Minunatele Scorpiute (38)
Raspunsuri - Pagina 20
nastasie spune:
neata, fetelor.sa va zic:s-a trezit razvan la 6.30, a papat putin lapte, desi nu as fi vrut ca la 8 au micul dejun, dar am zis ca in prima zi poate nu va manca.am coborat la masina si am plecat.am ajuns acolo cu tot cu bagaj, ne-a verificat tot, mai ales la jucarii sa nu fie periculoase.ne-a dat un dulapior la intrare si ne-am dus sa ne schimbam.apoi am mers spre sala.i-a placut ca s-a jucat cu usa de la intrare, apoi cand a m plecat a inceput el sa planga dar nu7 stiu daca din cauza ca am plecat sau din cauza ca nu se mai juca cu usa de la intrare.apoi am mai stat vreo 10 minute si a iesit unu din ingrijitoare si a zis ca nu plange.am plecat de acolo cu inima cat un purice si m-am dus sa-i mai cumpar cate ceva.pe la 10 am sunat la cresa, a zis ca e ok, ca nu a plans, dar la micul dejun arunca cu painea si cu crenwursti.nu cred ca a mancat el cine stie ce.sa vedem la 12.mai stau un pic si la 12.30 il iau.stam asa pana la pranz pana la sfarsitul saptamanii.astept sa vad ce zic doamnele acum cand ma duc sa-l iau.sa dea domnu sa fi fost cuminte.multumesc ca v-ati gandit la noi.va pup pe toate.revin cu amanunte cand il culc.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
dolcebaby spune:
Minunatelor va pup !
Recunosc ca nu am avut timp nici de data asta sa citesc ce ati mai facut...dar sper ca sunteti bine cu cu toate
Am venit si noi Duminica acasa, in sfirsit, eu arat si ma simt de parca m-ar fi calcat trenu'
Teo a mea nu sta decit in brate si afara mergem doar in marsupiu ca in carut nu-i mai place...asa ca tota ziulica car in brate vreo 9 kg iar noaptea incepe alta miorlaiala de stau cu ea pe piciare vreo 4- 5 ore... stiu ca nu este indicat dar nu mai am ce sa-i fak, numai asa tace. Am incercat sa o las sa plinga dar nu se mai opreste si apoi nici in brate nu mai tace...
Sunt varza fetelor !
Si eu care credeam ca atunci cind nasti este momentul cel mai greu... floare la ureche frate, as mai naste 10 !!!
Azi am fost la un pas sa fac pe mine pt ca nu puteam ajunge la baie din motiv de urlete
Io va pup pe toate in gasca si daca nu mai scriu sa stiti ca nu am supravietuit !
acu'glumam
Va pup
Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
monica-elizabet spune:
salutare fetelor,
adriana
, ce a mai facut razvanel
la cresa? cuma reactionat cand te-ai dus sa-l iei acasa? bravo lui bine ca nu a plans...asta e minunat...si lasa...faza cum aruncatul mancarii e buna...
pai asta le-a dat sa manance...els tia ca nu e papa bun si incerca sa le spuna![]()
elena
cum se mai simte georgica
, l-ai dus astazi la camin? eu nu l-am lasat pe alex sa mearga l-am tinut si ieri si azi acasa si mi-a facut capul zob...ca el se simte bine si eu sunt rea si nu-l las la gradi![]()
ce-i drept nu amai tusit chiar asa de rau azi noapte si s-a odihnit bine dar totusi am zis sa-l mai tin o zi acasa macar...de dimineatza avea si d-ra ruxi niste muci si incepuse sa si tuseasca dar noroc ca a fost inainte sa-si bea laptele ca altfel iar mi-o tragea cu voma![]()
dolce
si tie micutei "teroriste" asa-mi facea si mie alex...nu ma lasa nici la wc sa merg...da' ruxi imi face la fel si acum
...hai ca te-am incurajat![]()
piticutz
, si eu am o verisoara in state si tot asa zice...munca multa, distractie cam putina, timp de stat cu sotul cam la fel...dar material este fff multumita...macar atat...
ano
cum sa te uitam noi tocmai pe tine...te asteptam cu vesti
lory
si sanatate si tie si alinutului...aveti grija de voi
mira
ce faci? cum te mai descurci cu cei 3 prichidei?
va pup pe toate si pe copilashi
numai bine
monica
HelleneC spune:
Buna dragelor!
