M-am hotarat......adoptie(39)
Raspunsuri - Pagina 15
aissa spune:
Liliana pupam studentii, aseara am vrut la propriu sa ma duc la ei, eram la 3 m unii de altii, pe iarba dar nu am avut curaj sa ma apropii, ii admiram de departe.
Fi-mea ca sa imi faca inima si mai "usoara" in privinta mult prea apropiatei "despartiri" (mai am doar o saptamana concediu) a considerat utila o mica buba la burta, prin urmare azi noapte am avut program de kk si ni s-a stricat planul de Babyexpo pe care il facusem pentru azi.
Cristina si ghighiloi
liliana csaki spune:
Aissa, pai de ce nu te-ai dus, poate-l auzeai scotand si vreo perla, ca de astea n-am scris, desi scoate cateva.
Voi incepeti gradinita sau mergeti intai la cresa? N-o sa fie prea simplu nici la voi, ca Alxandra a stat tot timpul numai cu tine si pana se va obisnui probabil c-o sa-i ia ceva. Dar asta e, ei cresc si desi ne e greu, trebuie sa ne obisnuim si noi cu asta.
patri spune:
Buna fetelor, felicitari proaspetilor studenti, noi suntem la faza de rasfat. A stat sapt asta mai mult cu nasii, eu ajungeam pe-acasa seara, si azi vad ca nu mai poti pune mana pe ea, decat cand vrea ea, ca altfel se lasa cu urlete si trantiri pe jos. La tot ce o intrebi e nu-nu, asa ca daca nu sunt atenta totul se face dupa cum vrea ea, asa ca am inceput sa mai schimb din reguli, desi nasa spunea las-o ca e mica si nu stie, nici nu stiti cate stie...adica nu vrea sa intre la culcare in sac, asa ca...era culcata fara daca n-o puneam eu, si stiti cum? I-am spus ca numai copiii cuminti au sac, si fetitele frumoase!!! si ea a spus: daa??? si repede a vrut in sac...si zici ca nu stie.
Cristina, ma uitam la ce scriam eu acu un an, stii ca eu aveam o slabiciune pt tine si fica-ta, si prin sept asa scriam ca fica-ta e buna de model pt Patricia...si acu ma uit si eu la pozele Alexiei si o vad cum seamana cu a mea, si o vad incaltata ultima moda cu papucii vostrii-la fel si a mea, primul lucru dimineata e incaltatu si troncanitu prin casa, cu papucii nostrii, ii prefera pe cei de gala...e super incantata, se aranjeaza toata ziua, se rujaza si se da cu spray...si se spala pe dinti...asa e moda. Acu mai nou toata ziua : schie Pati-nu mai vrea nici afara, toata ziua mizgaleste peste tot, si pe foi si pe linga!!!
Asteptam sa ne mutam, suntem super stresati cu casa asta, si tot sper sa fie pana-n decembrie-ma incurajez desi la cat mai avem..., si vreau sa gasesc si eu o gradi s-o dau in colectivitate , pana nu incepe sa faca cornite!!! Se totcearta si cu baietii, ca intra la ei in camera si butoneaza calculatoru, de cand poate deschide usile nimic nu-i mai sta in cale...si la telefon raspunde prima cand suna fixul, la cel face scandal ca :alo Pati...si uite asa toate sunt a lui Pati...da tot o iubim de murim si ne distram de ea, si ne bucuram de fiece moment!!!
Io acu am adus aparatu de pozat aici, sa pun poze ca sunt restanta rau rau, da nu mi se arata ca nu am baterii, asa ca nici azi...da nu m,a las, si maine tot o fac!!!
Va pup si va doresc zile frumoase!
PS am primit hartie de la DPC sa ne reatestam...i-mi vine sa
aissa spune:
Liliana zau ca am vrut sa ma duc, dar ma gandeam ca doamna care e cu ei nu stie cine sunt si...nah, sa nu par ciudata . Vroiam sa zic ca bea fff bine Actimelul Laura asa ca sa nu mai zici ca numai partidul ii da lucruri bune . Ce chestie si cu copiii astia domne....e bun ce primesc din alta parte nu de acasa.
