Grecia la apel!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Kalhmeraaaaa!!
Meeei pe unde sunteti??? Mie nu mi s-a deschis deloc pagina site-ului aseara.Si-apoi am renuntat si m-am uitat la un concert cu Harris Alexiou care imi place la nebunie.
Intr-adevar au plecat socroseniile cu cumnati cu tot...so i'm free!!Si vestea si mai bunae ca al meu huzband are liber sapt asta de la un job,asa ca o sa fim together mai mult!!
Azi sunt alegeri p-aici.S-a nasolit de tot vremea chiar cand vroiam sa iesim si noi.Nu-i nimic ..kanei kryo kairo gia 2!!!
Filakia se oloys si kalo apogeyma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Yia sas koritsia!
Uitati ca am mai aparut si io p-aici. La noi a fost frumos si insorit de dimineata, desi cam racoare, am facut o plimbare luuunga prin parc ca piciu' avea chef de mers singurel asa ca i-am facut pe plac, am adunat si frunze rosii si galbene frumoase, am speriat toti porumbeii parcului si am plecat acasa.
Sunt nitel si zombi ca Aris s-a sculat pe la 2 noaptea si n-a mai adormit decat pe la 4 jumate ca avea chef de joaca.
Asa ca va pupicesc, ma duc sa-mi fac o cafea ca sa rezist pana deseara (oxi frappe, nu-mi place deloc).

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Salut,

Zuzunaki, iti multumesc f mult pt receta. Daca mai ai si altele, le poti scrie?

Polixeni, dar unde pot gasi si eu concertul lui HarrisAlexiou?

Cred ca nu va suparati pe mine asa m-am virit in discutia voastra?
Dar de fapt imi place f mult Grecia. Sigur am vizitat doar citeva orase dar am ramas incintata.
Apropo fetele din Grecia, in ce orase stati?

Multumesc si o zi buna si o saptamina usoara la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Dar unde sunteti azi? Nimeni nu mai scrie azi?

Aldebaran, ai reusit sa te odihnesti? Cit de bine te inteleg!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Hop si eu dupa chiulul de ieri!
Ce faceti fetelor?
Nastea23 bine ai venit printre noi!
Polixeni cred ca nu ne va scrie azi, e mult prea relaxata si fericita, o scuzam si o pupam.
Mama ziceti-ne si noua cine a castigat alegerile acolo! Pasok sau Nea Demokratia? Mai exista astia? Sau imi aduc eu bine aminte si inca se mai duca lupta intre astea doua partide?
Melina sorella unde umbli? Chiulesti si tu azi?
Eu am luat pauza de cafea, Matei doarme de ceva vreme, si-a revenit complet, l-am rasfatat si azi cu paste bolognese, ii plac la nebunie, insa am taiat Danette din program ca prea a exagerat zilele trecute! Sper sa nu mai trecem prin alta boala curand! O sa pun poze noi sa vedeti cat de slabanog e. Nu mai are el pic de sunculita de rezerva, nica! Ii numar coastele......
Carolada nu te-am vazut de ceva vreme. Totul ok?
Enn nu mai da pe la noi.
Zuzunaki si Corina, pupicei!

M-am apucat sa repar dezastrul pe care l-a facut ploaia in parul meu de dimineata. Traiasca placa!

Va pup si ta leme syntoma!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

yasas kiries,

vad ca ati fost active in we,eu n+am prea stat pe acasa,fiica+mea a avut scoala simbata dupa care am mers in vizita la varul ei unde au facut pozne (dat pe tobogan cu sticla de plastic intre picioare!!!,etc);maine ar tb sa mearga la orele de greaca de la 15,30 la 18,30 dar tot maine are si 4 ore la scoala si una de engleza la lexisva spuneam eu mai demult, mi-e mila de ea,sper sa o conving sa nu renunte....

polixeni am remarcat schimbarea pozitiva din tonul mesajelor tale,bucura-te si sarbatoreste toata saptamina!!!kali diaskedasi!!!
carolada, aseara butonam si pe reality zone am vazut un doc.despre o familie de americani care cumparase un camping in Franta, ei povesteau despre probl lor, investitii...m-a dus gindul la tine;

tuturor celorlalte salutari,
STIATI CA LA MUNTE A NINS?