E greu far sot acasa, mai ales ca George nu ma asculta si e greu sa ma tin de el cu starile mele confuze!
Azi l-am dus la camin ca nu avea cine sa ma ajute cu el, si... acolo nu a tusit deloc. I-am dat dimineata un siropel de pin si Eurespal si gata. Cred ca era ceva de la gatut ca prea vorbeste non stop pe strada.
Va pup pe toate, sunt atat de ametita ca... parca am baut 10 beri!
O seara faina!
Elena
Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)
nastasie spune:
am ajuns la cresa pe la 12.10.a iesit una din doamne si mi-a spus ca sunt la masa.nu trec vreo 5 minute cat sa fumez o tigara si mi-l aduce cealalta doamna plangand.era prea frumos sa fie fara urlete.mi-a spus ca a papat ceva din ciorbica dar era terminat de oboseala si nu a mai vrut sa pape.cand sa-l schimb mi-a venit un miros din pampers.l-a luat repede doamna si l-a schimbat si el atunci si mai tare a urlat crezand ca iar plec si-l las.a adormit imediat acasa si a rupt 3 ore de somn.a spus ca s-a jucat acolo, ca nu a plans, ca arunca cu jucarii si tranteste usi.cred ca le-a socat pe doamne.maine sunt mai cu emotii ca poate o sa stie cand o vedea cresa si o sa inceapa cu plans.azi nu a stiut unde merge, dar maine cine stie.cu dzeu inainte.mai teama mi-e de luni cu somnul.dar om vedea.cam toti parintii imi spuneau ca ai lor intre 1 sapt si 2 sapt a durat acomodarea.acum sa vedem cum o fi la noi.
elena,odihna multa.
laura, vai de tine cu tinutul in brate.poti s-o mai lasi si cate putin in patut sau unde ii place ei ca altfel te termini pe tine si nu e bine.
va pup pe toate.maine revin cu impresii despre a doua zi.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
adriana, ei lasa ca a mea se plangeste si cu mine acasa...razvanel e un erou...bravo lui
chiar daca incepe sa planga maine incet, incet o sa se obisnuiasca
eu o alerg pe ruxi prin toata casa sa-i pun niste picaturi in nasuc si nu sta...si cand i-am pus in somn a stranutat si le-a scos afara
va pup pe toate
monica
nastasie spune:
monica, asa e si la noi.acum ma tin tare.macar sa treaca 2 saptamani si atunci pot sa spun exact cume razvan la cresa.maine ma duc cu ta-su la pranz sa-l iau si il pun sa spioneze pe la geam ca el e mai inalt.eu nu ajung.si maine daca il ia el, eu pot sa stau altfel de vorba cu doamnele.azi in plansete de-abia ne auzeam.va pup pe toate.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
dolcebaby spune:
Lory ce faci scumpo !De doua zile ma gindesc la tine... am vazut la stiri ca pe meleagurile voastre sunt vinturi puternice.. sper ca nu sunteti afectati
Va pup pe toate minunatele ! Imi este dor sa mai stau cu voi la taclale ca pe vremuri..
A adormit terorista si fug repede sa ii fac supa ca nu doarme mai mult da jumatate de ora
pa
Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
Lory_k spune:
'Neata fetelor! Ce mai faceti?
isi face griji pentru mine!Merci mult!Era vorba sa ne viziteze un taifun destul de puternic duminica noaptea dar ne-a lasat in pace! Oricum a fost in apropiere si a batut un vant...de nu am dormit toata noaptea!Inca o data te pup
, vai de tine cu terorista ta, o
si pe ea si nici nu stiu ce sfat sa-ti dau!Eu pe Alin nu l-am leganat pe picioare, nici nu stiu ce-i de facut in cazul tau daca zici ca tipa de nu o mai poti potoli!Ai grija de tine!Astept vesti!
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor.
iau si eu o mica pauza inainte de a merge la
ca sunt toata nuami o chiftea![]()
alexutul este mai bine mai are reprize rare de tuse dar ruxi are mucisori si tuseste si ea
va pup pe toate
numai bine
monica