Minunatele Scorpiute (38)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata fetele:)

Eu am avut o perioada care m-a terminat si fizi si psihic. multe stresuri cu magazinul si cu jobul. dar in rest ma bucur de baiatul meu.

Ana bine ai revenit printre noi.
Lory vad ca esti super busy.

Elena iti tin pumnii iubita sa iti mai treaca starile de raul. Dar cine e ca tine madam cu bebeu?

Hai va pup ca ma duc la Sala Polivalenta ca arbitreaza baiatul meu de la 12. pupiiiii

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, am intrat si eu sa vasi sa va zic ca suntem mai bine
we placut in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salutare!
O saptamana buuuna de maine incolo. La mine weekend-urile sunt de groaza, cred ca si oboseala de peste saptamana se aduna. Astept sa intru in trimestrul doi de sacina (3 sapt. mai am), poate se schimba in bine toata starea mea!
Va pup, numai bine!
Elena

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare scorpiute
noi suntem bine dar continuam tratamentul pana mergem la control...mai avem o gramada
elena,ai uitat sa-ti schimbi semnatura
numai binepe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

buna fetelor...
am trecuts i eu sa va salut si sa va intreb daca aveti nevoie de ceva actualizari la lista... daca aveti nevoie sc un PM sau e-mail pt mine si imediat apar sa modific.
pt toata lumea si

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Am intrat si eu sa va salut, scorpiutelor!
Va doresc la toate sa aveti o saptamina buna, insorita!
A mea asa o sa fie.

Am fost tare ocupata zilele trecute(si cu jobul, si in timpul liber), nu am apucat sa mai scriu nimic-nimic pe-aici.Dar v-am citit pe voi.

Va trimit un gind bun tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna dimineata fete,

Elena...sa sti ca si eu mi-am vazut ginerelul in pozici...Muah,pupa-l-ar mama pe el de frumos!Tu cum te mai simti?Si vorba Monicai:schimba semnatura,bre!
Gaby,tu ce mai faci?treaba si iar treaba....Cum e cu sanatatea?Cum te simti?
Monica,pai cheful vine mancand si oricum nu am de ales,asta e!Saru-mana de aprecieri la adresa ucigasilor mei de neuroni.
Adriana,spor la pus muraturiliiii....Zici ca pilotel se simte bine la cresa?Uau!Super!esti o mamicuta fericita.Am dus-o pe mandra la gradi,are deja a doua saptamana...Insa in prima saptamana a fost super ok,iar de vineri a inceput cu plansetele...ma dispera.Azi vroia sa se inchida gradinita,sa plece doamnele educatoare si copiii acasa si ea la tatal ei...Abia am tarait-o pe scarile de la intrarea in gradinita...Doamnele educatoare spun ca o tine 5 minute si pe urma uita de ce plangea.Incet-incet se va obisnui ea....
Pai dragelor,va doresc tuturor o saptamana cu realizari si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna fetele.am vrut sa scriu de dimineata, dar foarte ocupata.razvan s-a simtit ca naspa in we:putina febra si cu diaree.o fi iar vreo masea sau mai pun pe seama cresei pana se adapteaza acolo cu mancarea facuta de ele.abia l-am trezit dimineata la 8 fara 20.i-am povestit pe drum unde mergem, ca va ramane si la nani.acum nu stiu cat a inteles.rau e ca nu vorbeste inca.am ajuns la cresa, s-a dus si si-a deschis singur usa la sala, a ras la doamne si am si plecat ca nu inceapa plansete ceva.am sunat pe la 10 si era ok.am sunat si acum la 13 si mi-a spus ca doarme.minuneeee.ori mi-a zis ca sa stau linistita, ori....desi daca ar fi plans m-ar fi chemat sa-l iau, nu?ma imbarbatez singura.sa vedem la 16 cand il iau cum e.trebuie sa-i desfac si eu tarcul ca nu vreau sa munceasca femeile alea degeaba acolo, ca el pana acum dormea cu mine si daca a reusit sa doarma la cresa singur trebuie si acasa.
cu muraturile am terminat.desi pusesem in saramura o tona de sare asa ca am scos si le-am clatit cu apa inca o data si am facut saramura corecta.era sa le fac ocna de sare.
ana,ma bucur sa aud ca luana e bine.se va adapta.mai emotii avem noi mamicile.azi am stat cu sufletul la gura.am facut ieri si ceva poze.poate reusesc diseara sa le pun, dar cred ca cel mai bine maine dimineata.
va pup pe toate.multumesc ca sunteti alaturi de mine.
elena,multa odihna.cate luni ai acum?a miscat?stiu ca la al2 lea misca mai repede.
gata, fug.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Salutare scorpiutelor!

Am intrat doar sa va salut si sa va pup pe toate, am o perioada destul de agitata si nu am mai avut timp sa va scriu dar cum ma eliberez promit sa o fac!
Aveti grija de voi, va pup inca o data si sa auzim numai de bine!

Lory_k mamica lui ALIN CRISTIAN (3.10.2003)
http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut dragele mele!
Eu zic ca e bine ca am scapat de ziua de luni! Cu destui nervi ca sunt persoane care nu cunosc respectul si bunul simt, si care cica au mai facut si o scoala inalta... dar, deh, acolo nu se recupereaza si cei 7 ani pierduti! C'est la vie, mai am 5 luni si... bye bye job si stres! Voi intra intr-o alta epoca!
Ma duc sa ma relaxez intr-o cada plina cu apa... si sa uit de zilele de luni, sa sper ca vine vineri IMEDIAT!
Va pup pe toate si o seara faina!
Elena

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput