu pitici, ati auzit de gradinita Sf Nicolae, parca, ce s-a deschis la o vila pe Zamca? Am inteles ca e super Ok si ca primesc copilasi incepand cu varsta de 2 anisori....cu pampers si cu tot tacamul, cum se spune.....E deschisa de anul asta, e cu program prelungit, are curte mare, are ingrijitoare pt cei mici, si din cate am inteles e 140.000 pe zi....ma bate un gand sa o dau si eu pe Bia, nu chiar de la 2 ani caci ii face in decembrie si nu stiu cat e de indicat sa dai copilul in colectivitate iarna, dar macar de prin martie aprilie... Daca ati auzit de ea si mai stiti detalii va rog sa-mi spuneti si mie. Eu ma gandeam sa merg sapt viitoare sa intreb ce si cum, daca fac liste de inscrieri, daca imi ia copilul de pri aprilie sau daca nu macar sa o inscriu pentru la anul.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

la scris a fost (foarte?) bine..diseara astept sa vad si nota..mai e vineri sustinerea si apoi un weekend DOAR de relaxare.
da, au remarcat toti colegii burtica ..bebe nu a mai fost niciodata asa in centrul atentiei ca astazi!...a fost haios unul din supraveghetori..cica: "a, ia uite, da si un bebe licenta astazi!"

sunt foarte bucuroasa ca m-am concentrat impecabil, bebe a fost linistit, nu am avut nicio problema in timpul examenului! sper sa fie cam asa si la rezidentiat!

pupici tuturor!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

salutare...
meg ,hai inca un hop si gata!
felicitari pt azi!1
eveline ,da esti informata f bine! focare , montare...ehee...frumos frumos..
iliuta, ce ma bucur pt tine ,ca ai inceput cursul ,ai si tu ocupatie , iti mai muti gandurile de la bb...succes pe mai departe..
simina , a rasarit deja soarele si la mine.in seara asta vine husbandul acasa...ehee..dupa apr.3 sapt de cand nu ne-am vazut deloc , doar ne-am auzit la tel...va imaginati cum va fi revederea..nu??

special pt asta, o sa plec azi putintel mai repejor , sa am timp ,pana vine , sa fac ceva de papa..niste ardei umpluti si o ciorbica de perisoare...poate si niste clatite...
mi s-a facut si mie pofta...ca de cand e el plecat ...io doar m-am facut ca gatesc..am papat si io...un sendvici , un iaurt..

va doresc o seara faina...
pupici..

Mergi la inceput

floarea de colt sunt informata fara sa vreau, ca sa zic asa...am vazut un pliant cu niste seminee cand a fost asta vara targul acela de constructii in centru si mi s-au parut de vis....m-am uitat la pret si am zis ca e ok...nici prea mare nici prea mic. Si apoi....surpriza....pretul era doar pentru focar (asa am aflat si eu ce e ala), chestia aia din metal care e inauntrul unui semineu, corpul lui propriu-zis...si finisajul de exterior, ceea ce eu numeam pana atunci semineu, ceea ce se vede si e frumos am avut surpriza sa constat ca daca-l iei de-a gata (sunt zeci de modele, te mai costa inca pe atata...plus racorduri si alte celea....iti vine sa te iei de cap....tare as vrea si eu unul dar mi-e ca ramane un vis frumos...
Iti urez o intalnire cat mai romantica cu al tau sot!

Megfelicitari si bafta multa in continuare!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Floarea de colt, sa ai o seara romantica cu a tau sot!
Meg , ce bine ca bebe a fost linistit si nu ai avut probleme.
Fetelor sunt franta de oboseala caci la curte ai treaba mereu...numai daca nu vrei nu faci treaba...voi ce faceti?aici a fost azi asa de cald...Va pup pe toate si : Sa va iubiti mult!(sunt eu obosita dar imi da in gand de...)

bita doina

Mergi la inceput