M-am hotarat......adoptie(39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

lA MULTI ANI ALE! SA FII SANATOASA, DESTEAPTA, FRUMOASA SI SA ITI BUCURI PARINTII.
Multa bafta maine la servici Cristina si ai sa vezi ca va fi ok cu Ale acasa, va trece peste plansul dupa mami destul de repede! Servici usor si te asteptam cu vesti... desi nu scriu des, va urmaresc toate postarile!
Petrecerea si pozele au fost super! La multi ani!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

LA MULTI ANI!! micuta Ale, sa ai parte de o viata frumoasa, asa cum parintii tai isi doresc sa-ti ofere! Cristina si Tony, sa va tina Dumnezeu sanatosi, sa o puteti creste asa cum visati si sa fiti fericiti cat incape!!

Acush ma uit la poze.

Edit: minunat, ati dat si voi in mintea copiilor! Cred ca pt ele a fost super, s-au distrat. Dar da-ne detalii despre "tortul mic" si "tortul mare", m-am inverzit de invidie Vine imediat Sf Victor si vreau sa te intrec - o sa pun o racheta in tort, sa explodeze si sa ne arunce frisca pe fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Multmim mult tuturor si aceleasi lucruri bune vi le doresc si eu tuturor, iar celor care inca sunt in cautari le doresc sa aiba parte macar de bucuriile pe care le avem noi, cei deja parinti.
Rozi detalii la tort nu am ce-ti da, ala mare e de-a dreptul jalnic, jenant si daca nu infigeam in el lumanarea nici nu puneam poze cu el ca mi-am stricat firma de tot. Sunt facute de mine, diplomat, numai ca m-a pocnit (non)talentu' in moalele capului si am facut dizgratioasele respective. Cel mic era o veche dorinta a mea, sa ii fac tort papusa, asa ca am separat din crema diplomat putin si am pus in castron, asa am obtinut deci rochita. Am infipt apoi in el papusa (dupa ce se inchegase si il rasturnasem) si ar fi trebuit sa ii decorez rochita...numai ca a iesit ce se vede. Oricum, pentru un incepator ca mine e ok....asa...nota de trecere. Eh si pt ca deja colorasem toata frisca...si imi ramasese multa zic hai sa il aranjez si pe ala mare si acolo m-a scos din minti seringa, maaare porcarie, nu mai ornez nimic pana nu imi iau ceva profesional.
Noroc ca la gust e ok.
Artificii imi plac si mie dar mi-era teama sa nu se sperie fetele (Maria de exemplu se speria cand dadea Tony drumul la baloane in casa) asa ca o las pe mai incolo.
Iar de prostit (adica pus la mintea lor)....tot parcul Sebastian ne stie ca facem "baia" si toti copiii care stau in jurul nostru vin pe rand sa le facem si lor(Ale a retinut din Hai la groapa cu furnici, bai-aici, ba nu-i aici doar "baia" si non stop, si in somn tot baia cere).

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Fraierica cu antene - de ce te-ai dat de gol, trebuia sa zici ca sunt minunate torturile, in poze arata asa bine

Eu personal n-am mai vazut tort papusa, asa ca oricat de nereusit ar fi fost, pt mine tot ceva deosebit era. Plus ca talentele mele culinare tind vertiginos spre zero...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

LA MULTI ANI! ALE

Cris, Tony sa va traiasca fata sa fiti fericiti 1000000000000000000de ani de acum incolo, mii de realizari si impliniri sa va dea Domnul.

superbe poze

pe toata lumea si multe realizari si voua

Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_ro spune:

La multi ani, Ale! Cu putina intarziere (pentru care imi cer scuze) va urez si eu, Cristina si Tony, sa va creasca printesa mare si frumoasa, sa va aduca numai bucurii. Aveti o fetita deosebita, e dulce foc (am vazut pozele de la "chef")! Succes de maine, sa va acomodati cu noul program cat mai repede.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Cristina {scuze de intarzaiere} sa va traiasca printzesa ,sa fiti sanatosi s-o cresteti si sa-i oferiti tot ce-si doreste.

LA MULTI ANI!

Silvia siFlorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Criss,crezi ca poti sa ma scuzi ca nu am putut sa -i urez lui Ale LA MULTI ANI?
Am fost plecati din localitate si nu am avut acces la net.ORicum ne-am gandit la voi si ne-am rugat la DOAMNE DOAMNE sa va ocroteasca.
II dorim lui Ale tot binele din lume,sa fie sanatoasa si sa va bucurati impreuna de tot ce e frumos pe lume.Inca odata :LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!

Corina si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

La Multi Ani ALEXANDRA!!!

Sa cresti mare si frumoasa si cel mai important sa fii sanatoasa.
Cris, succes la serviciu.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA !

niciodata nu e prea tarziu oentru urari

Cristina si Tony sa va traiasca printesa si sa va aduca doar bucurii. Voua sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere de munca sa-i puteti oferi ceea ce va doriti.

Si nu in ultimul rand - succes la serviciu si acomodare rapida.

carmen

Mergi la inceput