De-acum in trei ... mama, Andreas si Yasmin

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Corina,o sa fie bine.....stiu eu ca DD e cu tine si cu ingerasii tai,

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Cititindu-ti povestea am trecut prin toate starile emotionale posibile..Te admir si sint alaturi de tine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

S-a terminat!

Sunt o femeie divortata - a doua oara. Ce oribil suna!

Maine cind ma adun o sa va scriu detaliat cam ce rahat a ramas din toata dragostea.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Bine ca ai scapat!!
Mult noroc de acum inainte!
Aveti grija de voi,
A

PS copiii au ramas cu tine, inteleg..

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Yasmine, succes. Sa stii ca sunt cu sufletul alaturi de tine. Te admir si cred ca nu meriti tot iadul prin care ai trecut. Dar. viata incepe de acum!

te pup,
Mirela

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Corinna,
Scuze,nu am apucat sa-ti scriu pe pm,ti-am tinut pumnii pt joi!

Bine ca s-a terminat,viata merge inainte!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Yasmine,o sa uiti, o sa fie bine, de-abia acum dupa atata ploaie, o sa rasara soarele din nou pe strada ta.

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Abia ma adun sa scriu, pt. ca am o gripa infioratoare, cu bronsita acuta, si totusi sunt la job, ce mama naibii sa fac?

O sa va povestesc un pic din cum a decurs ziua de joi.

Dimineata m-a apucat raul, in sensul de neliniste, rau fizic, si am plecat acolo cu inima rupta in doua, pt. copilasii mei, pt. mine, si nu in ulltimul rand pt. el.

Am ajuns la cladirea judecatoriei Mosbach, si mi s-a spus ca procesele de familie se tin in cladirea alaturata, si cind sa ies l-am vazut ... imbracat frumos, cu paltonul negru, costumul si pantofi negri, insotit de 2 domni ... cu catuse la maini, pe care mi le arata in mod provocator, dar cu fata extrem de trista. Eram sigura ca o sa-mi fie extrem de greu, am mers impreuna spre cladirea vecina, in timp ce el ma intreba de copii, era cu el o translatoare, care avea sa traduca simultan pt. el in romana si ceea ce spunea el pt. judecator in germana.
A inceput procesul si i-au fost luate catusele, am fost audiata prima data eu, pt. ca eu ceream divortul, si de aici a inceput sa-mi usureze viata grozav, vorbea in permanenta in plus, incerca mereu sa ma scoata din pepeni, pana cind judecatorul l-a atentionat de citeva ori, nu asculta nici de avocata lui, nici de translatoare, scurt era arogant, increzut, imposibil.
Apoi a fost intrebat el de ce se opune divortului, si a inceput aceleasi debitari nebunesti, ca eu l-am inselat, ca eu l-am mintit, ca el a luat toate minciunile mele ca un afront impotriva lui, si ca s-a simtit lezat, ca eu mi-am batut joc de el. Ca el vrea sa se mentina anul de partaj, si apoi abia sa fie divortul, pt. ca este 100% sigur ca eu voi reveni la el, deoarece eu nici nu vreau sa divortez de el, ci fac asta doar impinsa de la spate de ai mei.
A fost ceva schimbat, a recunoscut ca m-a batut.
Si aproape cind judecatorul era cit pe ce sa accepte anul de partaj, l-a inrerupt din nou, ca sa-mi spuna mie odata pt. totdeauna, ca el nu este bolnav, ca a fost numai foarte obosit, si ca de fapt, daca eu nu-l provocam, totul nu ajungea aici, deci tot eu am fost de fapt de vina ca mi-am luat-o in freza.
Aici judecatorul dupa ce l-a lasat sa vorbeasca pana la capat, i-a zis ca daca el spune ca nu e bolnav si mi-a facut ce a facut, inseamna ca nu exista nici un fel de circumstante atenuante, asa ca divortul se va face azi. Deci inca odata si-a taiat singur craca.
In timpul sedintei la un moment dat cind ceilalti vorbeau intre ei, avocatele, judecatorul si translatoarea el s-a intors la mine si mi-a spus in romana, "Ce, te-au facut 4 palme?", la care eu nu am avut puterea sa-i raspund decit cu "Schäm Dich!" adica "sa-ti fie rusine" si am rugat-o pe transaltoare sa traduca ce mi-a spus in romaneste, pt. ca avocata mea, si judecatorul nu au inteles nimic, doar avocata lui, si translatoarea, care la randul lor au amutit cind l-au auzit.
In final, va trebui sa merg cu copiii odata pe luna la el in vizita, adica Cornelia cu copiii, eu nu vreau sa-l mai vad in viata mea, daca se poate.

Pot sa spun dupa divortul asta, ca stiu azi, ca niciodata nu a fost sincer cu mine, ca mereu mi-a ascuns cite ceva, ca mereu s-a prefacut a fi ceea ce nu era, si ca intr-o buna zi era normal sa nu mai poata sa se prefaca, si deci sa clacheze. Stiu azi, ca e imposibil sa ma fi iubit, vreodata, pt. ca nu poti iubi pe cineva pe care nu-l respecti, stiu de la mine ca intr-o buna zi respectul a trecut, tocmai pt. incepea sa-mi arate tot mai mult adevarata lui fata, si cu asta a trecut si dragostea, Dumnezeu stie daca l-am iubit vreodata cu adevarat, asa simteam atunci, acum cred ca daca intr-adevar l-as fi iubit ar fi trebuit sa-mi fie mai greu azi, dar nu mi-e greu de loc, nu mai sufar, si mai ales nu mai sufar pt. el.
Stiu ca va fi greu, ca atunci cind va iesi de acolo unde e, ma va hartui, imi va cere, bani, etc. va incerca sa ma santajeze, dar stiu azi ca nu va reusi.
Azi nu imi mai e frica de el, mi-ar fi frica sa incerce din nou sa ma omoare, dar stiu ca nu se va mai ajunge niciodata in situatia asta, si daca da, voi fi pregatita, nu ma va mai prinde fara garda.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Yasmine !

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Doamne, Corina.....ma cutremur cum trebuie sa-ti fi fost de greu!
dar se vede treaba ca esti o femeie puternica si DD e cu tine si cu copii tai!
sa-ti de Dumnezeu tot binele din lume sa-i poti duce mai departe in viata pe cei mici...
si de la mine un buchet de si multa admiratie

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput