Minunatele Scorpiute (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

adriana, distractie placuta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Am notat tot fetele.Multzam.Sa vedem maine cum se descurca.Am mari emotii...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA FETELOR! M-am trezit cu noaptea-n cap, am bagat deja doua masini la spalat si m-am apucat sa-mi beau cafeluta si sa va scriu linistita pana se trezesc baietii mei. Ce mai faceti? Cum ati dormit?

HELLENE & MONICA, merci mult de complimente! Infloritoare ca o scorpiuta ce sunt!
Mey dar si Georgica ce ochi format are la fete sau ma rog femei...bravo lui!
ELENA cum te mai simti? Ai trecut noaptea cu bine?
GEORGIANA, va tin pumnii la amandoua sa treceti peste emotii si sa nu plangeti prea tare!si pe Zambareata si bafta!
ADRIANA, am reusit sa vad si eu pozele cu gemenutele! SUNT SUPERBE! Au niste ochi...pe bune ca zici ca-s papusi! Am inteles ca nu-l duci pe Razvan de astazi? Mai ai o saptamana la dispozitie sa te pregatesti sufleteste! Va pup pe amandoi si pe papuselele gemenute!
Fetelor, altceva ce sa va mai scriu asa cu noaptea-n cap...Ma duc sa-mi vad de treburi si sa vad incotro o mai iau si astazi ca este sotiorul liber si intotdeauna ne face program de umblat, si eventual mai revin pe seara. Pana atunci va pe toate, va doresc o saptamana cat se poate de frumoasa si sa auzim numai de bine!

Lory_k mamica lui ALIN CRISTIAN (3.10.2003)
http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, si eu cheauna de somn.nu am stat foarte tarziu pentru ca stiam ca razvan nu ma lasa sa dorm tarziu.
lory, mersi de complimente pentru nepotele.da, mai am o saptamana la dispozitie si de pregatire si de cheltuit bani.astazi vreau sa-i fac curat in dulap sa vad ce-i mai vine de iarna trecuta.oricum trebuie sa-i cumpar cateva lucrusoare de stat inauntru, asa de toate zilele ca stiu eu cum mananca razvan.citesti meniul de pe bluzele lui.la plamani mi-am rezolvat sa nu ma mai duc sa fac ci doar sa-mi dea la mana hartia.cred ca pe joi sunt gata si eu cu dosarul si sper vineri sa-l depun ca luni sa inceapa sau macar marti.
ana, iarta-ma inca o data ca nu am reusit sa ne vedem.am fost ocupata ca initial a zis mama ca se duce la nunta verisoarei mele si s-a trezit in ultima clipa ca nu mai vrea si sa ne ducem noi, asa ca d-aia am fost ocupata si sambata si duminica.am fost si la cumparaturi ca nu aveam nimic de "gala".iarta-ma inca o data.
elena, cum te simti?ce face bebe?
va doresc o zi minunata.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut frumoaselor!
Georgiiiiii, astept vesti, sa vad cum a fost azi!
Lory, pai al meu copil e ficiorul lui taica'su, mare crai si, daca seamana fizic cu mine, se pare ca ii mosteneste caracterul lui papi! Pupam frumoasa japoneza si puii ei!
Adriana, macar te-ai distrat la nunta? Eu fac... bine, ma stradui!
Fetele, o saptamana bestiala va doresc si va puuuup apasat si cu drag!
Elena

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata fetelor

m-am trezit si citesc cu ce am ramas in urma pe weekend.
dandush multumesc de urari de bine.
pot sa dorm si eu pe burta din nou si sa rad cum trebe.

am fost la Moreni in weekend la socrii. liniste si pace, papa bun si somn de voie. este cuva fatzuca in lista de smilies care sa cashte si eu nu o vad??

va tin pumnii cu caminul. am si eu o intrebare: caminul = cresha?
imi pove mama ca plangea sa isi rupa camasa cand ma lasa la gradinita. doamne doamne va tin pumnii.

cred ca desi mai am concediu inca, de maine ma duc la servici. mai bine mai am 4 zile de concediu in plus. bine ma simt, asa ca...

Lory am vazut si pozele de la petrecere. ce ati sarbatorit? Alin e oaches tare in costum, la fel si sotul tau. tu infloritoare... iti prieste acasa f clar.

Nina si all the girls

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Gata, am ajuns cu vesti.Stef e inca la camin.

Dar sa va povestesc cum a fost dimineatza.Ajungem in parcare, ne intalnim cu niste prieteni care dusesera baiatul tot prima data.Si-i intreb ce face."Urla" mi-au zis.Deja aveam un nod in gat.Ne apropiem de camin.Moamaaa...stiti ce urlete se auzeau inauntru?Toti pe toate vicile:"mamiiii, mamiiii".Am inceput sa plang ca proasta.Stef mergea voiniceste inainte.Intram inauntru, urlatoare in toi.Ii dau educatoarei pijamale si toate cele si ma apuc sa o schimb.Se cam speriase de urletele celorlalti.Dar nu a plans.Am schimbat-o si s-a asezat in prag si se uita la aia mici cum plangeau.Venea educatoarea si mai lua cate unul pe sus...Aia urlau...Si a pacalit-o si pe ea ca-i arata ceva si a intrat in sala.Si mi-au inchis usa in nas. Am mai stat putin dar nu am auzit-o plangand.Sper sa fi fost totul in regula.Am lasat nr de telefon si vad ca nu m-au sunat.O fi bine atunci?
Nu stiu ce naiba sa cred, cert e ca abia astept sa ma duc sa o iau, sa-i vad reactia si sa vedem ce zic doamnele.
Cam asta e.Revin cu detalii de la fata locului pe seara.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Am revenit sa va spun ca-mi pica ochii-n gura de somn! Am avut o zi super incarcata si abia astept sa ajung in pat! A dat D-zeu. de a adormit si Alinutul meu asa ca va scriu un pic si fug!

GABY, merci! Pozele cu petrecerea sunt de anul trecut dar le-am avut la private si acum cand le-am deschis mi-au aparut new cica...Ai inceput serviciul? Ai grija sa nu te soliciti prea tare!
GEORGIANA, astept sa ne spui de zambareata!Si de tine cum ti-a fost, normal!
Revin la GABY...sa stii ca acelasi sentiment ca mama ta l-am avut si il mai am si acum cand il duc pe Alinutul meu la gradinita!
HELLENE, cum iti mai este?tie si la Georgica smecherasul!
ADRIANA, MONICA, ANA, va pup si pe voi!
Fetelor la mine este deja 21:40 fug la culcarica, va doresc o noapte buna, va pup inca o data si pe copilasi, si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

GEORGIANA, m-ai facut sa

Oare pe mine ce m-o mai astepta maine cand il duc pe Alin la gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor,
bravo, stefi e fata desteapta o sa vezi ca nu a avut nici o problema...sunt sigura.
eu fug la trebushca am intrat doar sa va salut...vb mai tarziu
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput