Grecia la apel!!!

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Kalispera papusele!
Vaz ca azi n-ati dat cu nasu' p-aci niciuna, inteleg, weekend, etc, aveti alte lucruri de facut.
La noi e cam iarna, dar am inteles ca asa e cam in toata Europa asa ca nu ma plang.
Artemis-citeam cum ca tre' sa faci traducerea la invitatie,ma mir, sa stii ca taica-meu n-a facut nici o traducere cand a venit in octombrie si n-a avut probleme. Cat despre reduceri la pantofi si orice altceva, n-ai ales bine perioada sa vii ca e plin sezon de cumparaturi, mai ales acum ca a dat frigu',cumpara toti pe rupte, cine-i fraier sa faca reduceri?
Theodora- bine ca nu l-a lovit in ochi sa alergi cu el pe la urgente!
Poli- succes maine la analize! nu-ti fie teama, totul o sa iasa bine!
Io-te ca ma laud si eu cu poznele lu' fii-miu: nu stiu cum a reusit sa puna mana pe crema mea de maiini si uitati-va aici la rezultat. In poza plange pt. ca i-am luat-o din maini.
Si daca aveti chef si timp uitati aici si doua filmulete:
1.Aris pedepseste porcusorul
2. Aris danseaza
Pupic toate fetele!
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Kalimera!
Va puuup rapid si vin sa va povestesc tot dupa ce adoarme Ubitu la pranz!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Kali mera,kali ebdomada...soare azi in Atena,15grC...eu cu treburi dis de dimineta,cumparaturi,masina de spalat,ma pun si la calcat,am facut si niste FURSECURI CU VISINE in fuga...Ochiul nu e negru,multumesc de urari...
Ieri am fost la Cinema si am vazut Masinile(Aytokinita),prima oara in viata lor,au fost f impresionati...apoi am fost la Goodys...ei nu mananca nimic de acolo,dar vor jucaria...si sucul!!!
Deschid capitol nou si ma intorc cu noul link!

--------------------------------------
Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Va invit la UN NOU CAPITOL

Rog un moderator sa inchida aici acest capitol! Multumesc!

--------------------------------------
Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput