Full CASCO - unde?

Full CASCO - unde? | Autor: Candy

Link direct la acest mesaj

Ne-am gandit, in ceasul al 12-lea, sa ne facem totusi o asigurare CASCO inainte de a pleca in concediu, ca nu se stie niciodata.
La ce firma v-ati facut CASCO? Ati avut probleme cu daunele sau ceva asemanator? Ce ma sfatuiti, avand in vedere ca e prima data cand inchei acest tip de asigurare?
CASCO se poatre face doar pe un an intreg?
A, si sa nu uit, ma intereseaza o firma care accepta rate lunare, ca unele mi-au cerut doua transe, si cum suntem cu putin inainte de plecarea in vacanta nu stam chiar pe roze cu banii.

Candy si Eric

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Eu mi-am facut la ASTRA acum doua luni. Din fericire nu stiu cum este cu despagubirea dar iti pot spune ca poti plati in patru rate anuale.
Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

daca vrei o firma serioasa, cu care sa nu ai probleme la recuperarea banilor iti recomand tiriac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Subscriu la Allianz Tiriac. Sunt buni din toate punctele de vedere - pret, calitate servicii, relatii cu clientii.

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

La Aliantz Tiriac mi-am facut pe 1 an de zile si am platit in 4 rate egale pe care le-am dat in prima jumatate a anului, adica la 2 luni ma duceam si dadeam rata.

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Noi am facut la www.generali.ro/asigurari_generale/casco.htm" target="_blank">Generali, nu stiu daca se poate plati in rate pentru ca noi am platit integral pe un an (vezi poate gasesti informatia pe site). Noua ni s-au parut seriosi, sunt pe piata de multi ani, in plus cred ca a cantarit destul de greu ca aveau o oferta speciala pentru asigurarile la tipul de masina pe care il avem noi.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna_s spune:

Aly, ce tip de masina aveti? si la ce anume te referi cand spui oferta speciala? ce avantaje ati obtinut?

Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Din pacate, Allianz are preturi foarte mari, cam cu 400 eur mai mari decat Generali, Omniasig si Ardaf.
Stie cineva ceva despre celelalte trei firme? (experiente pozitive/negative)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

noi am tot intrebat/cautat. tiriac e super, dar mult prea scump; ne-am oprit la omniasig si BCR si am facut intr-un final la BCR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Noi am intrebat si pe la service-uri cu cine lucreaza bine. 95% ne-au raspuns Tiriac, Ominiasig si Generali. NU ARDAF - mai au un pic si dau faliment.
Noi la Generali avem si asigurarea la casa, drept urmare avem reducere 10% si daca platim tot odata mai avem o reducere de 15%. Si 25% nu este chiar putin la o asigurare full casco.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

noi am tot intrebat/cautat. tiriac e super, dar mult prea scump; ne-am oprit la omniasig si BCR si am facut intr-un final la BCR.

Pot sa intreb ce v-a facut sa alegeti BCR? Doar pretul sau si felul in care se comporta la vre-un eveniment? Noi am vrea sa facem un leasing si oscilam intre Allianz si BCR Asigurari. Multumesc anticipat!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

Mergi la inceput