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Artemis ce telepatie,cind scriam eu hop si tu, am chiulit in we recunosc dar voi fi cuminte toata saptamina, ce zici ca faci cu placa in par? am si eu una acasa dar nu cred ca stiu sa o folosesc, face din loc in loc mici incretituri iar parul sta ca matura dupa...dc?

Ahhhh, nu v-am spus, am fost la cosmetica simbata, lasat Irisul la verisor si eu , m-a bibilit vreo ora, m-a usturat dup'aia(in portofel!!!) dar je ne regrette rien parce que c'est la premiere fois cette annee!!

bisou,
M.

Mergi la inceput

Melina, chiar vroiam sa editez sa va zic ca am pus poze noi cu Ubitu.
Eu am placa www.altex.ro/?domeniu=Electrocasnice%20Mici&gama=Aparate%20de%20ingrijire%20personala&subgama=Aparate%20de%20indreptat%20parul%20si%20ondulatoare&model=HP4648" target="_blank">asta, nu e foarte greu de folosit, iti trebuie un pic de dexteritate si de organizare. Si anume: prind parul in 3 cozi. Dau drumul la o parte din par si il intind suvita cu suvita. Am terminat o coada, o prind la loc si trec la urmatoarea. Marturisesc sa nu prea il tin lins, ci intorc varfurile atat cat sa aiba un pic de volum. Poti sa vezi rezultatul in pozele mele din album.Iti mai dau si alte detalii daca vrei. Eu sunt de-aia de se coafeaza si se da cu ruj si cand merge la piata!
Filakia polla.

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Kalhspera!!
Na ca am reusit sa intru si eu...e adevarat e un deliciu cand stiu neamurile plecate.Si in plus de asta mai e in concediu 1 sapt si huzband deci ce mai ..destrabalare totala!!Am incercat sa intru si aseara dar nu mi s-a deschis pagina.Azi dimineata am alergat dupa shopping .I-am luat lui Nick si un sac de dormit ca se tot dezveleste si deja e racoare noaptea.Aici ploua de dimineata si e rece.In rest am avut showuri cu piciu la frcute (ma dispera nu vrea fructe deloc...e razboi pur si simplu),apoi azi nici iaurt n-a vrut,era obosit dar nu dormea.Intr-un final dupa cateva ore bune de planset si nervi mi-a adormit(normal ca stand langa el ).Acum se joaca linistita in sufragerie.
Meeeeeeeeeeiii noi azi facem 7 luni!!!!!
Nastea23 bine ai venit si ne bucuram ca ni te-ai alaturat!Eu stau in Kalamata.Eu am vazut concertul lui Harris Alexiou la tv in emisiunea "KOITA TI EKANES".Vezi pe la magazinele cu cd-uri dar nu stiu daca se gaseste muzica asta la voi.

Bravo Melina!! Imi place despre tine!!Sa pui pret pe tine!Si eu tb sa ajung la coafor sa-mi decolorez radacina si mai tb sa-mi fac si testul-Pap.

Corina mai cunosc eu faze d-astea cu trezitul in toiul noptii pt a ne juca.....

Nicoleta ola kala;ta zoyzoynia soy ;

Filakia se oloys!Am pus pozici noi

http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/album/576460762323657501#page1

Mergi la inceput

Polixeni pupici pt Nikolas! Sa creasca mare, frumos si sanatos!
Sa stii ca nici Ubitu nu a mancat fructe pana la 2 ani. Doar banana cu iaurt si biscuiti.
Nu ne-ai zis, cine a castigat alegerile?

Filakia

Anka si Ubitu

Mergi la inceput