Cu Ale e durere mare, am pus baza in socrela care nu mai pare acum asa interesata sa vina sa stea cu Ale, asa ca imi caut o bona.... Mare problema e programul meu, incep devreme munca si ma lovesc de refuzuri. Cresa...nu vreau eu (am niste pitici la cerebel) si gradi ma cam depaseste, am incercat, am calculat...nu iese si pace. Asa ca o sa apelam temporar la socrela pana gasesc o Marry Poppins (eh, nu stiu daca am scris corect, intelegeti voi).
Patri da....mare pasiune are Ale pe pantofii nostri. Si incaltata cu ai ei isi mai vara picioarele in ai nostri si merge sontac in casa...
Mai nou e fan chei. Imi ia cheile si le baga in usa (nimereste domne gaura, baga la marele fix). Ieri o luase pe aia de la masina si scobea in orificiul unde se inchide usa de la masina de spalat....bineinteles...cheia era de la masina, iar masina de spalat e masina...deci ea era ok, io-s nebuna ca ii interzic nu? Si sper ca nu ti-a trecut de tot pasiunea pentru mine si fi-mea da?
Cristina si ghighiloi
florypop spune:
V-am pus pe yahoo cateva pozici in viteza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/album?.dir=/a593re2
Sper sa mearga.
Pupici,
Flory si Andrei si Rares
irina_g spune:
Florypop, sunt dulci foc amindoi. Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi si fericiti.
Un pentru fiecare din ei si o pentru mami care i-a crescut asa de frumos.
Irina si Mihai
patri spune:
Flory draga, ai 2 flacai extrafaini, sa-ti traiasca,mi-am adus aminte cu drag de perioada cand erau ai mei asa, ai sa vezi ce bine e ca sunt doi si cum vor creste impreuna!
Cristina draga, iar ma mir...si noi avem boala cheilor, da vreau sa spun ca e musai, cu cheile mele de la masina , sa testeze toate masinile parcate pe strada...si la firma, avea cheile de la un gip si secretara i le-a luat ca se chinuia sa deschida masina si sa n-o zgarie, si i-a dat chei de la birou, si a venit cu ele foarte ofensata ca adica ce ea nu vede ca nu sunt de masina??? Fan al vostru ramanem pe viata, ca fara model cine stie cum era...
aissa spune:
Patri ce ma faci sa rad. Ale acum e fan masini , pe toate le incearca la usa. Chei sa le zgarie incerc sa nu ii dau, dar la toate le incearca usile. Si toate masinile ca a noastra (model si culoare) mi le arata si spune "aia" (Ale). La aia cu modeul iti dau un pupic dulce ca asa laude primesc de ma inrosesc...insa imi si creste inima.
Flory pupici si sper sa te simti deja mai bine...daca nu...mai bine nu ii iei azi pe pitici acasa. Vezi si tu cum e mai bine, tare pacatos e virusul asta de circula.
Cristina si ghighiloi
florypop spune:
Nici nu ma gandesc la varianta sa nu ii iau acasa. Mi-e putin mai bine. Ieri m-am indopat cu pastile.
Nu mai pot fara ei. Mi-e cumplit de greu dar nu am ce face. De la anul cand Andrei va merge la gradinita ii aduc acasa. Oricum in noiembrie vine soacra mea la noi si ii mai tin o luna acasa si apoi din ianuarie iese si ea la pensie si atunci cele doua bunici vor sta mai mult la noi si deci piticii vor fi cu mine. Dar mai e asa de mult pana in ianuarie.......
Si innebunesc cand sun la mama si vorbesc cu Andrei la telefon, caci mai nou vorbim si la telefon. A inceput sa isi de-a drumul la cuvintele. Deja ne imita....E demential.
Ale cum e astazi?
Pupici,
Flory si Andrei si Rares
florypop spune:
Irina, meritul nu este numai al meu. O contributie mare a avut si mama la cresterea lor. Credeai ca o sa zic ceva de ta-su???? Nici vorba.....:))
Patri, stii ce mult mai e pana cresc. E cumplit de greu cu doi asa de mici dar si pe mine ma tine in viata tot ideea ca vor creste si sa vezi atunci: ii trimit la piata si eu stau ca o doamna la televizor...:))
Glumesc, astazi ma simt mai bine...
Pupici,
Flory si Andrei si Rares