Full CASCO - unde?
Ne-am gandit, in ceasul al 12-lea, sa ne facem totusi o asigurare CASCO inainte de a pleca in concediu, ca nu se stie niciodata.
La ce firma v-ati facut CASCO? Ati avut probleme cu daunele sau ceva asemanator? Ce ma sfatuiti, avand in vedere ca e prima data cand inchei acest tip de asigurare?
CASCO se poatre face doar pe un an intreg?
A, si sa nu uit, ma intereseaza o firma care accepta rate lunare, ca unele mi-au cerut doua transe, si cum suntem cu putin inainte de plecarea in vacanta nu stam chiar pe roze cu banii.
Candy si Eric
Raspunsuri
Wudy spune:
Eu mi-am facut la ASTRA acum doua luni. Din fericire nu stiu cum este cu despagubirea dar iti pot spune ca poti plati in patru rate anuale.
Concediu placut!
boo lina spune:
daca vrei o firma serioasa, cu care sa nu ai probleme la recuperarea banilor iti recomand tiriac
Kya spune:
Subscriu la Allianz Tiriac. Sunt buni din toate punctele de vedere - pret, calitate servicii, relatii cu clientii.
Kya - viitoare mamica in asteptare
Oana spune:
La Aliantz Tiriac mi-am facut pe 1 an de zile si am platit in 4 rate egale pe care le-am dat in prima jumatate a anului, adica la 2 luni ma duceam si dadeam rata.
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Alynutza spune:
Noi am facut la www.generali.ro/asigurari_generale/casco.htm" target="_blank">Generali, nu stiu daca se poate plati in rate pentru ca noi am platit integral pe un an (vezi poate gasesti informatia pe site). Noua ni s-au parut seriosi, sunt pe piata de multi ani, in plus cred ca a cantarit destul de greu ca aveau o oferta speciala pentru asigurarile la tipul de masina pe care il avem noi.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
ariadna_s spune:
Aly, ce tip de masina aveti? si la ce anume te referi cand spui oferta speciala? ce avantaje ati obtinut?
Mersi
Candy spune:
Din pacate, Allianz are preturi foarte mari, cam cu 400 eur mai mari decat Generali, Omniasig si Ardaf.
Stie cineva ceva despre celelalte trei firme? (experiente pozitive/negative)
Porumbita spune:
noi am tot intrebat/cautat. tiriac e super, dar mult prea scump; ne-am oprit la omniasig si BCR si am facut intr-un final la BCR.
amironeanu spune:
Noi am intrebat si pe la service-uri cu cine lucreaza bine. 95% ne-au raspuns Tiriac, Ominiasig si Generali. NU ARDAF - mai au un pic si dau faliment.
Noi la Generali avem si asigurarea la casa, drept urmare avem reducere 10% si daca platim tot odata mai avem o reducere de 15%. Si 25% nu este chiar putin la o asigurare full casco.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
katty spune:
quote:
Originally posted by Porumbita
noi am tot intrebat/cautat. tiriac e super, dar mult prea scump; ne-am oprit la omniasig si BCR si am facut intr-un final la BCR.
Pot sa intreb ce v-a facut sa alegeti BCR? Doar pretul sau si felul in care se comporta la vre-un eveniment? Noi am vrea sa facem un leasing si oscilam intre Allianz si BCR Asigurari. Multumesc anticipat!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici