Grecia la apel!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Kalimera fetelor!
Stau cu o mare cana de cafea in mana si dardai..........este ingrozitor de frig. Chiar incepusera sa ne bage oaresce caldura in calorifere. Asta ieri. Acum sunt reci. Cred ca au cerut locatarii sa amane ca sa nu platim mult la intretinere.

Poli bine ca ai zis! Voi sunteti mai avansati in serialul "Tanar si nelinistit" decat noi, fa-mi se parakalo un rezumat! Cine cu cine s-a mai cuplat, cine a mai murit sau inviat, atat!

Pupici pt toti cei mici si pt voi. Ne vedem mai incolo!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Kali mera din Atena inorata!
Sper sa nu cititi mesajul cand e deja seara...imi pare rau daca mesajele mela apar tarziu,dar asa e la inceput!

Artemis,voi sunteti inainte cu serialul...la noi se opreste din cand in cand...calatoreste de la un canal la altul si pana se reia la voi nu se continua...stiu de la sora mea,pt ca mi-a spus ce se intampla ...eu de vreo luna nu prea mai ma uit,decat rar,dar stii cum e...si daca nu te uiti un an ...o iei usor de la capat!!!

Am de calcat o gramada si doua masini de pus la spalat...dar nu le pun pana nu calc,ca nu mai am unde sa tin ...necalcatele...

Filakia!!!

--------------------------------------
Happy 2 be back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Aldebaran,efharisto para poli pt. reteta de galaktobureko.
Eu n-am mai trecut pe-aici c-am facut o suprainfectie (la pneumonie) si am ajuns la spital. Unde am facut cu nervii, realizīnd ca n-o voi mai putea alapta pe Dora (fiica mea de 3 luni). Asa ca m-au lasat acasa, pe proprie raspundere, si a venit mama sa ma ajute, ca trebuie sa stau īn pat.
Filakia,
enn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Bine ai revenit Theodora!! Ce mai nou la copilashi?

Fetelor dar unde gasesc si eu receta de galaktobureko.

Ce mai nou la Atena, imi e f dor.

O zi buna la toti.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

kalimera kiries,
sorella Artemis, ma tzin si eu de cana in birou, beau ceai si dardai la fel ca tine, eu acasa am caldura dar la birou...canci!!!te-ai uitat la meci, cum a fost?(eu m-am uitat la virinel si hormonica cum se destrabalau la poiana brasov!!!)
Theodora,felicitari pt cooking si efharisto pt reteta cu vinete, o sa incerc;aseara am stat si eu la cratita, am facut salata de vinete si ardei umplutzi, ma dispera fiica-mea cu mofturile a propos de salata de vinete, tot in Grecia, chiar in satucul unde e pestera Petralona am mincat la o terasa melitzanasalata dar vinata era intreaga, intinsa pe un platou, presarata cu ulei de masline si patrunjel iar intr-un colt imi pusesera usturoi tocat marunt, absolut delicioasa!!!!
ennsanatate maxima, ai grija de tine si de bebelush, sa-ti traiasca micutza!!!
polise pare ca nu e nici o diferenta intre politicienii de acolo si cei de aici, eu doar speram sa fie, asa imi imaginam vazind ca tara voastra arata mai bine, e mai curata, oamenii sint veseli nu ponositi si tristi ca aici;pina la urma, cred ca nu e meritul politicienilor tot oamenii de rind ridica nivelul;admir insa la voi faptul ca sint multe greve, si dese; si aici sint dar nu ca acolo, aici de ex politistii nu au voie sa faca greva,hmmm...unde elibertatea de exprimare?hai k ma ambalez si stric forumul!

pupix,
M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Am vrut sa trec sa va salut si sa vad cum stati cu inundatiile, ca spaniolii au spus ca e dezastru la voi.Sper ca sunteti toate bine
O zi buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Cu inundatiile a fost cam greu,dar au trecut...nu si pagupele insa...in Atena unde sunt eu nu au fost,mai mult in zone ca Thesaloniki si Chalkida unde incendiul trecut a dat loc acum apelor...pomii arsi nu mai sunt la locul lor sa opreasca torentul ...saracii oameni!

Melina,sunt unele zone in care vanata se serveste asa,adica coapta in coaja si pusa direct in farfurie cu alte alea pe langa...eu insa o fac clasic,cu maioneza si Makis,care nu mananca salata de vine si vinete in general,moare dupa ea...
De galaktobureko,nu am facut iar deloc,nu imi plac genul asta de dulciuri si sotul cand vrea,il ia gata facut si fierbinte...deci stau pe tusa...dar ma pot uita in cartea de bucate pt voi!

Editez putin pt ca acum am inteles ca va referiti si la noile furtuni din Grecia,cum nu prea ma uit la stiri zilele astea...nu eram la curent...e furtuna mare prin Creta am vazut in repezeala la stiri,tot ne ameninta ca vine si in Atena,dar nu e nimic pe aici...

--------------------------------------
Happy 2 be back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Olim te referi la fetele din grecia? Pupici si tie si merci ca ai trecut pe la noi.
Melina, scorul final 4-1 pt Real. Eu am dat pronostic 5-1, am gresit un pic.
Enn, multa sanatate!
Theodora unul dintre mesaje a aparut mai tarziu, e adevarat, insa cel de azi mi se pare ca e ok.
Poli hai pe mess ca ieri nu am reusit sa stam de vb.
Pupici pt restul fetelor. Mai vin si mai tarziu.

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

geia sas koritsares!
Io sunt cam zombilica de vreo 2 zile,m-a pus naibu sa -mi fac injectia contraceptiva de 3 luni,la recomadarea ginecologului meuAm stari de ameteala,nervozitate...naspa ce mai!Am incercat sa mai dreg busuiocul cu niste magneziu,sper in urmatoarele zile sa mi se amelioreze starea asta de rau:(((Am vorbit si cu medicul meu si la fel mi-a zis sa mai astept cateva zile.Vorba unei amice:iti facusi injectia sa stai fara griji si acum iti ia cheful
In rest n-avem noutati,picii sunt ok,nazdravani si jucausi.
va pup pe toate,kali mera na exete!Filakia polla!

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Da, ma refer la fetele din Grecia.Azi dimineata am vazut la Stiri ca Grecia este inundata si ca si unele avioane au fost deviate spre alte aeroporturi, si cum va urmaresc din umbra, ma gandeam sa intru sa vad .
O zi buna tuturor

Mergi la inceput